Pocneste cu volanul virat
![]() ![]() ![]() |
Pocneste cu volanul virat
alex_titu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 26 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004/scala
|
|||
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Probabil planetara?...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
Ulei oare mai ai in cutie...?
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
Ionel 1966 |
![]()
|
![]() ionel 1966 Group: Members Posts: 107 Joined: 28 November 06 From: Margineni-Bacau ![]() |
Verifica rulmentul (asa zis rulment) dintre arc si telescop a suspensiei fata. Asa imi facea si mie. Cand i-am inlocuit erau complet blocati.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2003
- BC 96 XXX
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
burduful pe partea stanga? Dar acolo nu este si uleiul de la cutie ?Eu parca asa tin minte.Daca zici ca ai burduful ala rupt sa fii sigur ca nu mai ai ulei in cutie
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
alex_titu |
![]()
|
Nu stiu e ciudat ca nu a lasat balta de ulei niciodata si nu e rupt burduful ci doar o chestie de plastic ca o garnitura care statea pe burduf.
Cutia nu face probleme merge ca inainte. M-am interesat si cel de origine este 130 ron iar cel neoriginal este 30 de lei. Ar trebui sa fie vreo diferenta de calitate imensa ? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/scala
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
din cate inteleg eu e rupta protectia rulment ea arata ca o saiba de plastic are in diametru cm 3 4 cm aia e? probleme nu sunt dar in timp intra mizerie si se duce rulmentu din cauza aia merge minim 100k
This post has been edited by vladut88: 29 Sep 2009, 21:17 |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
alex_titu |
![]()
|
Din chestia de plastic incercuita e rupta o bucatica dintr-o parte si plasticul ala se misca inspre sageata.
Poza este de pe alt topic. 60206786.jpg |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:21 |