Smecheri de A2, Filmulete cu cei care dapaseau pe banda de urgenta
![]() ![]() ![]() |
Smecheri de A2, Filmulete cu cei care dapaseau pe banda de urgenta
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da este nesimtire.. Dar la intrarea in Paris pe "centura" duminca seara cand parizienii se intorc in oras exista indicatoare electronice care transforma banda de urgenta in banda de circulatie .. Si asta se intampla atunci cand viteza traficului scade pe la 50-60 km/h.... sa vezi cum creste iar viteza de deplasare pana la 90-100 km / h si se circula bara in bara...
In schimb la intrarea in Munchen am prins un "stau" de 1 ora ... Banda de urgenta NU era folosita de NIMENI .... si nici nu s-a transformat in banda de circulatie... Era incredibil ... Era dimineata si toata lumea cred ca se ducea la serviciu deci>>> toti se grabeau ... Dar NU a intrat unu pe banda de urgenta.. Vorbeam cu sotia ca la noi ..... erau in stare sa se bage si pe contrasens daca se putea .... Iata doua exemple la care am fost martor... Cum e mai bine? nu stiu ... In tot cazul este mai bine SA SE CIRCULE fluent ... parerea mea... dar pentru asta iti trebuie infrastructura.... |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu am vazut in Austria , la singura aglomeratie pe care am prins-o, s-au bagat cateva masini pe banda de urgenta, si nu erau romani.
M-am bucurat sa-i vad cativa km mai incolo opriti de Politie. ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cati trebuie sa mai moara ca sa faca politia ceva cu astia de alearga pe banda de urgenta?!
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/acc...orat-un-om.html |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
a naibii chinezi romanizati...pun pariu ca orezaru' n'ar fi facut asa ceva la el in tara.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
da' ca ala ce-a mierlit-o avea aproape 300 la ora nu se pune?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
antares |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 June 08 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si asta-i bine?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
antares |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 June 08 ![]() |
no... acu' ce sa zic... nu-i bine ca unii depasesc pe banda de urgenta sau ca altii merg ca pe circuit de formula 1... dar de data asta o fost bine... macar de data asta.
Bormex a murit pentru ca a fost smecher, a incalcat legea si asa a facut rost de bani sa-si ia super masina, a mers cu ea ca pe circuit (d-aia nu l-a vazut ala probabil, ca venea prea tare), n-a purtat centura... toate astea pentru ca era smecher, legile nu erau pentru el. Acu' poate ca-s sadic sau insensibil, dar ma bucur ca i-a iesit smecheria din cap, la propriu. Singurul regret care-l am e ca n-au murit mai multi tovarasi d-ai lui cu el... sa fi fost inghesuiti in masina aia vreo 5-6 macar... |
--------------------
...
...
...
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.098 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu stau si ma intreb altceva, pana acum multi dadeau vina pe drumurile din Romania pentru accidente, ca sunt inguste, sunt proaste, sunt din epoca de piatra etc. Dar vad ca nici autostrada nu prieste romanilor, au fost accidente pe A1, acum vorbim de smecherii de A2, cand or fi gata vor mai fi teribilistii de A3, sinucigasii de A4 si alte asemenea specii iar accidentele sunt din ce in ce mai grave.
LE: Am fost de curand pe un drum celebru prin numarul de cruci de pe margine (Bucuresti - Urziceni), in Cosereni era o camera radar si cand functiona reusea sa tempereze soferii prin satul ala destul de bine, parca si pe restul drumului se mai potolisera. De cand cu marea campanie impotriva acestor dispozitive a crescut viteza de deplasare pe acolo exponential, eu am bagat un 70 pe bord, dar m-au depasit toate tirurile si toate microbuzele care m-au prins din urma, aveau pe putin 90-100. Nu credeti oare ca s-au cam pripit oprind monitorizarea, bine bine, contracte dubioase, interese financiare, dar scopul lor rutier era atins. This post has been edited by YRX: 27 Jul 2009, 15:13 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Pana nu intervine polita noi stam aici si vorbim iar ei ajung mai repede la destinatie si foarte calmi.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:14 |