Dacia Duster , - fosta Kanjara -
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster , - fosta Kanjara -
Dodone |
![]()
|
||
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|||
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
stai linistit, loganu se va mai fabrica destul timp. asa ca cine nu are bani de duster o sa si ia mai mici. nu e normal sa fie f scumpa, mai scumpa va fi oricum.
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Eu nu cred asta. Tu nu intelegi despre ce clienti vorbesc eu. Cine s-a hotarat ca doreste un SUV/SAV o sa-si cumpere asa ceva. Daca n-am bani de motoreta noua nu imi cumpar bicicleta, ci motoreta second hand.
Daca omu' nu-si poate permite Duster-ul, atunci n-o sa-si poata permite nici altceva de la concurenta, ca vor fi cu cel putin 1.000 de euro mai scumpe. Si atunci ce alternativa are ? Logic, piata second hand externa sau vreo castana autohtona. |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Eu zic ca multa lume care pana acum nu sa gandit la suv se va gandi daca dusterul va avea un pret bun.
Daca dusterul 4x4 va fi prea scump ma reorientez spre un logan laureate si gata am facut alegerea dar suv second in nici un caz. <span class='edit'>14 Feb 2010, 22:35:</span> QUOTE(Dodone @ 14 Feb 2010, 22:22) Eu nu cred asta. Tu nu intelegi despre ce clienti vorbesc eu. Cine s-a hotarat ca doreste un SUV/SAV o sa-si cumpere asa ceva. Daca n-am bani de motoreta noua nu imi cumpar bicicleta, ci motoreta second hand. Daca omu' nu-si poate permite Duster-ul, atunci n-o sa-si poata permite nici altceva de la concurenta, ca vor fi cu cel putin 1.000 de euro mai scumpe. Si atunci ce alternativa are ? Logic, piata second hand externa sau vreo castana autohtona. Cei despre care vorbesti probabil ca sunt putini, in schimb va pierde clientii care ar fi cumparat un suv nou pentru prima data, care daca vor tot masina noua se vor orienta spre altceva. This post has been edited by asgard1955: 14 Feb 2010, 22:37 |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
Dodone |
![]()
|
In seamna ca tu nu iti doresti cu adevarat un 4x4 cu veleitati offroad. Sunt si din acestea second hand, cu motoare pana in 2.000 cmc. Daca e si diesel ai si cuplu f. bun la turatii mici. Dar o dam deja in offtopic si iar va fi inchis "buticu'"...
|
--------------------
Renault
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
le asteptam peste 6-12 luni la sh practic noi la preturi normale.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
asgard1955 |
![]()
|
QUOTE(Dodone @ 14 Feb 2010, 22:41) In seamna ca tu nu iti doresti cu adevarat un 4x4 cu veleitati offroad. Sunt si din acestea second hand, cu motoare pana in 2.000 cmc. Daca e si diesel ai si cuplu f. bun la turatii mici. Dar o dam deja in offtopic si iar va fi inchis "buticu'"... Imi doresc un 4x4 nou, dar nu ca si masina de distractie in offroad ci ca si masina de familie pe care sa o folsesc zi de zi si la care sa ma pot baza pe tractiunea 4x4 iarna si cand e nevoie. Pana cand am auzit de proiectul duster nici nu am luat in calcul varianta asta din cauza preturilor. O sa vad dupa afisarea preturilor oficiale cum va sta treaba. 14 Feb 2010, 22:53: QUOTE(rtBK @ 14 Feb 2010, 22:46) Cam in 4 ani si 50000 km pretul ar trebui sa cada la jumate nu? This post has been edited by asgard1955: 14 Feb 2010, 22:53 |
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
scuzele mele 15.000 de euro pentru o masina low cost nu mi se pare prea ok, sa speram totusi ca preturile oficiale ne va readuce zambetul pe buze.
This post has been edited by rtBK: 14 Feb 2010, 22:55 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
asgard1955 |
![]()
|
Asta vreau eu sa zic ca multa lume care s-ar multumi si cu un logan,dar daca dusterul va avea pret bun, se va intinde la bani si va lua un duster daca diferenta de pret se justifica.
<span class='edit'>14 Feb 2010, 23:01:</span> QUOTE(rtBK @ 14 Feb 2010, 22:54) scuzele mele 15.000 de euro pentru o masina low cost nu mi se pare prea ok, sa speram totusi ca preturile oficiale ne va readuce zambetul pe buze. Asta zic si eu mai ales ca am vazut din ce e facuta masina: interior de logan, sasiu de logan, transmisie dezvoltata special pentru ea si nu preluata de la nissan (numai cuplajul electromagnetic), etc. This post has been edited by asgard1955: 14 Feb 2010, 23:02 |
--------------------
Dacia
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rue @ 14 Feb 2010, 23:09) stai linistit, loganu se va mai fabrica destul timp. asa ca cine nu are bani de duster o sa si ia mai mici. nu e normal sa fie f scumpa, mai scumpa va fi oricum. Pai da... S-a fabricat Dacia 1300 vreo 30 de ani cu tehnologie veche cu mici schimbari pe ici pe colo, daramite Loganul care are si geamuri electrice printre altele. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dodone |
![]()
|
Pentru cine nu stie si Dacia 1410 a avut in ultimii ani, ca optional aftermarket, geamuri electrice (doar fata, nu va intindeti prea mult...). Si la ce folos ? S-au trezit muuult prea tarziu si era la un pret fabulos.
Renault 12 avea ca optional cutie de viteze automata de la sfarsitul anilor '70 (erau doua R 12 verzi si una alba prin TM, aduse dupa '89). Iar o dam in offtopic... ![]() This post has been edited by Dodone: 15 Feb 2010, 10:10 |
--------------------
Renault
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
va plangeti prea mult...Dusterul arata ok...pare ok si la interior unde...nu ... nu are bord de logan in totalitate...e 4x4 si e cu vreo 5000 de euro sub concurenta...a zis cineva ca trebuie sa fie low cost? multi dintre voi ar vrea sa-si ia x5 2009 cu 10000 de euro...e...asta e practic imposibil...comparati dusteru' cu gunoiul ala de tucson cu bord de plastic la 22500 E 4x4...sa vedem daca mai sunteti asa dezamagiti.
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
Dodone |
![]()
|
Nemultumirea e sursa de progres.
![]() |
--------------------
Renault
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
sunt de aceeasi parere supapa, din moment ce un suv 4*4 de dimensiunile lui duster de la concurenta costa peste 20000 euro, eu nu stiu cum se asteapta lumea ca duster sa coste sub 16-17 mii euro, cu dotari cat de cat moderne (esp, etc)...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
rtBK |
![]()
|
pentru ca are doar 4x4 in plus fata de logan... din cauza asta. e low cost oricum l-am da....
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
toate suv-urile de pe piata au un alt model la baza in general. Tiguan de exemplu are la baza golf-ul. Tucson-ul vechi e construit pe baza elantrei, toyota rav4 parca e facut pe baza corolei..
This post has been edited by aphophis: 15 Feb 2010, 11:28 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
rtBK |
![]()
|
bun golf si tiguan... am luat cel mai chel tiguan si golful cu motorizarea cea mai apropiata
Tiguan BMAtt.Sp.&Style 1.4 TSI/150 CP,M6 / Benzina / 1.4l / 110 kW/150 CP / Manuala - 6 viteze / 4-usi EUR 17.861 Golf Comfortline 1.4 TSI/160 CP,M6,2 usi / Benzina / 1.4l / 118 kW/160 CP / Manuala - 6 viteze / 2-usi EUR 16.671 stiu ca nu e aceasi motorizare...dar e cea mai apropiata... diferenta de 1000 de euro. Prestige 1.6 16V 105 CP 9550 EUR Duster cu aceasi motorizare se zvoneste ca ar fi 13.000 de euro. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pana la publicarea preturilor oficiale va rog sa terminati discutiile si comparatiile legate de pret.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
O masina foarte inalta. IN PROBE PE CENTURA PITESTIULUI.
* Productia SUV-ului ar reprezenta 20% din totalul masinilor asamblate la Mioveni in 2010, adica peste 60.000 de unitati. * Peste 10.000 de clienti s-au aratat deja interesati de achizitia unui Duster prin completarea unui chestionar pe site-ul Dacia. This post has been edited by fansuv: 15 Feb 2010, 18:10 Attached thumbnail(s) dacia_duster.jpg ( Size: 71.07k ) Number of downloads: 1020 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
rtBK@ Buna comparatia!
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Dodone |
![]()
|
De la interes pana la achizitia efectiva e o cale luuuunga.
|
--------------------
Renault
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Da.Ipotetic si un individ cu datorii de zeci de mii de euro si inca 6 ani de rate la un logan chel poate sa fie interesat de Duster.
La anu' pe vremea asta o sa se intrebe de ce sunt pe locul 5 la vanzari in tara de origine. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
angelblack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 January 09 From: Malu cu Flori, DB; Bucuresti ![]() |
Dar poate nu ii intereseaza asa de mult vanzarile pe plan local, si poate ii intereseaza mai mult exportul. La asta te-ai gandit?
Din totalul productiei de anul trecut majoritatea s-a dus la export. |
--------------------
DACIA
SANDERO 1.6MPI
2009/Laureate
- B 04 KZH
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Sigur sunt interesati de vanzarile globale. Cine nu sa obisnuit inca trebuie sa se obisnuiasca, Dacia este o marca internationala si Romania nu mai este principala piata. Nu o sa dea ei dusterul mai ieftin doar pentru ca noua ni se pare scump, o sa il dea in alte tari la preturi convenabile pentru fabrica.
|
--------------------
Dacia
|
|
dragos78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 24 March 08 ![]() |
"* Peste 10.000 de clienti s-au aratat deja interesati de achizitia unui Duster prin completarea unui chestionar pe site-ul Dacia."
Si eu m-am aratat iteresat si am completat formularul dar m-am retras dupa zvonurile cu preturile. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Preference
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Si eu la fel. La ce preturi se asteapta sa fie daca il cumpara 100 din cei 10000 e mult.
|
--------------------
Dacia
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(dragos78 @ 16 Feb 2010, 10:27) "* Peste 10.000 de clienti s-au aratat deja interesati de achizitia unui Duster prin completarea unui chestionar pe site-ul Dacia." Si eu m-am aratat iteresat si am completat formularul dar m-am retras dupa zvonurile cu preturile. Daca tu crezi zvonurile inainte de a vedea preturile reale |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
angelblack |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 January 09 From: Malu cu Flori, DB; Bucuresti ![]() |
Eu astept preturile reale si atunci voi vedea ce versiune de echipare achizitionez.
Chiar intentionez sa achizitionez in viitorul apropiat un Duster Laureate 4x4. As prefera motorizare de 1.4 16V 130 CP. Oricum intentionez sa il achizitionez in leasing |
--------------------
DACIA
SANDERO 1.6MPI
2009/Laureate
- B 04 KZH
|
|
adimfx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
Dacia Duster, pus la treaba de jurnalistii francezi: "Un SUV reusit!"
Jurnalistii auto din Franta au avut ocazia de a face cunostinta cu noul Duster cu doua saptamani inainte de debutul modelului la Geneva. Verdictul lor este pozitiv! Din postura lor de "gazde" a tuturor modelelor pe care Renault si Dacia le scot pe piata, jurnalistii francezi au acces de foarte multe ori inaintea celor romani la anumite informatii si la anumite teste oficiale. Acestea sunt conditiile in care jurnalistii portalului francez Caradisiac au avut ocazia de a urmari foarte indeaproape noul Dacia Duster, model pe care constructorul de la Mioveni il va prezenta oficial in fata presei de abia in 2 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. http://www.automarket.ro/stiri/dacia-duste...usit-28417.html |
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 945 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
si eu am in vedere achizitia unui suv, mai ales ca in ultimu timp 3 dintre prietenii mei au luat suzuki vitara si care a demonstrat adevarate veleitati de catarator, una dintre ele am testat-o si eu, 1.6 benzina 80 cp, la preturi intre 2500-3500 cu maximul de investitii in ele de 1000 euro, pe unde as umbla eu cu un 4x4 nu cred ca m as risca sa bag un duster nici de 10 mii. Deci cine vrea 4x4 nou cred ca vrea si ceva de la el, nu doar pentru tractiunea respectiva, insa o sa fie supus la diferite teste si o sa vedem daca are ceva samanta in el de 4x4.Nu vreau sa fiu rautacios, si nici adeptul masinilor la mana a doua nu sunt insa la 10-15 mii euro cea mai buna alternativa e un 4x4 la mana a doua mai ales pe criza asta ai de unde alege
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:41 |