Dacia Duster , - fosta Kanjara -
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster , - fosta Kanjara -
aleksanders |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|||
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca totusi nu poti compara duster cu vitara...Cea din urma este intr-adevar preferata de cei pasionati de aventuri offroad, insa costurile nu sunt mari numai in cazul in care nu o pregatesti cum trebuie pentru teren accidentat sau nu o folosesti in acest caz. Daca-ti iei vitara ca sa te plimbi seara prin oras sau sa faci drumuri lungi, s-ar putea sa regreti alegerea facuta.
Duster-ul este totusi un crossover...cu siguranta iti va parea rau de ea cu prima ocazie in care te mananca de un offroad si te "scarpini". In schimb ai avantajele de spatiu interior, consum si confort. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 945 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
nici nu incape vorba sa comparam sifonieru cu noptiera, insa eu am fost in delta cu vitara 4 oameni plus bagaje aferente cazarii la cort, in cazul acesta sa atasat una remorcuta de 500 kg, si ca timp am ajuns dupa aproximativ o ora fata de ceilalti. Ma refeream exclusim la duster la capacitatile sale de 4x4, daca se meritasa sa dai 10-15 mii euro pe ceva care te incurca in oras, loc de parcare, manevrabilitate, etc. Aaa daca vrei sa sari bordurile lu videanu sau gropile lu oprescu si vrei sa mai mergi pe la predeal si sa zici ca 4X4 duster o sa te scoata din ceva greu nu cred ca se renteaza ca si masina noua pentru persoane fizice. La cat e de inalt meganul si cu cauciucurile b390 am ramas si eu surprins prin ce mocirle m am bagat in delta de stateau baietii cu sufa pregatita: iese sau nu
![]() |
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adimfx @ 16 Feb 2010, 16:00) Dacia Duster, pus la treaba de jurnalistii francezi: "Un SUV reusit!" Jurnalistii auto din Franta au avut ocazia de a face cunostinta cu noul Duster cu doua saptamani inainte de debutul modelului la Geneva. Verdictul lor este pozitiv! Din postura lor de "gazde" a tuturor modelelor pe care Renault si Dacia le scot pe piata, jurnalistii francezi au acces de foarte multe ori inaintea celor romani la anumite informatii si la anumite teste oficiale. Acestea sunt conditiile in care jurnalistii portalului francez Caradisiac au avut ocazia de a urmari foarte indeaproape noul Dacia Duster, model pe care constructorul de la Mioveni il va prezenta oficial in fata presei de abia in 2 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. http://www.automarket.ro/stiri/dacia-duste...usit-28417.html Am gasit ceva interesant in articolul postat pe Automarket... care cred ca a fost trecut cu vederea... QUOTE "Duster are 1180 de kilograme in versiunea 4x2 si 1280 de kilograme in versiunea 4x4, deci este cel mai usor model din categoria sa. Sistemul 4x4 provine de la Nissan si ii va permite modelului sa iasa din cele mai multe situatii grele, in conditiile in care garda la sol este de 200 mm iar unghil de atac si cel de degajare ajung la 30, respectiv 35 de grade" Deci are ceva si de la Nissan. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
adimfx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
Sunt cam neinformati colegii francezi. automarket.ro are doar vina ca nu le-a dat peste bot.
Chiar eu am pus pe pagina trecuta doua link-uri (unul cu trimitere la automarket) catre stiri care vorbeau despre platforma lui Duster. Platforma e Logan (sau B0), iar UNELE elemente ale sistemului de tractiune 4x4 sunt preluate de la Nissan. E si normal. Din cate vad eu in poze, francezii au testat un 4x2, nu 4x4, asa ca asa zisul test nu e chiar test. Iar la impresii... am citit teste mai bune si in cele mai slabe reviste auto romanesti. Dar nah... e Franta... a doua piata pentru Dacia. Cu cate comenzi a avu Dacia in ianuarie din Romania (200 masini livrate), ar fi lucrat uzina doar un schimb, intr-o singura zi. Trist dar adevarat. |
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adimfx @ 16 Feb 2010, 20:48) Cu cate comenzi a avu Dacia in ianuarie din Romania (200 masini livrate), ar fi lucrat uzina doar un schimb, intr-o singura zi. Trist dar adevarat. Conform cuiva de la uzina, cica ar trebui sa lucreze vreo 3-4 ore pentru a scoate 200 masini. Mai spunea ca trebuie sa iasa pe poarta fabricii 480 in 8 ore. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
Garda inalta- spatiu mare in spate.
PORTBAGAJ IMENS. This post has been edited by fansuv: 16 Feb 2010, 20:12 Attached thumbnail(s) 177731l_576x432_h_d69ad30a.jpg ( Size: 72.64k ) Number of downloads: 1538 286018l_576x432_h_c9a2bf27.jpg ( Size: 59.89k ) Number of downloads: 1665 448657l_576x432_h_41dcd13c.jpg ( Size: 106.86k ) Number of downloads: 1630 743103l_576x432_h_e0682ed9.jpg ( Size: 121.58k ) Number of downloads: 1570 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Video:
http://www.caradisiac.tv/le_mag/230/duster.htm http://videos.autoplus.fr/video/iLyROoafvvMb.html This post has been edited by asgard1955: 16 Feb 2010, 20:10 |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Hm, "les francais" dau un pret pentru cea mai cheala de 14-15k ! Cam multisor.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Doar mie imi pare foarte urat spatele in poza atasata de fansuv ?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
nu doar tie. si mie mi se pare, de fapt nu e o impresie, ci chiar asa e. masina e foarte lata la partea de jos a caroseriei si ingusta la partea de sus la nivelul geamurilor, iar trecerea intre aceste dimensiuni se face foarte rapid si nu foarte bine.
probabil ca pe o culoare mai inchisa, efectul vizual nu va mai fi acelasi, datorita faptului ca in general culorile deschise duc la o iluzie optica de marire a dimensiunilor obiectului cu pricina. This post has been edited by slider2: 16 Feb 2010, 22:25 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
parca e mai bine finisata decat celelalte modele dacia, sunt curios in realitate cum e...
|
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cat m-am abtinut sa scriu. Calitatea imbinarilor a crescut, si cu cat pozele sunt mai putin artistice, cu atat se vad detalile de genul asta mai bine.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
In pozele astea e un 4x2, dar interiorul are consola vopsita in culoarea aia(oribila).In locul rotitei pt modul 4x4 e o gaura.
La 4x2 suspensia spate ramane cea de pe pe logan? This post has been edited by Arhimede: 16 Feb 2010, 23:49 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(valikris2002 @ 16 Feb 2010, 17:08) Ma refeream exclusim la duster la capacitatile sale de 4x4, daca se meritasa sa dai 10-15 mii euro pe ceva care te incurca in oras, loc de parcare, manevrabilitate, etc. Si cam de ce te-ar incurca in oras si care ar fi problema cu locu de parcare? Te-ai uitat putin macar la dimensiuni? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
adimfx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
QUOTE(Garett @ 16 Feb 2010, 21:55) La fel ca si preturile aparute pe la noi, sunt doar speculatii deocamdata. Nicidecum nu va fi 14.000 euro varianta de intrare in gama. QUOTE(IRONICK @ 16 Feb 2010, 22:29) Ai de capu nostru, ai nostrii mai au mult de invatat pana sa ajunga la nivelul alora. Auzi la el, sa le dea peste bot ... ![]() Mai bine si-ar vede de ograda proprie, cu articolele lor copiate dupa forumuri. Forumurile auto sunt o buna sursa de informatie pentru clienti si presa, la fel cum presa auto este o buna sursa de informatii pentru clienti si forumisti (adica tot clienti si, eventual, pasionati). Deci mie nu mi se pare o greseala ca un ziarist sa foloseasca un forum pentru a se informa. E corect sa citeze sursa, evident. Stiu ca ai o parere proasta despre presa auto romaneasca, dar asta nu inseamna ca occidentalii sunt mai breji. Cel putin nu in cazul de fata. Si da, imbinarile sunt mult imbunatite. Mie mi se mai pare ca sezutul banchetei din spate este un pic mai inclinat decat la alte modele Dacia, ceea ce se traduce intr-un plus de confort. Dar poate e doar o impresie.... |
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(dogy_10 @ 16 Feb 2010, 23:35) Subscriu. Masina asta pare mult mai bine finisata si poate la versiunile urmatoare de genul "Duster face lift" or smomething, poate vom vedea imbunatatiri si la capitolul bord. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Romania: Dacia To Build Ford-Fighting Small Cars.
Comentariile ne arată cum este văzută Dacia peste granițe… |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Si colac peste pupaza, cum spune romanul, eu personal cred ca se va vinde ingrozitor de bine in comparatie cu alte modele de suv-uri. Daca romanul o vede urata, ieftina, taraneasca, franta si germania cred ca se vor umple de dustere...si ma bazez pe precedentul loganului (mai ales modelul break).
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
|
|
Flamingo |
![]()
|
Romanul cu bani isi ia Q7, X5 sau alte rachete, pentru ca deh, nu vrea sa se faca de ras in anturajul lui. Daca Gigel sau Costel are, el de ce sa nu aibe?
Cand romanul o sa reuseasca sa treaca peste asta, va avea mintea mult mai limpede fara sa-i pese de ce spun vecinii, plus ca va ramane si cu multi bani in buzunar cu care poate face destule. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
EdyB |
![]()
|
Mda...eu oricum sunt obisnuit cu simplitatea si ergonomia de la symbolul meu, iar garda mai inalta imi place f mult si m-a avantajat in prea multe situatii...asa ca un upgrade la duster n-ar fi exclus
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(adimfx @ 17 Feb 2010, 01:20) Si da, imbinarile sunt mult imbunatite Este prima data cand se foloseste o imbinare curbata intre aripa si spoiler. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
eu am vazut destui oameni cu vila in oras care parcau cu mandrie un 1310 in stare perfecta in curtea casei. sunt is romani realisti.
dar am si niste x5 uri si alte modele de astea parcate in zona in parcarea de la bloc. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
gonzolica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 31 December 09 ![]() |
eu asa o vreau, raman tot la a mea ideie
![]() Attached thumbnail(s) 4x4_1.jpg ( Size: 224.84k ) Number of downloads: 1079 4x4_2.jpg ( Size: 259.51k ) Number of downloads: 673 4x4_lateral.jpg ( Size: 1.99mb ) Number of downloads: 701 |
--------------------
-
-
-
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
QUOTE(gonzolica @ 17 Feb 2010, 20:31) Frumoasa prelucrare. Unele lucruri cum e carligul de remorcare, protectiile laterale la usi si aripi sunt chiar necesare si probabil se vor regasi in lista de accesorii dacia. Oglinzi cu semnalizare iarasi se pot pune. Faptul ca ai coborat garda ne e recomandat pentru destinatia masinii. Ce motor ti-ai imaginat sub capota de a trebuit sa o inalti ? ![]() |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
mi se pare mie sau are aceleasi scaune ca de logan... hmm... puteau sa puna unele ceva mai rezistente si mai confortabile
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(gonzolica @ 17 Feb 2010, 20:31) eu asa o vreau, raman tot la a mea ideie nu stiu ce va place sa baltati masinile alea ...![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Mda, vrea Q7 la bani de Dacie...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:30 |