Dacia Duster , - fosta Kanjara -
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster , - fosta Kanjara -
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Probabil trei sau maxim patru stele va avea si Kanjara la euroncap pentru ca va fi mai grea decat loganul si sandero.
Navara 2008 a avut la primul test o stea si abia dupa inbunatatiri a ajuns la 3 stele. http://www.euroncap.com/tests/nissan/navara.aspx |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fansuv @ 1 Aug 2009, 15:07) AZI AM FOST LA REPREZENTANTA nissan din oras. M-am uita cu atentie la nissan pathfinder si xtrail. Kanjara este clar o combinatie intre ele. ACELEASI DIMENSIUNI. Ce ai vrut sa zici cu "aceleasi dimensiuni"? Pathfinder e un monstru de 2.3 tone si de greoi ce e, motorul de 170 cai de abea reuseste sa ii asigure performantele dinamice ale unui MeganeII 85dci. Si ceva privitor la discutia despre designul frontal: va rog terminati cu aberatiile de genul "daca ii facea masca altfel era mai scumpa". Ce naiba, voi nu intelegeti ca tot atat ma costa sa fac o lumanare indiferent de forma ei? Poate sa fie cilindrica, sfera, cub sau cum vreti ca tot atat costa sa o faci! Valabil si la masti de Kanjara...sau cum o sa ii zica! Dovada aberatiei: majoritatea oamenilor considera ca Sandero si Logan facelift sunt frumoase...astea costa jumate din Kanjara, cum de au iesit si ieftine si frumoase? |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Sandero e un hatch de lux, nu puteau sa puna pe Kanjara scumpetea aia de bot ... Mai erau si matritele facute 90%, trebuiau doar sa traga capota si aripile dupa el ... Deci botul de Sandero gata facut ducea mai scump decat uratenia luata de la 0 ?
This post has been edited by smailmiami: 8 Aug 2009, 07:47 |
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Din moment ce va fi asemanator cu Nissan Qashqai care are 5 stele presupun ca cel putin 4 va avea si Dacia
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
iulianvasile67 |
![]()
|
![]() go ahead!!! Group: Members Posts: 98 Joined: 30 June 09 From: Zaclau ![]() |
colegilor,daca ati sti cati fani are masinuta asta 4x4 si de cati oameni pragmatici e asteptata.
in foarte scurt timp de la lansarea in productie vor curge comenzile mai ceva decat torentul de pe munte! pe scurt e foarte asteptat de cei ce au avut un 4x4 si au descoperit ca au platit pentru o "trotineta"de cca 3 ori pretul! spor la firfirici tuturor! |
--------------------
Dacia
Logan
castigat la loz in plic!!!
- GL-99-FFF decat sa muncesti degeaba, mai bine sa sezi degeaba...
|
|
Edmonde |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 5 May 09 ![]() |
Sincer, masina e ok, insa daca iau postul tau cuvant cu cuvant mai sa cred ca intra producatorii de 4x4 in faliment din cazua Daciei. Masina este buna, platoforma tehnica testata si analizata in detaliu, dar este concurentul direct al lui Sportage si Tucson. Nu are treaba cu modele mai scumpe.
|
--------------------
Renault
Koleos
Privielege Théorie de la théorie, mais la pratique nous tuer
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
sincer, eu ma gandesc sa cumpar un 4x4 de la dacia...dar daca vad ca vrea toata lumea, atunci nu-mi mai iau..
de-aia nu mi-am luat logan, ca-si luau toti, si acu nu ai loc de ei prin tara! dar in principiu, si daca o sa am posibilitati materiale, o sa incerc un suv dacia! This post has been edited by "BandiT": 8 Aug 2009, 21:24 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.auto-motor-und-sport.de/news/ne...10-1375198.html
prezentarea in auto motor si sport de...oare ce zic oamenii aia refetitor la esp de serie si motoare dci de 110 si 130 de cp.... e pura fantezie???? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
e pura realitate
|
--------------------
/
/
/
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Va fi echipata cu ESP (probabil serie pentru piata Vest); in privinta motoarelor, vad ca cei de la AMS spun ca vor fi 2 benzinare de 1.6 si 2.0 cu puteri intre 110 (probabil cu defazor pe distributie) si 140 CP si doua dieseluri de 1.9 130 CP si noul 1.6 110 CP...Eu sincer ma cam indoiesc...sa puna 1.6 dci pe Dacia asa de timpuriu...
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
Bijuteria de la DACIA by renault.
http://www.automarket.ro/stiri/dacia-kanja...gini-23493.html This post has been edited by fansuv: 11 Aug 2009, 11:14 Attached thumbnail(s) dacia_kanjara_suv_1249978484.jpg ( Size: 57.05k ) Number of downloads: 2331 dacia_kanjara_suv_1249978485.jpg ( Size: 30.7k ) Number of downloads: 2565 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar avea farurile alea, ar arata beton. Din pacate in pozele reale nu aratau asa...
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(fansuv @ 11 Aug 2009, 11:04) Bijuteria de la DACIA by renault. e bestial CGI-ul |
--------------------
/
/
/
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Parca arata mai bine decand nu mai e sigla dacia pe ea
![]() Capota ar mai avea nevoie de o curbura la mijloc, arata ciudat asa cum e |
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
fansuv |
![]()
|
Pretul 15.000 euro. CAM SCUMP PT. CRIZA.
Nu trebuie fitze pentru est-europeni- calculator de bord, .... |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(TAW @ 9 Aug 2009, 21:45) Atunci o sa merg s-o cumpar de acolo. Banii mei sunt acceptati oriunde. Si din Vest poti lua in rate, daca ai card de salariu la o banca ce e inclusa intr-un holding bancar vest-european. Dealerii auto germani - de exemplu - iti pot verifica bonitatea financiara intr-o ora, doua, in situatia de mai sus. |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Dodone...ESP va fi disponibil si la noi, dar poate nu in serie...poate nici in vest nu va fi standard (era o presupunere). Ce pot spune, e ca din cate stiu, masina va avea pentru prima data ESP la Dacia.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
parca era o lege europeana ca toate masinile din 2010 sa aiba ESP
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Sorry, n-am citit cu atentie postul cu pricina.
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
si astia au uitat sa puna zambetul de pe usi (a la sandero)...
![]() ![]() plus ca botul poarta semnatura vechiului design renault... acum ar trebui sa fie o fanta admisie aer longitudinala (si nu 2 ce incadreaza sigla), ca la noul megane... absolut senzationale bosajele aripilor... arata a 4x4 adevarat... mi-ar placea botul asta, dar ma indoiesc ca vor mai modifica designul... oricum, cel mai bun cgi de pana acum... ps, ca sa fiu rau: dacia cu volan pe dreapta? neah... doar horizontal flip al imaginii ![]() This post has been edited by boga81: 12 Aug 2009, 09:12 |
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 12 Aug 2009, 02:10) este o lege europeana data in acest sens sau tu te referi la batalia celor de la BOSCH ca incepand cu 2010, toate masinile sa fie echipate obligatoriu cu ESP datorita importantei acestui sistem (asa cum a fost in cazul ABS-ului) ![]() apropo de pozele de mai sus ![]() [attachmentid=1627545128] This post has been edited by membru_DC: 12 Aug 2009, 17:34 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Trebuie sa arate bine Kanjara ca aspect, mai ales ca unul dintre concurentii directi Hyundai Tucson va fi inlocuit cu un model mai nou:
http://www.promotor.ro/noutati-auto-masini...zgolit-4734665# Si aici concept-carul: Attached thumbnail(s) 112_0902_01z_hyundai_HED_6_concept_front_view.jpg ( Size: 45.39k ) Number of downloads: 1456 hyundai_ix_onic_concept_geneva_2.jpg ( Size: 277.06k ) Number of downloads: 1336 |
--------------------
Dacia
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ai incredere in hyundai si n-ai incredere in dacia?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
fansuv |
![]()
|
Ambalajul vinde marfa si reclama sufletul comertului.
De ce face Colgate mereu reclama la TV? DE CE AMBALAJUL E MEREU FRUMOS LA ciocolata? Cata lume se pricepe la directie, la lonjeroane, la motor? |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Spune asta ºi celor de la Dacia, cã ei o tot dau înainte cu designul subjugat costurilor reduse.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sa fim seriosi... daca ar iesi dacia la rampa cu cgi-ul de mai sus cine ar mai cumpara Qashqai? chiar daca sta bine la siguranta.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
fansuv |
![]()
|
Dacia SUV vine la Frankfurt
http://www.zf.ro/companii/cambolive-renaul...-piata-4602702/ Dacia SUV vine la Frankfurt Dacia va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din aceasta toamna primul SUV din istoria marcii, urmand ca ulterior sa lanseze un monovolum si un sedan mai mare decat Logan, pastrand politica de preturi reduse a marcii, potrivit declaratiilor lui Jacques Chauvet, presedintele CA al Dacia, citat de cotidianul francez La Tribune. Dacia nu concureaza cu Renault. Pana la urma dacia e renault. Dacia(=renault) concureaza cu hundai, kia, suzuki, vw, skoda, toyota, ford, seat, peugeot...si abia la urma cu renault. Dacia completeaza vanzarile renault asa cum skoda ajuta vanzarile VW. E un mod utuil pt. renault de a privi lucrurile. Sotia nu ma concureaza la bani, sotia aduce un mare plus la buget. Sa privim ca o mare familie. ___________ Directorul comerical Renault-Dacia-Nissan: Romania este a doua casa pentru grupul Renault Francezul Jacques Daniel este, incepand de la sfarsitul lui 2006, director comercial al grupului francez Renault in Romania. Este responsabil cu dezvoltarea strategiei de vanzari a marcilor Dacia, Renault si Nissan pe piata autohtona. This post has been edited by fansuv: 12 Aug 2009, 19:25 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Normal ar fi sa iasa cu un aspect asemanator cu cgi-ul de mai sus realizat sub sigla reno. E prostia celor de la dacia daca nu o fac. Oricum pretul de 14000 - 15000 eur pentru un suv Dacia nu e tot una cu 7000 eur pentru un logan. Majoritatea celor care vor cumpara dacia SUV, locuiesc la oras si in weekend mai fac putin "off road" la iarba verde, asadar aspectul sigur va conta mult.
Super cgi-ul si nu cred ca ar fi un mare plus la pret ca sa arate asa varianta finala si daca ar mai avea si ornamentele de protectie dedesupt ca si in pozele spion Kanjara cu 7 locuri, nota 10. 12 Aug 2009, 20:40: Se vede clar cum poza initiala cu spatele este distorsionala si cgi-ul respecta foarte mult pozele "spion", o mica deosebire apare la curbura spatelui si faptul ca stergatoarele spate au sensuri diferite de stergere. La cat timp mai este pana la lansare e suficient sa faca modificari in designul fata. This post has been edited by asgard1955: 12 Aug 2009, 20:40 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 226.35k ) Number of downloads: 610 2.jpg ( Size: 35.33k ) Number of downloads: 480 3.jpg ( Size: 224.42k ) Number of downloads: 484 4.jpg ( Size: 19.73k ) Number of downloads: 454 |
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 09:29 |