Dacia Duster , - fosta Kanjara -
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster , - fosta Kanjara -
aleksanders |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|||
dragos78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 24 March 08 ![]() |
Loganul meu de 4 ani are mai multe dotari decat Dusterul de acum, sa zicem aceeasi versiune.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Preference
|
|
aleksanders |
![]()
|
mda- e 4X4
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
E direct 16v poate…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4×4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
@aleksanders - sportul nu implica intotdeauna viteza ... asa ca acel "s" poate ca isi are totusi locul lui acolo.
se apropia ora lansarii iar site-ul dacia deja nu prea mai functioneaza... are cineva idee de alte locuri unde se poate vedea lansarea? This post has been edited by undemerg: 2 Mar 2010, 14:32 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Va intra si la Rabla ...asta inseamna ca va fi cu adevarat cel mai ieftin SUV ....4x2 sau 4x4....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
dragos78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 24 March 08 ![]() |
Asta e o veste buna, cu programul rabla.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Preference
|
|
aleksanders |
![]()
|
undemerg- incearca http://www.salon-auto.tv/news/en/daily-edi...on/?splash=1%27
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4×4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
l-au platit bine pe Dan Vardie
citez "nu a vazut nimeni interiorul", "prezinta multe calitati tehnice fata de concurenta", "concurenta a ramas stupefiata de duster"... This post has been edited by rtBK: 2 Mar 2010, 15:52 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aleksanders |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.611 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(rtBK @ 2 Mar 2010, 15:50) l-au platit bine pe Dan Vardie cel mai spagar dintre spagari |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
mi-a placut aia cu oficialul subaru, care s-a intrebat "noi ce facem acum"
![]() |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
aia aia... nu intelesesem care concurenta a ramas stupefiata
"low-cost - high quality" na belea pe cel mai ieftin anvelope michelin si parca (continental crosscontact pe cea maro) tot michelin This post has been edited by rtBK: 2 Mar 2010, 16:09 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Motoarele mi se pare ca au cam putini caluti ..... doar 110 ... Ca sa nu mai spun ca il au si pe ala de 85, mai ales ca daca mai pui si 2 pasageri ceva mai plinuti ajungi la 1,5 tone sau daca il "umpli" cica poti sa ajungi la 1,844 tone...
Edit Later: Si da ... Parca aeratoarele alea rotunde i-mi trezesc amintiri legate de solenza.... This post has been edited by nairam: 2 Mar 2010, 16:27 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
rtBK |
![]()
|
iar incepem discutia... masinuta ta cate kg are la 129 de cai?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai are cam aceleasi greutati dar la 129 de cai
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
sorin_flaviu |
![]()
|
![]() membru ecologic Group: Members Posts: 27 Joined: 26 April 05 From: Bucuresti ![]() |
cam?
![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
1.8 VVT-i / 2005 (2010) ex. megane 2007 / ex. logan 2005 / ex. supernova 2002 / ex. 1310 Li 2000
|
|
aleksanders |
![]()
|
nairam- urban cruiser de la toyota nu are decat 90 de caluti - de asta nu zici nimic?
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
nu am crezu ca imi voi mai dori vreodata sa ma intorc la marca Dacia dar ... uite ca lucrurile se mai schimba.
Si probabil, ca si in cazul Logan-ului, multe marci vor mai taia din preturile nesimtite ale zilelor trecute pentru a tine pasul in cazul masinilor similare (clasa, caracteristici) cu noul venit. Asa cum am mai spus-o chiar daca la design mai lasa de dorit, la asamblare si altele... ma bucura faptul ca se mai produce ceva si in Romania. Si recunosc ca mie unul mi-ar place alaturi de ce am astazi si un Duster 4×4 cu ESP.... dar deocamdata continui a visa. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
adimfx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
Eu n-as fi asa sigur cu Rabla.
Uitati aici o scurta discutie cu Stroe: http://www.0-100.ro/2010/03/02/dacia-fabri...bla/#more-11082 |
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
@nairam
Mi-as dori eu aeratoarele alea pe Meganul meu. Daca ai fi prins si alte generatii de masini, ai fi observat ca sunt f. asemanatoare cu cele de pe Mercedes-urile din anii '70-'80. Ce-i vechi nu inseamna ca e si prost. Sau vezi aeratoarele de pe Forduri. Calutii sunt destui pt. greutatea masinii. Vrei mai multi la cilindree mica (care are impozit mic) ? Faci chip tuning (nu recomand). La cilindree mari platesti si taxe mari. This post has been edited by Dodone: 2 Mar 2010, 17:48 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu astept sa intre la rabla .. si 1.5 85 4X4
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
stauber |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 2 March 10 ![]() |
Urmaresc acest topic de cind a inceput,s su clarificat multe,ar mai fi
un drive test facut de impartiali si de vazut fiabilitatea. Mi am luat Logan 1,6 din primele inmatriculat pe 14 septembrie si la ce bani am dat pe el sunt multumit. Imi pare rau pentru cei care socotesc ca nu au bani sa si ia Dusterul,eu vreau ala de top ca dotari. Un sfat de la un om mai in virsta un SH nu se face daca nu e inca in garantie sau are mulri kilometri parcursi..5 ani garantie cu extinderea de 2 e arhisuficient.. In rest succes pentru cei ce vor sa si cumpere Duster si discutii cit mai interesante, Sa aveti o seara buna. |
--------------------
logan 1.6 mpi
berlina
2004
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Ma uimesc opiniile unora dintre voi vizavi de aceasta masina. De ce sunteti rai. Fiti ROMANI, iubiti-va tara si strigati: Hai Romania. Cu parerile proaste ale unora dintre voi unde ajungem?
Sa revin la subiect si sa zic 2-3 vorbe. Anvelope pe 215/65/R16(la fel ca pe Nissan X-trail NOU), pe Koleos sunt 225. Porcbagaj mare, pentru tot romanul. Cutie in 6 trepte, motoare Euro5, Filtru particule(unele variante) ESP-program de stabilitate si ASR-sistem antipatinare- la modica suma de 250E 4x4 cu 3 moduri de functionare(Multumesc Nissan!) Suspensie independenta pt. versiunile 4x4 Acum cele ''rele'' sau discutabile: lipsa airbaguri cortina(cred ca vor aparea pe viitor) unele materiale, plastice mult comentate(dar e low-cost, sa fie durabile) tamburi pe spate(aici insa sunt multe masini care au tamburi, mai ales masini) comutatoarele pt. geamuri electrice spate- intre scaune(low-cost iarasi).Prefer manivela pe spate(nici la megane nu ma deranjeaza). Aerodinamica in care vad ca arunca tot mai multi cu pietre(http://www.promotor.ro/noutati-auto-editorial/articol-dacia-societate-de-constructii-5688281). CATE AUTOSTRAZI AVEM, CARE ESTE VITEZA MAXIMA pe drumurile noastre, CATE GROPI AVEM PE SOSELE. DUSTER Este PERFECT PENTRU NOI si pentru conditiile tarii noastre. Pentru nemti, francezi, italieni si alte nationalitati avem Logan 1.6 16v care ia tot bordul(pe ''iutub''), spre mandria unor fanatici. Rog un moderator sa faca un poll. Cine vrea sa-si cumpere Duster!!Eu unu ma bag. This post has been edited by bebecool: 2 Mar 2010, 18:24 |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
rtBK |
![]()
|
cine vrea, dar cine poate
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
In momentul asta nici eu nu pot, dar pe viitor poate ca am sa fac pasul
![]() |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu uiti sa ne anunti.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 20:30 |