Dacia Duster , - fosta Kanjara -
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster , - fosta Kanjara -
dragos78 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 24 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Preference
|
|||
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
@dragos78: ceva argumente pentru care consideri acel pret exagerat la Duster?
Sau doar pentru ca e romaneasca si se cheama Dacia ar trebui sa fie cu vre-o 5-6 mii de euro mai ieftina decat costa? Cateva plusuri pentru conditia de masina corecta: - incapatoare - motor modern si fiabil, cu un consum redus (dci110, desi nici cu restul nu mi-e rusine) - sistem 4x4 destul de bunicel (se pare) - aspect placut - probabil este destul de fiabila - pretul celui mai ieftin concurent direct: mult mai mare Are multe plusuri fata de masina cu care este comparata la pret (logan), au tot fost mentionate de-a lungul timpului dar uitate la etapa comparatiilor. Stiu ca orice concurent are multe in plus (bizonica, discuri spate, motoare de 200cp,plastice super, etc.), dar exact asta s-a vrut Duster: o masina pentru cei care nu vor sa dea 5000 de euro pe briz-briz-uri. "zgomotoasa la drum lung": la drum scurt n-o fi? doar la lung? Cred ca te refereai la viteze mai mari. Mie nu mi se pare un mare disconfort zgomotul loganului la 100-110 km/h. Intr-adevar, la 130-140 devinde deranjant, dar inafara de cei 260 km de autostrada unde mai mergi cu 130-140? |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.360 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
dragos78 - ai tot scris si scris si scris... fara sa spui nimic...
Tot bati apa in galeata de pomana.... ti se pare scumpa nu sta nimeni cu pusca la cap sa o cumperi.... Arunca un ochi la concurenta.... in primul rand la pret si dupa aceea la dotari... si vezi ce nu are Duster si au celelalte.... aaa are un pret mai mic??? la aceleasi dotari?? intradevar este o problema.... Pana nu vii cu o comparatie bine facuta eu zic sa te linistesti... stresul nu face bine... ok? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.611 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(dragos78 @ 3 Mar 2010, 10:30) Interesanta conceptie Parca ai zis ca mergi mai departe, chiar nu inteleg de ce mai insisti. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(undemerg @ 3 Mar 2010, 09:42) Faptul ca unii nu accepta ca un SUV cu aspect placut, siguranta decenta si dotari acceptabile (stiu, stiu, nu are clima bizonica si nici discuri pe spate) nu costa 5000 EUR, asa cum a promis francezu' ca va scoate masini acum 10 ani, nu inseamna neaparat ca Duster nu este, totusi, cu ~5000 eur mai ieftin decat orice alt concurent. Nu zau?! Si cu Skoda Yeti, la echipare medie (4x4,diesel, AC, etc.) si la 15.700 de euro ce facem? Nu e concurenta directa cu Dacia Duster ? Nu sunt fan Skoda, nici anti Duster, dar lasa exagerarile pt. alte forumuri. ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Asta apropos de faptul că ©koda „a luat fața” Daciei în Trophée Andros?
Și tot nu găsesc oferta la ©koda Yeti cu 15.700 € TVA inclus. This post has been edited by Squirrel: 3 Mar 2010, 11:04 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Dodone @ 3 Mar 2010, 10:58) Si cu Skoda Yeti, la echipare medie (4x4,diesel, AC, etc.) si la 15.700 de euro ce facem? Nu e concurenta directa cu Dacia Duster ? Ce echipari, ce motorizari, 4x4? Dusterul este mai mult o alternativa, decat un concurent. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(aphophis @ 3 Mar 2010, 10:17) adica sigur nu sunt prea inteligenti, ca pana acuma au luat la greu dacii ![]() ![]() Unde scrie ca toate sh au minim 300.000km la bord ? Ai la activ zeci de masini aduse din Vest ? Sau, macar ai adus vreodata pt. tine vreo masina sh, sa vezi cum sta treaba ? Ma indoiesc... ![]() Exagerezi mult. Masina din semnatura (echipare RXT,adica aproape full, mai putin ESP, senzor presiune roti si trapa electrica, 138.000 km.) m-a costat 5.000 euro , cu distributie, lichide,filtre, pneuri noi si cheltuieli de drum si taxe in RO incluse (mai putin taxa de prima inmatriculare de 1143 de euro, ca am castigat-o in instanta inapoi, integrala si cu dobanda). Alternativa Dacia era Logan echipare ca-n tramvai , cu 6.200. Nu mai exagera cu sh-urile, ca nu sunt toate ca in piata voastra din Vitan. Acolo se aduc multe riciuri, ca se iau din Vest la pret mic, le bibilesc si au profit mare. <span class='edit'>3 Mar 2010, 11:09:</span> Oferta Skoda e in showroom, la negocieri , nu pe site-uri. Pt. mine conteaza nu preturile de pe net , ci ceea ce platesc efectiv. This post has been edited by Dodone: 3 Mar 2010, 11:14 |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Yeti Active 4x4 2.0 TDI CR DPF - 16097 fara TVA
Cel mai ieftin 4x4 diesel, motor de 110 cp. Fara esp, fara clima bizonica (nici macar automata), fara computer de bord, fara proiectoare, fara suport lombar, . Clima semi-automata costa in plus 873 EUR (din ce vad pare ca nu are a/c deloc). Mda, super pret, ce pot spune... Sa nu mai vorbim de costuri ulterioare. Numai motorul ala de 2 l cat te costa in plus la rca si impozit... Iar cuplul maxim este de 250 nm, deci cei 2 l chiar nu se justifica LE: sunt convins ca negociezi tu un model mai bun ca asta la pret ce vre-o 4000 eur mai putin. cand o sa vreau sa-mi iau masina o sa te rog pe tine sa vii cu mine la dealer, poate ma scot si cu ceva bani de motorina la un Duster gratuit. Ce ziceai de exagerari si alte forumuri? This post has been edited by undemerg: 3 Mar 2010, 11:14 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
Dodone |
![]()
|
N-are rost sa polemizam aici, ca suntem offtopic...
![]() |
--------------------
Renault
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
vreau sa vad peste un an cate skoda yeti si dacia duster vor fi pe strazi indiferent de motorizari
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
dada o sa fim o tara de suvuri
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
În frunte cu primul mariner al țării, prim-posesor de SUV autohton roșu ca focu'.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Dodone |
![]()
|
@rtBK
Da' sa fie 4x4, ca de SUV-uri 4x2 (ce contradictie de termeni !), gen oferta Tucson, sunt satul. |
--------------------
Renault
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.360 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Yeti este mult mai scump decat Duster..
De fapt nici un SUV 4X4 (ca despre asta vb.) nu se apropie la pret de Duster... minim 1500 euro daca nu mai mult diferenta intre ele pt. acelasi nivel de echipare.. Duster sunt convins ca se va vinde bine.... ramane sa vedem in 6 luni-1 an cate vedem pe strazi... This post has been edited by cj98czh: 3 Mar 2010, 11:49 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Duster-ul este si primul model cu care Dacia intra pe piata britanica. Desi eu ma gandeam ca vor intra cu Logan sau Sandero...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Squirrel - De unde rosu ca vad ca nu au in oferta ?
Sau o sa fie numai unul pentru sefu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
Dodone |
![]()
|
@cj98czh
De acord cu tine, dar nu diferente de 5.000 de euro. |
--------------------
Renault
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(BOG @ 3 Mar 2010, 11:52) Duster-ul este si primul model cu care Dacia intra pe piata britanica. Desi eu ma gandeam ca vor intra cu Logan sau Sandero... Great news! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Pai e...ca era singura piata unde nu vindeau. Si daca incep sa intre ne vom distra si pe la Top Gear mai mult....plus ca la cate circuite au mai vedem si un Sandero Cup ....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Asa e dar cauta pe youtube "great news + top gear".
![]() LE Vad ca stiai despre ce-i vorba. ![]() This post has been edited by Manuel: 3 Mar 2010, 12:09 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
BOG |
![]()
|
Eu zic ca britanicii vor fi totusi fericiti...
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
|
|
Manuel |
![]()
|
Cu siguranta. In ciuda ironiilor, cel putin cei de la Top Gear au considerat intotdeauna Sandero ca fiind o masina corecta si cred ca Dusterul o sa fie si mai bine primit.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(undemerg @ 3 Mar 2010, 10:07) Asta-i cea mai tare chestie pe care am auzit-o referitor la Dacia! Pe baza mentalitatii asteia puteau sa produca si acum berlina si s-o cumparam, neconditionat, din patriotism! Nu cred ca a critica neajunsurile Daciei insemna lipsa de patriotism asa cum nici bagatul slabiciunilor sub pres inseamna patriotism. Dacia, adica Logan de fapt, din punctul meu de vedere, inseamna o masinuta corecta la un pret aproape corect. In momentul in care au inceput sa se arunce la pret fara a oferi ceva in plus deja corectitudinea s-a cam dus pe apa sambetei. In fine... Revenind la subiect, prima "victima" a Dusterului va fi MCV-ul, cred ca va canibaliza destul de mult din vanzarile acestuia. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
@dragos 78, referitor la postul #1669, la mine de referi in ambele cazuri
1.Fiecare are drepul la opinie, isi cumpara ce vrea, DAR eu am considerat 2 diferente majore intre un sh(sh il consider dupa 100 de mii de km) si o masina noua. -daca imi cumpar masina sh trebuie sa am bani de: imatriculare casco(de obicei iti cumperi ceva ce nu iti permiti) rca, taxe, impozite apoi daca se strica ceva la ea, mai serios, nu stiu cate persoane au bani din cei care isi cumpara sa o repare a 2-a zi esti predispus la un risc mai mare: nu stii ce accidente, airbag-uri sarite, intretinere a avut masina Cand iti iei una noua: ai garantie(desi e preferabil sa nu o folosesti, dar esti asigurat) are 0km, cum ti-o faci asa o ai masina nu este rulata si uzata si poti dormi linistit noaptea Mentionez ca in fiecare caz de mai sus pot exista diferente. Poti sa ai noroc de un sh, in care sa nu prea bagi bani(dar pe cine am intrebat si luat la bani marunti, nu exista masina fara o buba mica). Sh imi cumparam daca nu aveam bani de una noua. Neamtul nu ti-o vinde sub 150 de mii km, prin targ km sunt povesti. Km dati inapoi, un polish, o sufla si-n c** cu aer, da cu silicon si e ca noua. Deasemenea poti cumpara o masina noua si poti avea probleme cu ea:defecte de fabricatie sau pur si simplu esti ghinionist |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
IRONICK |
![]()
|
Am prins aseara pe antene ceva cu Duster. Era invitat Ilie Serbanescu, iar balbuta la Geneva. Cred ca a fost cea mai proasta emisiune pe care am vazut-o pana acum la televizor. Serbanescu avea putine ideii si fixe (nu avea nici o legatura cu masina ce spunea el acolo), iar balbuta exalta de zici ca a intrat intr-un magazin de ierburi.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Intretinere Duster - diesel/benzina
Revizii ulei/filtru - 15.000km sau 1 an / 20.000 km sau 1 an Kit accesorii+distributii - 90.000 km sau 6 ani / 120.000 km sau 6 ani Filtru aer - 30.000 km sau 2 ani / 20.000 km sau 1 an Bujii aprindere - 60.000 km Filtru motorina - 60.000 km |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
deci pana la urma are distributie pe lant... frumos
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
undemerg |
![]()
|
QUOTE(Dodone @ 3 Mar 2010, 12:55) Deocamdata eu am dat niste date exacte: versiune, motorizare, pret. De pe site-ul OFICIAL Skoda. De la sustinatorii Yeti-ului de pomana nu am auzit decat speculatii si povesti despre negocieri de la dealeri. Daca vor sa demonstreze ceva, eu zic ca ar trebui sa vina cu o oferta concreta, care sa contina cel putin versiunea, motorizarea si pretul, plus dealer-ul unde se gaseste asemenea pomana. Pana atunci sunt doar vorbe goale aruncate, niste preturi pe care nimeni altcineva nu le-a vazut. Asa ca permite-mi, te rog, sa raman la parerea mea ca Yeti este cu aprox. 4-5000 eur mai scump decat Duster. @Garett: Nu a zis nimeni ca trebuie sa-ti iei Dacia ca sa ajuti economia, ci doar ca daca o faci, economia este, intr-adevar, ajutata. Cea a Romaniei, nu a Frantei. Am vrut sa combat afirmatiile lui dragos, conform carora banii se duc la francezi, iar noua nu ne foloseste la nimic. Lucru 100% fals. This post has been edited by undemerg: 3 Mar 2010, 13:44 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 22:51 |