Dacia Duster , - fosta Kanjara -
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster , - fosta Kanjara -
CGDBZ |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
GARDA de 21 cm- foarte mare. Asta va vinde masina.
Si aspectul modern robust. Motor renault puternic, telescop capota. Duster devine Renault Cristian Ionescu Vineri, 19 Martie 2010 SUV-ul Dacia Duster va fi produs inclusiv în Columbia și comercializat în țările Amercii Latine cu sigla Renault. Duster, primul SUV Dacia, va fi produs și la o fabrică Renault din Columbia, vestește ”leblogauto.com”. Automobilul ar urma să poarte sigla Renault și să fie distribuit și pe alte piețe din America de Sud. Alte două modele Dacia, Logan și Sandero, sunt comercializate actualmente în Columbia ca mașini Renault. Constructorul francez a investit recent 20 de milioane de euro pentru modernizarea uzinei pe care o deține în Envigado. Deocamdată nu se știe data de începere a producției pentru Renault Duster și nici când va debuta comercial acest model. http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...devine-Renault/ This post has been edited by fansuv: 19 Mar 2010, 18:48 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.611 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(fansuv @ 19 Mar 2010, 18:02) GARDA de 21 cm- foarte mare. Asta va vinde masina. Si aspectul modern robust. Motor renault puternic, telescop capota Telescopul ala de la capota iti reduce consumul de carburant? Iti mai da zece cai la motor ca sa il faca puternic? Aspectul robust si modern? De ce nu au pus pe admisie fulie care permite modificarea timpului de deschidere a supapelor? De ce nu au pus toata galeria de admisie de pe M3, cu tot cu rezonator? La o masina care in 2010 nu are nici macar temporizare variabila la stergatoare? Sau lipsa geamuri pe impuls?This post has been edited by IRONICK: 19 Mar 2010, 19:42 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
voinicel |
![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
@ IRONICK daca faceau asta insemna concurenta reala pentru suratele ei denumite altfel. Ce ei sunt prostii sa faca asta, ca oricum la segmentul de piata caruia ii este adresat Duster merge si asa. Ca oricum altceva la costurile astea nu isi permit asa ca tot o sa-l cumpere. Eu mi-am cam razgandit razgandeala dar o sa astept totusi sa o vad live si sa fac un test drive. Dar cam tind sa ma duc spre japoneze, ceva de maxim 2.5 diesel.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
_TCornel_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 4 June 07 ![]() |
Se poate vedea pe undeva ? Este expusa pe la vreun showroom ? Poate la WTC unde a fost prezentata ?
Stiu ca oficial va fi in showroom pe 15 aprilie, dar acu cativa ani cand a aparut actualul accent am fost cu un amic, care vrea sa isi cumpere, cu vreo 2 saptamani inainte de lansarea oficiala si am putut sa vedem masina, sa ne urcam in ea etc in curtea showroom-ului. Maine ma duc sa fac un tur pe la mai multi dealeri si ar fi interesant daca as putea sa vad si un Duster. (Nu vreau sa imi cumpar eu masina ![]() ![]() This post has been edited by _TCornel_: 19 Mar 2010, 20:31 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
- B-xx-yyy
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Eu am trecut azi prin fata reprezentantei Dacia (Buzau), nu era nici-un Duster pe acolo dar pot sa le tina undeva prin spate unde nu au acces clienti , asta daca au primit .
|
--------------------
-
-
-
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
lungubogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 22 July 08 ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 18 Mar 2010, 19:15) s-a adus ca coasa ![]() [attachmentid=1627603968] [attachmentid=1627603971] [attachmentid=1627603972] [attachmentid=1627603974] ___________________________________________________________________ uau fratilor nu i s-a facut greata cand s-a urcat in masina? ca logan mcv i se pare ca arata ca un dric. duster cum i se pare? ca un cosgiuc? ce dracu' n-au dat-o aia afara de acolo? |
--------------------
seat
leon 5F ST 1.2TSI DSG7
2014
- B59GAE
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(membru_DC @ 19 Mar 2010, 22:09) e si tu acum..... Abia au pus un plastic de ghidare la admisie prins in doua clipsuri ... ala era pe vremea lu' Clio doi si facea parte din tubulatura. Asta sigur face parte din categoria "Motor renault puternic"! This post has been edited by IRONICK: 19 Mar 2010, 23:11 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Ce bine ca nu ma pricep la detalii tehnice , ca nare rezonator , ca are nu stiu ce de plastic , parca va insurati cu masina asa cautati toate chitibusurile , oare e vre-o masina buna pentru voi ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
lungubogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 22 July 08 ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 19 Mar 2010, 23:16) Ce bine ca nu ma pricep la detalii tehnice , ca nare rezonator , ca are nu stiu ce de plastic , parca va insurati cu masina asa cautati toate chitibusurile , oare e vre-o masina buna pentru voi ? stai linistit ca atunci cand s-au insurat nu au discutat atat de mult despre viitoarele neveste. |
--------------------
seat
leon 5F ST 1.2TSI DSG7
2014
- B59GAE
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Cata prostie , cum si-a impins sezutu cocosata ca sa arate vezi doamne ca nu are ea loc , nici macar nu m-am mam uitat la tot filmuletul , e previzibil , ce mai, in nota promotor .
|
--------------------
-
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
aia e o curva proasta .
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 19 Mar 2010, 19:31) De ce nu au pus pe admisie fulie care permite modificarea timpului de deschidere a supapelor?........ La o masina care in 2010 nu are nici macar temporizare variabila la stergatoare?....... Sau lipsa geamuri pe impuls? Decat sa puna fulia defazor, si sa tina 30.000 ca la M2, mai bine sa nu o puna deloc...Nu cred ca ar fi nimeni bucuros sa bage banii (multi) intr-o distributie+defazor la doar 30.000 (daca e iestita masina din garantie)... ![]() Lipsa temporizarii variabile la stergatoare mi se pare si mie o mare porcarie...Macar la asta puteau sa se abata de la "linia partidului"... ![]() Geamurile nu au impuls deoarece macaralele nu au sistem antiprindere (reducere de costuri)...De asta au si fost eliminate la Logan Ph1 care la inceput avea impuls la sofer (si aftermarket si la pasager...)... |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
tasmania |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 11 March 10 ![]() |
Daca imi aduc bine aminte, Dacia Liberta avea temporizare la stergatoare!!! Da aia a fost tare demult!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
membru_DC |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Pai tocmai asta spuneam , ca nu ma pricep , ce daca vreau sa-mi cumpar o masina trebuie sa cunosc toate detaliile tehnice , pana la urma chiar daca as fi mare cunoscator tot buzunarul e ala care comanda iar astfel de detalii tehnice par neimportante si depinde de fiecare ce vrea de la o masina si pentru ce-si ia o masina .Dusterul este o masina simpla pentru muritorul de rand care nu este pretentios , nu vrea sa aive cea mai tare masina din fata blocului , vrea o masina practica ,cu un minim de confort , usor de intretinut , cu care sa-si faca treburile.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@asgard1955: Trebuia sa ne avertizezi ca filmuletul de pe Promotor e plin de kkt; cu greu m-am abtinut sa nu-mi arunc monitorul pe geam!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai daca scrie promotor ... ce avertizare mai vrei? Nu-ti ajunge?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
asgard1955 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
membru_DC |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Temporizatorul ar fi bun dar pot sa traiesc si fara la Logan, ca nu sunt asa de pretentios si puturos sa dau din cand in cand la maneta.
Amortizorul de la capota pot sa si-l bage-n popou. Macar tija aia metalica nu se strica; va functiona perfect si peste 100 ani. Deschid capota de 2-3 ori pe luna ca sa verific uleiul sau sa pun lichid la spalator, mare efort este sa pun tija aia. La cat de proaste sunt sistemele alea de defazare de la Megane, ma bucur ca nu are Duster asa ceva. Piese in plus egal griji in plus. Am inceput sa avem pretentii de premium: cum se inchide usa, cum se aude sistemul audio, imbinari, tapiserie din piele, etc. Mie in schimb mi-ar fi placut un motor mai mare, dar poate se poate aranja ceva aftermarket. This post has been edited by dizzy: 21 Mar 2010, 09:21 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
La promotor e o femeie frumoasa- cele mai lungi picioare si desteapta. Se da mare ea. Tot femeia ne-a facut pe noi. Mie mi-a placut cum a prezentat.
Cine are cele mai lungi picioare din Romania? This post has been edited by fansuv: 21 Mar 2010, 19:05 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
CGDBZ |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(TAW @ 20 Mar 2010, 10:58) Decat sa puna fulia defazor, si sa tina 30.000 ca la M2, mai bine sa nu o puna deloc...Nu cred ca ar fi nimeni bucuros sa bage banii (multi) intr-o distributie+defazor la doar 30.000 (daca e iestita masina din garantie)... Da, dar de la M2.2 nu prea mai crapa. Si nici bobinele. Sau am inteles eu gresit?![]() QUOTE(TAW @ 20 Mar 2010, 10:58) Geamurile nu au impuls deoarece macaralele nu au sistem antiprindere (reducere de costuri)...De asta au si fost eliminate la Logan Ph1 care la inceput avea impuls la sofer (si aftermarket si la pasager...)... Nu au, dar pe cine ai auzit tu ca si-a prins degetele la geam si le-a rupt? Capatul de cursa este oricum sesizat doar prin cresterea curentului absorbit de motoras. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
La M2.2 (dupa iulie-august 2007) crapa mai rar, dar se mai intampla
![]() ![]() Problema bobinelor s-a rezolvat cand s-a trecut la Beru (in loc de Sagem)... Exista M2.2 cu Sagem din fabrica, si au probleme. La Dacia sunt Beru la motorul 1.6 16v... Diferenta usor de sesizat consta in aceea ca la Beru ai rasina epoxidica de sigilare la vedere, iar la Sagem ai un capac de plastic gri sau negru... Sagem e sensibila rau la umezeala; corodeaza mai usor pinii de alimentare... Referitor la geamuri: nu si-a prins nimeni mana (tre'sa fii tembel sa patesti asa ceva), dar asta e motivul "oficial" pentru care au renuntat la auto... Acu', ce sa zic, am mai intalnit si alte masini care aveau auto, fara sistem antiprindere... Sistemul imi placea si mie, mai ales ca era usor de pus si pe dreapta ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Stavreschi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 13 February 05 From: GALATI ![]() |
Am și eu o întrebare tehnică. O postez aici din .. întâmplare !
![]() De ce era nevoie la motorul diesel de 110 CP cutie de viteze cu 6 rapoarte ??? ![]() La un motor de benzină înțeleg și e de la sine înțeles, dar la unul pe motorină cu un cuplu maxim la 1700 rpm cu common rail, nu mă prind de ce trebuie să schimbi viteza din 2 în 2 sec . |
--------------------
dacia Logan 1,6 l
GTI
- Gl xx xxx
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Viteza 1 tine loc de reductor la 4x4, asa ca tot 5 viteze sunt pana la urma.
|
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 09:54 |