Dacia Duster , - fosta Kanjara -
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster , - fosta Kanjara -
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
CatalinMarian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 04 ![]() |
Vorba cuiva: "Masina din cele 3 poze pare facuta flexu". Naiba sa o ia poate n-o fi asa urata ca aia.
|
--------------------
Dacia
LOGAN Laureate 1.4
2005
- BC XX XXX
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Urata ca si aia din cele 3 poze sigur nu va fi. Probabil au mai studiat si ei reactia posibililor cumparatori de pe forumuri. Ar trebui ca la cei despre care se zice ca au zburat de la dacia pentru poze sa le dea marire de salariu ca daca o lansau asa era destul de urata.
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Kanjara, ne-Kanjara, frumoasa sau urata, cred ca se va vinde. Nu mi se pare ca omuletii de la Dacia isi fac iluzii ca o sa rupa piata cu masina asta. In planurile unui furnizor auto destul de informat, SUV-ul Dacia este trecut cu vreo 30.000 de bucati pe an.
Ceea ce nu pare exagerat de mult, mai ales daca faci comparatie cu celelalte previziuni ale indivizilor, care spuneau de vreo 120.000 de Sandero pe an, de pilda. Viitorul Logan il puneau la un volum mediu de 200.000 de bucati (cu inceperea productiei pe la jumatatea lui 2011!), cam tot atat cat pentru actuala familie Logan (X90), al carei sfarsit va veni in prima jumatate a lui 2012. Mai haios/interesant/ciudat este ca in dreptul SUV-ului au trecut numele Steppe. ![]() Naiba stie daca au facut-o pentru evidenta interna sau din alte motive, dar e un detaliu aparte. Off-topic: despre productia de la Craiova nu pareau sa fie asa de siguri pentru modelul ala nou din segmentul B, pe care l-au trecut in catastif ca fiind in asteptare, cu posibilitatea de a fi mutat in Turcia. Sigur dadeau doar Transitul Connect in colectii CKD la inceput. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
aphophis |
![]()
|
de aia tot zic: dacia are nevoie de masini de volum, adica ieftine. Adica mai ieftine ca sandero, adica o masina de clasa mica si o masina de clasa mini. Sau ceva intre ele. Se vand masinutele astea ca painea calda in occident
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca glumesti. Un Sandero costa in vest cat o masina de clasa mica si mult mi putin decat un mini sau fist 500. Insa nu e asa de fun.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
aphophis |
![]()
|
pai tocmai, ca ar fi mai mica ca sandero ,dar mult mai ieftina ca si concurenta.
This post has been edited by aphophis: 28 Aug 2009, 07:43 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai deja Loganul il iau oameni care renunta la un polo sau Fiesta. Si iau o masina mai amre si mai echpata poate la aceiasi bani. De ce sa vrea sa ia una si mai mica?
oricum, discutia e pur ipotetica si OT, renault nu are in desfasurare nici un proiect mai mic decat loganul si Low cost. Mai ales cu liniile de productie complet ocupate cu x90 si in curand h79. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
QUOTE(asgard1955 @ 27 Aug 2009, 21:21) Urata ca si aia din cele 3 poze sigur nu va fi. Probabil au mai studiat si ei reactia posibililor cumparatori de pe forumuri. Ar trebui ca la cei despre care se zice ca au zburat de la dacia pentru poze sa le dea marire de salariu ca daca o lansau asa era destul de urata. ![]() |
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
design, ne-design, nu sunt sigur de succesul comercial pe care il va avea in romanica h79, dar in afara se va vinde bine...
stand de vorba cu prietenii mei, majoritatea fac mishto de mine ca am golan, gen "cand iti iei si tu o masina? ha ha"... degeaba am tot incercat sa le explic ca la un asemenea raport pret/calitate nu prea sunt masini... la noi in tara se pune prea mult accent pe firma, si majoritatea celor care au inceput sa castige mai multi bani nici nu mai vor sa auda de dacia... ca e urata... ca ala e interior... ca n-am trapa... ca n-are cruz control... ca se inclina in viraje... ca nu stie sa citeasca, sau mai stiu eu ce... depinde ce intelege fiecare prin "masina" si la ce ii foloseste... pe de alta parte, cand am fost la munte pe un drum prost, au inceput toti sa urle ca au tot atins cu masina... si nu au putut sa nu observe zambetul meu ironic... cei din afara au inteles ca masina perfecta este cea care iti satisface nevoile... a venit vara-mea asta vara din germania impreuna cu sotul ei... ei au un c4 si mai vroiau o masina... fara sa le zic nimic, cand eram la drum intins, m-am dat jos si l-am pus pe neamt la volan... dupa cativa km a inceput sa ma intrebe detalii legate de masina... ideea e ca la cateva saptamani m-au sunat sa imi spuna ca si-au luat un sandero, masina pe care o foloseste neamtul sa se duca zilnic la munca, la 50 km distanta de casa... si i-a costat salariul pe 2 luni... asta e diferenta de mentalitate... btw, au promis ca atunci cand o veni si un puradel pe lume, isi iau mcv... revenind la h79, in tara cred ca va fi cumparat de cei care isi doresc un 4x4 pentru ce a fost creat el... eu unu' abia il astept... am cateva drumuri de munte de batut si golanu' saracu' nu e prea incantat de ele... sistemul de transmisie de pe qashqai mi se pare cel mai bun de pe piata suv-urilor (exceptand LR terrain response de pe freelander)... si cum nici loganul nu trosneste din inchieturi cand sui borduri, sigur va fi o masina bina inchegata... pentru asta il iau... pentru asta mi-l doresc... si grila fata "ciudata" nu e un impediment... si nici nu o sa ma pronunt asupra design-ului pana nu vad masina in fata ochilor... la fel am zis si despre faza2 ca e urat rau spatele in poze si in realitate mi s-a parut ok... so, to sum up, h79 4x4, kanjara, steppe sau cum te-oi numi, te astept! This post has been edited by boga81: 28 Aug 2009, 08:49 |
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
aia sunt prieteni? care vor sa te faca sa te simti nasol?
Eu deobicei cand sunt luat in centrul atentiei datorita masinii cu care am venit incep si eu sa ma uit la detaliile legate de masina lor... gen anvelope. Am vazut destule masini straine scumpe cu anvelope aproape terminate sau cu chinezarii no-name ( deja ma amuz copios la faze de genul asta pe seama unor oameni ca astia ). Sau frana slaba ( C4 )... exemple sunt pentru toate masinile, doar trebuie sa le cunosti ![]() Cel mai mult ma amuza Faceliftul Skoda Octavia 2, care desi are un pret exorbitant vine cu anvelope matador.... Eu sunt de parere ca suvul o sa se vanda in romania si inca bine. This post has been edited by rtBK: 28 Aug 2009, 10:00 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Tot mai credeti ca nu conteaza design-ul?
This post has been edited by Garett: 29 Aug 2009, 09:38 Attached thumbnail(s) 02072009_001_.jpg ( Size: 191.03k ) Number of downloads: 1164 2009825131516149.JPG ( Size: 21.67k ) Number of downloads: 1249 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mai conteaza si motoru
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Right! 2.0 184CP pe Tucson vs 1.6 16v 110 CP.
|
--------------------
No
Reno
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pret?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Garett vino cu o poza non-profi, asa cum e spyshotul daciei, si d-abia atunci le vom putea compara.
Si Actyon arata bine in poze. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Garett |
![]()
|
17k varianta full in Coreea, probabil in jur de 20-21k in Europa.
This post has been edited by Garett: 29 Aug 2009, 09:52 Attached thumbnail(s) 233293l.jpg ( Size: 25.05k ) Number of downloads: 1237 |
--------------------
No
Reno
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 29 Aug 2009, 10:49) Garett vino cu o poza non-profi, asa cum e spyshotul daciei, si d-abia atunci le vom putea compara. Si Actyon arata bine in poze. Esti sigur ca Actyon arata bine in poze? La mine e in topul cu Rodius, Multipla... This post has been edited by 2dor: 29 Aug 2009, 09:52 Attached thumbnail(s) ssang_yong_actyon_lat.jpg ( Size: 114.85k ) Number of downloads: 1171 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da, arata mult mai bine decat in realitate.
Propun sa terminam discutiile despre estetica, pentru ca fiecare are gusturi diferite. Eu, spre exemplu, nu consider Multipla o masina urata. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rtBK |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 29 Aug 2009, 09:52) 17k varianta full in Coreea, probabil in jur de 20-21k in Europa. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
rtBK |
![]()
|
da..dar are motor 2.0 hyundai
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
Hundai face masini din anii 70. Renault, FORD, fac de la 1900.
Plus ca asiaticii nu dovedesc ca au masini pe gustul europenilor. Nu prea au vanzari in Europa, ei avand in USA. CRED CA DACIA SUV va depasi usor hundai pe segment asa cum a facut loganul, sandero, MCV. This post has been edited by fansuv: 29 Aug 2009, 13:25 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
Nu ca tin cu ursul ( si tin ca e roman
![]() ca pare ami scumpa, asta asa este, pe de alta parte chiar este mai scumpa, deci nici o surpriza |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
aphophis |
![]()
|
mie amandoua mi se par urate, la tucson chiar nu au nici o scuza, mai ales ca va fi mai scump (mult mai scump)
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Garett |
![]()
|
@Modus: Are you sure?
This post has been edited by Garett: 30 Aug 2009, 09:24 |
--------------------
No
Reno
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Si tu esti sure ca va fi doar 1.6 16v? Si esti sure ca va avea 105 cai, si nu mai mult?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Cam greu de prezis ce motoare vor pune cei de la Renault pe Kanjara findca au o politica cam ciudata in privinta motoarelor.Vede-ti Sandero Stepway , au pus 1.6 90 CP si 1.5 dci 70 CP, pentru o masina mai grea si mai inalta(fata de Sandero) ce se presupune a se preta si pe drumuri mai accidentate ,cred ca orcine si lar cumpara ar mai da cateva sute de euro in plus pentru versiunea 1.5 dci de 85 CP motor mult mai potrivit pentru o astfel de masina , sau cel de 1.6 105 CP. Per ansamblu mie imi place Kanjara asa cum e in pozele spion (mai putin grila fata ) cu toate ca nu-ti poti face o impresie doar din 2 poze.Astept cu nerabdare sa o vad pe sosele .
This post has been edited by CGDBZ: 30 Aug 2009, 11:32 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 00:48 |