DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Rasturnare in sant, nu am o constatare oficiala de la politie

misu78
post 8 Dec 2009, 21:35
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: voluntari

Ah, si cate as avea de zis........
La o discutie fata in fata. Asa..... incerc sa ma abtin.
Cat de cat.....
Pai sa nu le rupi capu...... Sa fim seriosi ...o merita.
Incaseaza o poala de bani.... si munca ioca.

--------------------
Ford Focus 2015 - IF-44-VOI
Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kosfunny
post 8 Dec 2009, 23:11
Post #32

Membru autentic

Exista o garantie pt lucrare si trebuie respectata.
Obligatoriu o plangere la OPC daca masina este pe persoana fizica!

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
Relu11
post 9 Dec 2009, 08:20
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti

Din cate stiu eu garantia este de 3 luni asa ca poti linistit sa faci plangere la OPC. Neaparat sa ai devizul de reparatii si factura care probabil este la asigurator.

--------------------
. . .
+
Catalinmodena
post 9 Dec 2009, 09:47
Post #34

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

Nu te apuca de scandal si altele.Fa cum au zis colegii,plangere la RRO si mai ales la OPC.
Daca incep cu mistouri si altele atunci,intoarce si tu foaia.

Sunt curios daca in astfel de cazuri nu poti merge si la Politie sa depui o plangere impotriva celui ce a facut receptia masinii dupa reparatii si inaintea predarii catre tine!

Cat despre reprezentanta respectiva,nici nu merita sa mai vorbim. down.gif post-336-1110552449.gif

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
cipm
post 9 Dec 2009, 12:37
Post #35

"Clionian"

From: din 'Sighiu'

QUOTE(Catalinmodena @ 9 Dec 2009, 09:47)
Nu te apuca de scandal si altele.Fa cum au zis colegii,plangere la RRO si mai ales la OPC.
*

Nu sunt omul care sa fac scandal... chiar dimpotriva. Tot ce am dorit a fost sa mi se repare masina in conditii de siguranta si calitate.

Am depus luni la prima ora, o notificare la service si pana astazi nu am reusit sa vorbesc cu directorul service-ului, desi secretara mi-a cerut numarul de telefon in ideea ca "imediat ce este disponibil" o sa ma sune.

Astazi am scris la voceaclientului.renault@renault.com (dupa ce am mai sunat o data si am rugat secretara sa-l anunte ca daca nu-si face timp si pentru problema mea ma forteaza sa apelez la alte metode pentru rezolvarea problemei) si ulterior am fost sunat de cel care a fost omul de legatura in perioada "reparatiei" in ideea de a veni vineri cu masina la service.

Asteptam un telefon de la director, cu scuzele de rigoare si o invitatie daca nu pentru evaluarea problemei cel putin pentru o discutie fata in fata. Probabil cer prea mult...

Ma ingrozeste gandul ca o sa ajung pe la OPC, expertize, amenintari si ce va mai insemna acest lucru, dar daca Vocea Clientului nu ma poate ajuta, nu o sa am incotro. Oricum daca termenul limita ar fi trei luni, mai pot astepta pana vineri sa vad care va fi rezultatul infatisarii.

Daca se rezolva, cel putin sper, de la ei o sa merg direct la RAR si pe banii mei o sa cer o verificare amanuntita ca si cum as cumpara masina la mana a doua. Nu mai pot avea incredere in verificarile acestui service.

--------------------
Renault Clio III 1.2 16V 2006 Dynamic
nume de alint 'Teo'
http://www.cmuntean.ro/site
+
kosfunny
post 10 Dec 2009, 13:52
Post #36

Membru autentic

Du-te si fa o constatare de avarii la o alta reprezentanta a marcii dar inainte de toate, nu iti mai repet alta data, fa o reclamatie la OPC.

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
cipm
post 29 Dec 2009, 12:27
Post #37

"Clionian"

From: din 'Sighiu'

Probleme multe in aceasta perioada si nu am mai apucat sa va spun cum s-a incheiat povestea.

Dupa ce am scris la Vocea Clientului am fost contactat de cei la de la service cu rugamintea de a ma prezenta acolo peste doua zile deoarece domnul Patrice (patronul) doreste sa verifice personal masina.
Am iesit cu masina in proba, am ridicat-o si i-am prezentat toate problemele. Toata discutia a durat vreo ora si jumatate, dupa care am incheiat o minuta cu descrierea problemelor si termenul de rezolvare. Am dus masina vinerea si am ridicat-o luni cu problemele semnalate rezolvate, cel putin ce era vizibil.

Mi-a aratat fisa de control pentru unghiuri care se incadra in valorile normale, verificare facuta la finalul primei reparatii. Nu isi explica de ce dupa 400 de km unghiul nu mai era bun... cum nu isi explica nici cum masina a parasit service-ul in starea aceasta. Si-a cerut scuze (nu ma incalzeste cu nimica, preferam sa nu le primesc si masina sa fie perfecta) si m-a asigurat de tot suportul lui. "Lucram cu oameni si este greu sa-i controlozi pe toti, dar indiferent de ce problema a aparut totul se rezolva" mi-a spus el...

Scutul nu a mai aparut.. mi-a pus unul nou iar inchiderea de la usita de benzina a schimbat-o, chiar daca am umblat la ea (si nu mai era in garantie), pe motiv ca nu trebuia sa se arda asa repede.

O faza stupida, daca pot sa-i spun asa, a fost cand a "depistat" un sunet la rulmentul din stanga. Incerca sa-mi explice ca desi nu a fost depistat la verificare, el o sa-l schimbe pe cheltuiala firmei. Cand insa i-am spus ca acel rulment era prins pe deviz si ar fi trebuit schimbat, i-a cazut fata.

In concluzie, defectele au fost remediate, dar eu nu ma mai pot declara multumit... findca asa ceva nu trebuia sa se intample, insa "traim in Romania".

UN AN NOU FERICIT VA DORESC TUTUROR SI FARA EVENIMENTE!

--------------------
Renault Clio III 1.2 16V 2006 Dynamic
nume de alint 'Teo'
http://www.cmuntean.ro/site
+
Relu11
post 29 Dec 2009, 12:40
Post #38

Membru autentic

Felicitari ca ai reusit sa rezolvi problema.

--------------------
. . .
+
kosfunny
post 29 Dec 2009, 20:16
Post #39

Membru autentic

Eu pentru faza cu rulmentul le-as fi facut o plangere penala ca sa se invete minte.

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
lucian_v
post 3 Feb 2010, 13:28
Post #40

Membru autentic

QUOTE(klaus @ 23 Jul 2009, 09:14)
Daca e indoit un pic si  plafonul e de dauna totala.
*

Poti dezvolta un pic?
Exista undeva scris asta oficial?

--------------------
--- --- --- - ---
+
klaus
post 3 Feb 2010, 13:48
Post #41

步步

Group: Moderatori

Dauna totala e atunci cand costul de reparatie e mai mare decat valoarea asigurata masinii (sau a unui procent din ea, cca. 80%).
Cand e sa repari asa ceva (cu plafonul indoit) sa vezi costuri de tragere la linie si de indreptari...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
lucian_v
post 3 Feb 2010, 16:01
Post #42

Membru autentic

Stiu cum e cu dauna totala, incercam sa inteleg de ce natura trebuie sa fie indoitura pentru a se ajunge la ce spuneti dvs.
Adica - daca pica un ghiveci cu flori de la balcon pe plafonul masinii va face o indoitura. Este dauna totala?

--------------------
--- --- --- - ---
+
adi_ar
post 3 Feb 2010, 16:12
Post #43

Membru autentic si conservator

From: Arad

Explicatia a fost destul de clara referitor la ce inseamna "dauna totala" - avarie a carei remedieri depaseste 75-80% din suma asigurata.
In sectiune exista si un ghid referitor la daune. Va rugam sa-l consultati!
Despre natura daunelor despagubite si a exceptiior, exista referiri concrete in contractul CASCO.
Daca exista un subiect concret de discutie, continuati, daca nu, va rugam sa va opriti aici!

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
lucian_v
post 3 Feb 2010, 18:57
Post #44

Membru autentic

Am spus mai sus "Stiu cum este cu dauna totala", am citit ghidul casco si cam toate topicurile de asigurari.
intrebarea mea era cu totu alta si anume gradul sau locul indoiturii de plafon la care se da dauna totala.
Daca cineva este in masura si vrea/poate sa imi indice ceva despre asta as fi recunoscator.

--------------------
--- --- --- - ---
+
adi_ar
post 3 Feb 2010, 19:08
Post #45

Adica doriti sa aflati exact unde trebuie sa aruncati ghiveciul de pe balcon pentru a avea dauna totala, sau ce sa intelegem?
Eu credeam ca au fost cat se poate de limpezi raspunsurile. Cutele formate prin rasturnare, respectiv torsionarea sasiului, sunt una iar deformari ca urmare a loviturilor de ghivece alta!

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
lucian_v
post 3 Feb 2010, 19:10
Post #46

Membru autentic

Ok, renunt.
Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde si va rog frumos sa va reanalizati insinuarea pe care o faceti.
Va doresc o seara buna

--------------------
--- --- --- - ---
+
adi_ar
post 3 Feb 2010, 19:12
Post #47

Expuneti cazul dvs. concret, daca exista, nu speculatii despre cum se poate obtine dauna totala!
Multumesc!

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
Tudor
post 3 Feb 2010, 20:58
Post #48

Moderator

QUOTE(klaus @ 23 Jul 2009, 09:14)
Daca e indoit un pic si  plafonul e de dauna totala.
*

QUOTE(lucian_v @ 3 Feb 2010, 16:01)
Stiu cum e cu dauna totala, incercam sa inteleg de ce natura trebuie sa fie indoitura pentru a se ajunge la ce spuneti dvs.
Adica - daca pica un ghiveci cu flori de la balcon pe plafonul masinii va face o indoitura. Este dauna totala?
*

lucian_v
: klaus a exprimat corect. Cred ca nu ai dat atentie particulei "si". E foarte importanta in ceea ce a spus klaus. Asta pentru ca nu exista reguli speciale sau definitii exacte pentru dauna totala, exista doar experienta de a evalua "ochiometric" o dauna si ceva cunostinte despre avariile implicate de un accident destul de puternic incat sa duca la deformarea plafonului si costurile de reparare a lor. In acest context trebuie interpretata afirmatia lui klaus.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
lucian_v
post 4 Feb 2010, 09:44
Post #49

Membru autentic

Multumesc foarte mult Tudor pentru explicatie, este adevarat am ignorat "si" .. blush.gif

--------------------
--- --- --- - ---
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 09:45
Forum Renault