Invitatie Filelist
![]() ![]() ![]() |
Invitatie Filelist
Zippy |
![]()
|
||
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vreau eu una
![]() ![]() PS: am mailu in profil ![]() This post has been edited by Iulikk: 11 Oct 2009, 07:05 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
O invitație pe filelist pe adresa asta vă rog:
romeo_lp_2010@yahoo.com Mersi anticipat. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
jews |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 23 June 07 ![]() |
rog si eu pentru o invitatie pe filelist. Va rog
jewwsss@yahoo.com Multumesc mult! |
--------------------
Dacia
1310L
1998
- PH-09-BVD
|
|
mili129 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 22 July 05 From: Bucuresti, Romania ![]() |
As dori si eu o invitatie pe filelist, va rog. Multumesc frumos.
russel129@yahoo.com |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- B-51-MLT
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pe filelist se pot obține invitații și prin donare de bani cu ajutorul unui SMS. Deci găsiți pe cineva care are cont, și e dispus să vă ajute.
O invitație costă 3 euro, 5 invitații 6 euro, 10 invitații 10 euro. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Am si invitatii pe www.lockerz.com
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Donez invitații pe următoarele tracker-e:
- scenefz.net - 2 invitații - HD-bits.ro - 1 invitație - TV Torrents.ro (freshon.tv) - 1 invitație - U-Torrents.ro - 3 invitații Aș prefera ca doritorii să LE FOLOSEASCĂ nu doar pentru a deschide contul, iar apoi traficul să fie ZERO... Decât așa, mai bine nu cereți... Am mai dat invitații pe aici și conturile nu au fost folosite. În plus ATENȚIE MARE la REGULAMENTELE de pe fiecare site, în special cu privire la RATIO și FAKE UPLOAD, MAI ALES PE HD-BITS. Nerespectarea lor mă poate elimina și pe mine de pe site... ------------------------------------------------------------------------ Edit: Cele pentru HD-Bits și Tv.Torrents s-au dat. This post has been edited by C a t a l i n: 26 Nov 2009, 12:07 |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vreau si eu o invitatie pe orice tracker romanesc in afara de filelist. Multumesc anticipat
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Baieti, face careva pomana cu o invitatie pe filelist?
Am adresa de mail la profil! Mersi! ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe Filelist nu mai am, insa ofer, gratuit evident, trei invitatii pe Last Torrents(fostul bitttorents.ro), doua pe TV.Torrents.ro(mai nou freshon.tv) si una pe TorrentBits.ro celor care posteaza aici ca le vor primii. Ca sa fie transparenta oferta, prefer postatul in acest topic, si dupa ce se gasesc doritorii pentru TOATE invitatiile o sa va rog sa-mi dati mail-ul prin PM.
Le ofer pe sistemu' primu' venit, primu' servit, vedeti si voi ce "s-a dat deja" inainte sa postati. Succes! P.S.: Pot participa chiar si cei care-s fani delcarati Basescu. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
alxemanuel |
![]()
|
![]() Avansat Group: Members Posts: 279 Joined: 9 November 08 ![]() |
doresc eu pe TorrentBits.ro ( ionasca.alexandru.emanuel@gmail.com) mersi
si daca cineva doreste sa imi dea pe filelist, mail: ionasca.alexandru.emanuel@gmail.com |
--------------------
Opel
Corsa
1.0 B
- KWP Doar cativa dintre noi sunt ceea ce parem a fi. (Agatha Christie)
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
TorrentBits-ul e adjudecat. Au mai ramas trei pe Last Torrents si doua pe TV.Torrents.
Apropo, eu vi le dau dar sper sa nu-mi iau ban ca nu tineti macar niste ratii de bun simt, da? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu m-am convins de cât de serioasă e lumea pe aici... Am dat vreo 10 invitații, din care vreo 3 nici nu s-au obosit să-și facă apoi cont, iar restul au rație 0.00xx
|
--------------------
-
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Tv torrents nu e free?
<span class='edit'>9 Dec 2009, 21:13:</span> Puteți să verificați care dintre trackere sunt ”open” aici: http://www.opentrackers.net/ Enjoy! This post has been edited by Lostboy: 9 Dec 2009, 21:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Nu stiu ce intelege fiecare prin free. Eu stiu ca nu erau deschise inregistrarile, altfel n-ar mai fi fost invitatii.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Lostboy |
![]()
|
TV torents nu e free.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Tu centrezi, tu dai cu capul, sau cum?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
alxemanuel |
![]()
|
![]() Avansat Group: Members Posts: 279 Joined: 9 November 08 ![]() |
mersi de invitatie , o sa am grija de cont
![]() |
--------------------
Opel
Corsa
1.0 B
- KWP Doar cativa dintre noi sunt ceea ce parem a fi. (Agatha Christie)
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 9 Dec 2009, 21:22) ![]() ![]() ![]() Am văzut că e free, am dat sign up și am observat că merge.La majoritatea nu se mai deschide pagina de signup și zice că e site privat , invite only ...bla bla. Ulterior am obs. că trebuie să introduci și codul invitației. <span class='edit'>9 Dec 2009, 21:33:</span> QUOTE(C a t a l i n @ 9 Dec 2009, 21:07) Eu m-am convins de cât de serioasă e lumea pe aici... Am dat vreo 10 invitații, din care vreo 3 nici nu s-au obosit să-și facă apoi cont, iar restul au rație 0.00xx Dacă îmi dădeai mie nu te făceam de râs. Capture.JPG ( Size: 37.88k ) Number of downloads: 594 filelist.JPG ( Size: 52.79k ) Number of downloads: 593 ![]() This post has been edited by Lostboy: 9 Dec 2009, 21:35 |
--------------------
.
.
.
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Ma, mie mi-e cam indiferent pe care ca oricum sunt cam paralel cu trackkerele astea (sau cum s-or numi ele).Din ce-am inteles, tre' sa faci/dai ratie astfel incat sa se poata bucura si restul de....download rapid.(sper ca nu debitez prostii)
![]() Orice alte recomandari (daca sunt) is binevenite. |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Merced |
![]()
|
Tre sa faci ratie ca sa beneficiezi de cont punct. Daca scazi sub o anumita ratie, pe unele trackere nu poti sa iei torrente noi(de exemplu pe Last Torrents) decat dupa un numar de ore de la urcarea lor, si pana la urma cu ratie mica ti-e inchis contul.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai are cineva inviatii pe filelist?
![]() Doresc si eu una, promit sa am grija de cont ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
iti dau eu... trimite-mi adresa pe pm
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu o invitatie pe hd-bits, please.
|
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Am invitatie pe filelist.
|
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Salut! Vreau si eu o invitatie pe filelist va rog!
gescu_yo_2007@yahoo.com...mail-ul This post has been edited by Gescu: 10 Dec 2009, 19:02 |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
pt cine intereseaza,
pe extremeshare.org s-a dat drumul la creat conturi, nu mai ai nevoie de invitatie pt a face un cont. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Intrebare: e cazut Filelistul? Torentele merg dar nu apare nimic la search...
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE Nu-i nimic aici! |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:01 |