Invitatie Filelist
![]() ![]() ![]() |
Invitatie Filelist
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Aparatorii drepturilor de autor s-au indreptat probabil impotriva firmei de hosting.
Dupa pasii care se fac in legislatie (atat romaneasca cat si europeana) va fi din ce in ce mai greu sa gaseasca gazduire. Asta daca nu se introduce prevederea care ar obliga providerii de internet sa blocheze accesul la site-urile gen filelist, ca atunci s-a terminat de tot. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Togma' acum, cand mi-am luat hard nou?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E o conspiratie.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Și-a revenit, dar e cam gol momentan
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
e ok..... in prima faza nu arata decat capturile de azi
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
Eu am reușit performanța rară, azi la prânz, să intru când erau fix 2 (doi) torenți pe tot FL
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Free signup pe filelist si scenefz
![]() This post has been edited by Sclaud: 4 Sep 2014, 07:50 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Babenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 31 December 13 From: B / BZ ![]() |
Nu merge pe scenefz.
|
--------------------
Renault
Megane
2008
- B88XKX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
mersi pentru pont
![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
trimiteti-ma undeva unde sa pot intelege cei cu site-ul asta si cei cu bitToorrent-ul, dar asa ca pentru to(n)ti
![]() ma multumesc si cu PM ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Uite un Torent: "Torrent". De doo stele jumate.
This post has been edited by corbex: 8 Sep 2014, 07:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
O invitație pt Filelist se mai găsește?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cre că.
This post has been edited by DragosP: 21 Mar 2015, 17:29 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
M-am dat mare-n qloți mici.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Nu-i bai
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Nu am mai vazut demult invitatii free pe filelist. Singura varianta este sa faci o donatie. Tu sau cineva care are deja cont, ca in urma donatiei primeste si niste invitatii.
This post has been edited by paul_p: 21 Mar 2015, 18:00 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
Bine mă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Mie mi-au mai ramas cateva invitatii dar nu le pot da pt ca imi spune ca s-a atins nr maxim de membri, dar daca daca tot vreau sa dau invitatie cuiva, trebuie sa devin membru VIP.
|
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Voua va merge pescaria? La mine e inchisa de 2 zile.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
paul_p |
![]()
|
Nu mai functioneaza. Cica au probleme tehnice:
https://www.facebook.com/filelist <span class='edit'>3 Apr 2015, 23:30:</span> QUOTE(DragosP @ 21 Mar 2015, 17:59) Esti prea bun. Prea de la tara. This post has been edited by paul_p: 3 Apr 2015, 23:37 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
Să plouă să fie bine să se facă pateul.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 09:16 |