experiment, am nevoie de putin ajutor
![]() ![]() ![]() |
experiment, am nevoie de putin ajutor
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(corbex @ 2 Jun 2010, 14:55) Exista si Dan Brown? codu lu davinci bre ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
'ai de capu' meu, trebuie sa ma duc la reciclare !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Corect si familia capata si un cupon din ala valoric
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 24 Jul 2009, 21:15) M-am intors din concediu ![]() Da, as citi cartea. M-a facut curios esantionul pe care ni l-ai pus la dispozitie. In plus, imi place foarte mult stilul acesta cu fire de poveste spuse "in paralel" cum tot obisnuieste si Mario Vargas LLosa. This post has been edited by bucatzel: 2 Jun 2010, 18:37 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
E gata cartea?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
jean_ange |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 May 06 ![]() |
In urma cu ceva timp am cerut ajutorul aici pentru citeva pareri. Multumesc tuturor celor care au avut rabdarea si timpul sa citeasca si apoi sa scrie citeva cuvinte despre munca mea.
Pentru cei carora le-a placut ce am scris - si nu numai pentru ei - am hotarit sa pun la dispozitie toata cartea, asa cum a ajuns in starea finala. Am terminat de scris acum aproape un an. Timpul trecut de atunci l-am petrecut scriind mesaje catre mai toate editurile din Romania. Cele mai multe dintre ele nu au avut nici macar politetetea sa imi raspunda. Asa ca am decis sa postez cartea "la liber" pe singurul forum pe care am avut o oarecare activitate. Fireste ca aprecierile / injuraturile vor fi apreciate in mod egal - la urma urmei am scris cartea pentru a fi citita, asumindu-mi consecintele. Pentru cei carora le va place, ii anunt ca am inceput sa lucrez la continuarea povestii. Daca vreunul dintre cititori cunoaste vreun editor si reuseste sa o publice, il anunt ca impartim egal profiturile ![]() |
--------------------
Opel
Astra
2008
- CL-03-GGB "Tell them stories"
His Dark Materials - Golden Compass |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Am descarcat-o si sper sa-mi fac timp s-o citesc in tihna.
Editori nu cunosc, dar poate ai avea ceva succes incercand varianta on-line de a face bani de pe urma muncii tale. Te-ar costa probabil un nume de domeniu + gazduire, si munca depusa sa creezi un site (probabil si doar un wordpress instalat si-ar face treaba) cu ceva zone de publicitate (google ads sunt destul de discrete si eficiente). |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca scoteai o manea, te cautau ei pe tine, asta e, Romania.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca nu stiti cine-i Jean Ange si cam ce-a facut in viata, va invit la lectura. Enjoy!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
madalush86 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 April 11 ![]() |
Tocmai am terminat de citit povestea despre calatoria din China si m-a tinut cu sufletul la gura, am uitat si de munca si de tot
![]() Imediat pun cartea pe Kindle si ma apuc de ea. Sper sa reusesti sa o publici intr-o forma sau alta. |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- b 98 ymy
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Am terminat de citit cartea. Interesanta (altfel nu o citeam pana la sfarsit). Desi e diferita, totusi m-a dus uneori cu gandul la Codul lui Da Vinci. Astept continuarea.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:40 |