Schimbare usita rezervor benzina, cum se procedeaza ?
![]() ![]() ![]() |
Schimbare usita rezervor benzina, cum se procedeaza ?
Relu_GTT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu se desface nici o balama. Iti trebuie tubulara de 10 parca . Deschizi usita si intra la fix o tubulara cu brat subtire. Asa am facut eu la mine zilele astea. Am scos usita sa o revopsesc pentru ca ruginise. Si am bagat chit de fibra in santul acela de jur imprejur pentru ca se strangea apa acolo si idiotii aia de la mioveni nu s-au gandit la asta evident.
Daca o schimbi iti recomand cel putin silicon. Cred ca stii la ce ma refer. Cum deschisi usita pe spatele ei este santul acela de la dublura. Cand ploua, apa sta acolo ca la ea acasa. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Am incercat tubulara si nu imi intra nu e loc suficient
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Îți trebuie una subțire.... a mea e home made... e făcută dintr-o tubulară, și ca și braț este un fier subțire sudat. Dacă stăteai prin bucurești poate ne întâlneam și te ajutam dar văd că ești din bv.... Dute și tu la un service și roagă-i pe cei de acolo să te ajute. Trebuie să aibe în ditai service-ul mai multe modele de tubulare.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:57 |