Radare
![]() ![]() ![]() |
Radare
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|||
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Ca sa stii sa pregatesti actele?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Hehehe...asa e...
Nu am probleme d-astea, doar ca imi place sa stiu daca am fost scanat sau nu... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
ca vin acum de la drum, voua nu vi se pare de bun simt cand ii dai unuia cu farurile sa se dea la o poarte, sa circuli cu cel putin 15-20km/h mai repede ca el? eu de o gramada de ori mi se intampla sa merg in afara localitatilor cu 100-110, sa imi vina unul din spate, sa imi dea cu farurile, si dupa sa ii ia vreo juma de minut sa treaca de mine, ca el merge doar cu o idee mai repede, dar vroia sa se simta bine dand flashuri
![]() ca sa nu mai zic de aia care te streseaza cu flashuri desi vad ca mai ai vreo 3 masini in fata |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 21:22 |