Capac roata, De unde cumpar?
![]() ![]() ![]() |
Capac roata, De unde cumpar?
skoda |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 10 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- Toreador
|
|||
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Stie cineva de unde se pot cumpara capace de roti (originale...de la mama lor...tata lor) in timisoara? Am sunat la vinzator, dar ei nu aveau. Si urgent...inebunesc sa vad masina fara un capac
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
daciaclub-rombu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 October 05 ![]() |
buna ziua, am si eu o intrebare?:
de unde pot sa gasesc prezoanele pt roti de logan..eu am un megane 2 dar din cate m-am interesat si vazut pe strada prezoanele sunt identice....iar renault le vinde la 350.000 BUCATA!!! si am presupus ca cele de dacia sunt mai ieftine....daca aveti vreo idee ar fi de mare folos |
--------------------
Renault
megane 2
- B-84-XXX
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Incearca la orice service Dacia sau daca e inca prea scump in Vitan.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Ma inscriu si eu la categoria 1 capac lipsa; daca intre timp ati descoperit ceva in Timisoara (la Auto Europa azi dimineata nu aveau)...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
Am fost pe oser in cj si nu am gasit nici un capac bun. Am vazut o tona de masini care aveau capace ca si ale mele....
Poate ma ajuta careva ca nu vreau sa-mi cumpar un set nou. Inca nu am vazut ceva care sa-mi placa. This post has been edited by Mr_K: 16 Nov 2005, 21:05 Attached thumbnail(s) capac.JPG ( Size: 2.28k ) Number of downloads: 840 |
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Inca o data... e cineva cu vreun capac de roata pentru Logan cu care nu mai are ce face? In caz ca e nevoie, cumpar si 2...
PS: PM, pls |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
foxxbiker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 27 February 06 From: ploiesti ![]() |
am 4 capace de logan...si nu am ce face cu ele...
![]() |
--------------------
dacia
logan1,4
2006
- ph xx xxx
|
|
foxxbiker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 27 February 06 From: ploiesti ![]() |
VANDUTE....!!!!!
![]() |
--------------------
dacia
logan1,4
2006
- ph xx xxx
|
|
demonhunter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 22 May 07 ![]() |
am si eu 4 capace de vanzare au doua luni, cine vrea, sa-mi dea un PM
|
--------------------
dacia
logan
2006
- gl 01 dmn
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De care bre? model vechi sau nou, ca vad ca ai masina din 2006...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
demonhunter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 22 May 07 ![]() |
is model vechi asa mi-a venit masina cu capace model vechi cu toate ca are 2 luni
|
--------------------
dacia
logan
2006
- gl 01 dmn
|
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
in urma unui incident mai putin fericit de ieri dimineata m-am ales cu un capac facut praf. m-am enervat si le-am dat jos pe toate si nu cred ca imi voi lua altele, parca masina arata mai bine fara capace si nici nu mai stau cu grija lor.
|
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
mumia2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 2 February 07 ![]() |
Are cineva un capac de logan ( model vechi ) de vanzare ?? pm pls
|
--------------------
Suzuki
Swift
2008 Dacia Logan Laureat Plus 1.4 MPi
|
|
razvy82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 6 September 07 ![]() |
Probabil o sa fie cea mai aiurea intrebare de pe forum..insa asta este...ca sa scot capacul , imi trebuie vreo cheita sa deschid ceva si apoi sa trag de capac sau pur si simplu trag de cap fara sa fac nimic inainte la el..si iese?
E prima mea masina si nu a fost nevoie inca sa umblu la roti , asa ca imi cer scuze pentru penibilul intrebarii. ![]() In manula parca scria ceva de "cheie ptr ornament"...mie nu mi s-a dat asa ceva cand am cumparat masina.... ![]() This post has been edited by razvy82: 3 Sep 2008, 00:21 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Cheia apare la jentile de aliaj....pentru capace tragi de ele inspre tine pana ies........
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
"Pentru scoaterea capacului se foloseste levierul de la cric, care se foloseste pe post de parghie pentru a scoate capacul (capac chior de plastic) dupa ce a fost infasurat intr-o carpa (levierul)." (traducere la ochi din manual)
In practica tragi de el pe o diectie axiala (fata de roata) si iese fara prea mult efort, mai ales astea ieftine aftermarket care au un plastic foarte subtire.. parca astea "de origine" care sunt la pret cvadrupru(minim) sunt mult mai rezistente.. (valabil la majoritatea marcilor pe care le-am intalnit) Uneori sunt greu de pus la loc.. astea ieftine rau cu plastic subtire, flambeaza din toate punctele cand incerci sa-l pui.. unu mai solid un pic, merge ok. This post has been edited by Asi: 4 Sep 2008, 23:20 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
razvy82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 6 September 07 ![]() |
Multumesc pentru informatii , am reusit prin tragerea lui fara nici o problema.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
radu22dec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 8 May 07 ![]() |
In Galati stie cineva daca se gasesc capace originale la bucata?
|
--------------------
Dacia
LOGAN
2005/1.4MPI
|
|
VanDiesel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 30 December 08 ![]() |
are cineva la vanare un set capace logan model Sibiu? adica modelul din link
http://www.autoghid.ro/UserFiles/Image/JUL...gan%20tunat.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.5dCI [B]"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)[/B]
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
gasesti la orce magazin de pisese dacia care se respecta bineinteles
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
OpenMind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 January 10 ![]() |
QUOTE(bif @ 15 Mar 2005, 11:27) Salut, Tocmai mi-am crapat un capac de la roata. Nu stiti de unde as putea sa cumpar unul (un set) ? Mersi sau poti face in felul urmator, care te scuteste si de bani aruncati aiurea pe capae la logan: Te apropi incet de autovehiculul vizat, asa gen James Bond in 007, ii tragi un picior sa vezi daca are alarma mai intai de toate. Daca nu are, te uiti si tu, stanga, dreapta sa nu te repereze vre unul. Te faci ca te legi la siret. Apuci cu ambele maini de marginile capacului si acesta trebuie sa iasa (daca este legat cu fasete, de preferat sa ai o foarfeca sau un obiect taios asupra ta) apoi dupa ''ce te-ai legat la siret'', mergi incet ca si cand nimic nu s-a intamplat, ca si cand capacul pe care tocmai l-ai subtilizat ar fi cumparat de la magazin. Distracti placuta !!! ![]() |
--------------------
ford
mondeo
2008
- b34bmx
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tu ti-ai facut cont ca sa ne arati ce mare cioban esti?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Capace cum sunt cele de Matiz (oroginale) , se gasesc pe undeva de cumparat ???
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
la magazin de piese daewoo, de Cielo/ Espero pe 14 sunt 120 ron setul, presupun ca de Matiz pe 13 sunt mai ieftine putin.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 12:06 |