geamuri ionizate, dezionizare
![]() ![]() ![]() |
geamuri ionizate, dezionizare
ursu_florin2002 |
![]()
|
||
![]() Administrator Group: Members Posts: 279 Joined: 4 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|||
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Acidul clorhidric este HCl. Adica un atom de Hidrogen si unul de Clor. Mi-e teama ca ai de cautat. Sau poate ai rude pe la vreun laborator chimic.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
alex_20 |
![]()
|
![]() membru pentru DaCia! Group: Members Posts: 208 Joined: 7 August 09 From: Husi ![]() |
Fa schimb de geamuri cu un alt posesor de logan care vrea geamuri ionizate...
![]() 2 Sep 2009, 13:51: scz super nova...nam fost atent si am zis ca zi logan ![]() This post has been edited by alex_20: 2 Sep 2009, 13:51 |
--------------------
dacia
solenza
2005
- vs03skp
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pe langa ca a postat aiurea, a mai si facut 3 topicuri pe aceiasi tema pe sectiuni diferite.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mergi la cei care se ocupa cu ionizarea si spune-le ca nu mai vrei si se rezolva, binenteles contra cost.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:34 |