Toyota Avensis 1,8 VVTi, Jurnal de bord sau cum m-a afectat criza..
![]() ![]() |
Toyota Avensis 1,8 VVTi, Jurnal de bord sau cum m-a afectat criza..
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aham...scrie la toyota...sa vezi ce tio iei in freza.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Avensis nu e făcută în Japonia, ci în Anglia. Piese sunt în depozite din Europa, chiar și pentru mașinile făcute în Asia. Problema nu ține de Anglia sau Japonia, ci de neisprăviții din service-urile românești... Din depozitele europene o piesă ajunge în 2-3 zile, dacă se vrea...
Durata mare de așteptare pentru o reparație nu e specifică mașinilor asiatice, să fim serioși... Câți n-au scris pe forum că au ținut Loganul în service câte o lună sau au așteptat chiar mai mult de atât o piesă... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
NU am sa scriu la Toyota Japonia sau Europa pentru ca reclamatia mea va ajunge tot la Toyota Romania.... Se aplica principiul reclamatul trebe sa rezolve problema... asa ca te plangi la lup ca a mancat oile....
Doamne fereste ... De o chestiune mai grava... Dar daca se inampla cred ca o sa "apelez" pe partea "ailalta" ... Am niste clienti care colaboreaza frecvent cu Toyota romania si mi-au spus de nenumarate ori ca daca am ceva probleme sa le spun lor mai intai... Repet: Stiam la ce sa ma astept si a fost asa... O incercare .... poate poate ... Mai mult de test si de confirmare..... ![]() Aaaaaaaaa era sa uit.... Parbrizul cumparat de la REPREZENTANTA costa in jur de .... 2300 lei cuparat de la autoglas 840 lei.... ACELASI PARBRIZ.... Maaaaare nesimtire... This post has been edited by nairam: 5 Aug 2009, 12:55 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Parbriz Megane Bosch Car Service (incl. kit, manopera): 1487,5 RON
Parbriz Megane Autoglas : (incl. kit, manopera) : 500,0 RON E vorba de ACELASI parbriz ![]() This post has been edited by Madriann: 5 Aug 2009, 13:05 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pai eu nu stiu de ce va e frica asa sa dati un mail. Nu e un lucru urat.imoral din partea vostra.
Ziceam sa trimiteti mailuri ierarhic, iar daca nu se rezolva sa mergeti pana la varf. In ideea ca aia de la varf ii vor trage de urechi pe astia de la noi si vor urgenta lucrurile. Iar teama ca daca 'ii reclami' tot de ei dai mi se pare sechela comunista. Pana la urma daca ai masina imobilizata si iti spun sa astepti dupa piese nu 2 luni, ci un an ce faci? Depinde cat de nevoie ai de masina... Cei de la service au posibilitati sa rezolve repede, dar de multe ori nu vor eui decat cu un impuls gen 'Vocea Clientului' la Dacia. Edit: si nu sunt probleme specifice masinilor japoneze, nu stiu de unde s-a tras concluzia asta (gresita) Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 5 Aug 2009, 13:05 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
pai mie nu i se pare chiar asa aberant 1 luna de asteptare pentru parbriz
Avand in vedere ca nu sunt piese tinute pe stoc de catre reprezentantele noastre,precum si faptul ca masina este una cu o foarte buna fiabilitate, mi se pare normal sa dureze atat deoarece nu o sa aduca din germania de exemplu doar parbrizul tau, ci cu acelas transport o sa aduca si alte piese necesare altor masini. Asa se intampla pentru toate comenzile facute in general. Partea de doua saptamani iar nu tie 100% de ei ci in mare parte de catre asigurator, si adevarul ca in ziua de azi pentru noi astia amaratii asiguratorul intinde perioada de plata cat de mult se poate chiar spre nesimtire. Deci cu multe eforturi poate sa speram ca se reduce termenul la juma (asta daca dam si de niste oameni care fac ce fac si ca le place nu numai asa sa aiba un loc de munca. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu s-a tras nici o concluzie ... Cred ca in general cam asa merg treburile cam peste tot in service-urile de pe la noi... indiferent daca sunt Mercedes, Kia, Toyota, Reno.... Dacia....
Principiul este acelasi la toti Faci programarea, comanda de piese, faci reparatia, astepti acceptul de plata si daca asiguratorul refuza ceva plateste clientul....Altfel nu ia masina... Asa nu stai cu piesele pe stoc, Nu risti deprecieri valutare, si nu risti sa nu primesti banii ... Nu risti nimic... Doar clientul are de pierdut... Tot asa a patit si sora mea la un seat... exact acelasi pricipiu... si cam acelasi timp.. Idiferent daca este vorba de un parbriz sau de ceva mai serios... Daca masina nu mai poate fi folosita in timpul asta ... GHINION... si este GHINIONUL TAU.... Deci stiam si ma asteptam ... Dar totusi... parca ceva scartaie.... De fapt scartaie asa cum scartaie toata romania.... ![]() Edit Later: Si o sa mearga treaba bine si in service-uri cam cand romania o sa aiba minim 1500 km de autostrada. Deci poate peste 20-30 de ani .... Pana atunci ne teleportam si nu mai folosim nici masini nici autostrazi.... Deci o sa mearga treaba bine cand nu o sa mai avem nevoie de ea .... parerea mea ... This post has been edited by nairam: 5 Aug 2009, 13:41 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa, bre, bine ca ofera intretinere gratuita!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
In primul rind felicitari pentru masina si pentru familie sanatate .Despre comentarile tale nu pot spune decit ca sunt super interesante si nu-ti spun de cind nu am mai citit ceva pe aici asa de interesant (ca in biblie ma duceam si pe comentarile tale legate de calatori)
De rautati.... lasale Tot inainte si astept si poze facute mai in amanunt gen motor,habitaclu,porbagaj ....etc. Numai bine si multi km. fara probleme ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Foarte frumoasa masina. Parerea mea e ca ar fi meritat un motor mai mare.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 9 Aug 2009, 18:30 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
nairam |
![]()
|
Nu ma pot plange de motor... Cred ca este suficient deocamdata.. Trage super se "infige"bine are o herghelie de 129 cai.. E drept ca fiind pe benzina nu poti sa bagi piciorul si sa intre turbina.. Daca vrei sa ai demaraj dai o treapta inferioara sau doua si atunci le poti spune "La revedere"... Si datorita controlului tractiunii nu pierzi aderenta.
Am fost la mare acum 10 zile pentru 4 zile si copilul a avut ghinionul (dar si norocul) sa se impiedice si sa dea cu capul de rama patului. Si-a crapt pielea fruntii cam 1 cm, a curs un pic de sange. Am chemat salvarea si am mers in Constanta la spital sa-i puna 2 fire... Am spus ca a vut si "norocul" pentru ca, desi era lovit si plagacios, a inceput sa rada si a uitat ca il doare fruntea cand a auzit ca a dat nenea soferu drumu la sirena .... ![]() ![]() Zilele trecute cand o "ploicica" a inundat si blocat Bucurestiul eram la Budimex... Sa-i scoatem firele din frunte.. Ploua extrem de tare... Cand sa plecam am luat-o pe drumul Gazarului .... Am crezut ca ramanem acolo... Era o aparaie nene... Au fost si cateva blocaje petnru ca intrase apa la motor la diverse masini destul de neplacut. Ma gandeam ca acolo ramanem ... si trebe sa ma dau jos sa imping la masina... Dar spre surprinderea mea am trecut fara probleme prin sectoare de drum inundate destul de puternic... Apa deja trecuse de bordura si intrase in magazine, in curtile oamenilor ..... Apoi am mers prin Tineretului si prin Titan ... A ploat atat de tare incat abia mai vedeai la 10-20 metri in fata... Multi trasesera pe dreapta pentru ca apa era extrem de mare Am aprins avaria, proiectoarele de ceata fata si spate (cum de altfel faceau toti).. Am zis fie ce o fi incercam sa mergem mai departe si am trecut.... Ufff a trecut si testul asta ... NU a intrat nici o picatura de apa in interior pe la usi si nici in portbagaj... SIngura chestie a auzit sotia a doua zi dimineata cand sa dus la birou cu masina ... Zicea ca la primele 2 frane a auzit un Haaaarrjjjjjssssss.... dar apoi a fost in regula.. Probabil ca intrase ceva pe la placute si apoi s-au curatat.... Nu stiu exact ce si cum a fost pentru ca dupa ce am luat-o eu nu am auzit nimic in neregula... Astept saptamana asta sa ma sune aia de la autoglas sa merg sa schimb parbrizul... O sa incerc sa fac si niste poze mai in detaliu ... This post has been edited by nairam: 10 Aug 2009, 10:45 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Haaaarrjjjjjssssss-Haaaarrjjjjjssssss-ul ala probabil era de la discurile de frana - usoara rugina, de la apa/umiditate, care s-a curatat de pe discuri tocmai la primele frane.
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
salvarea? pentru 2 copci? nu tu erai ala de povestea odata ca a dus copilul tot asa cu tamtam pentru un nimic de genu? mi se pare nesimtire sa profiti in acest fel de sistem, si eu am copil, care si-a spart capul, a avut febra, etc, nu esti unicul, dar nu as fi facut niciodata sa ceva, sincer as fi intrat in pamant de rusine in locul tau in fata alora de la ambulanta..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
nairam |
![]()
|
Pai nu puteam sa duc eu copilul nicaieri pentru ca bausem cam 4 beri. EXCLUS SA MA URC LA VOLAN.... In plus cand am chemat salvarea nu stiam exact pentru cine va veni... Pentru copil sau pentru sotie .... Deoarece sotia cand a vazut sangele era extrem de alba si panicata.... Si in fond platesc "o caruta" de bani taxe si impozite de ce nu as apela la acest serviciu CARE MI SE CUVINE..... si care este platit din banii mei....
Insasi faptul ca cei de pe salvare AU DECIS ca trebuie sa mergem la spital sa-i coasa acele 2 fire si nu le-au cusut ei pe loc sau nu mi-au dat cu "flit", arata ca am luat decizia corecta... Cam ce ar fi trebuit sa fac? Sa i le cos eu? Eventual cu niste sarma sau cu ata de papiota? Si apoi sa ma vad dat le televizor cu Protectia copilului pe cap cum ca sunt un parinte denaturat care nu are grija de copil si care ii refuza dreptul al ingrijire medicala calificata? Multumesc dar nu am stofa de vedeta... ![]() LE: Surprinzator au venit destul de repede ... Cam 15 minute de la apelul la 112.... Nu ma asteptam... Cred ca mai asteptam cel mult 10 min si luam un taxi.... Eu condandamnam mai de mult faptul ca ambulanta are un timp de interventie destul de lung... Se pare ca au mai redus timpii de reactie. This post has been edited by nairam: 10 Aug 2009, 12:14 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(argon @ 10 Aug 2009, 11:57) salvarea? pentru 2 copci? [...] mi se pare nesimtire sa profiti in acest fel de sistem [...] Si cand vrei sa cheme salvarea ? Dupa ce moare copilul ? Sau acest sistem e doar pt babele care lesina pe strada ?! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
nairam |
![]()
|
Hai sa fiu corect. Am cautat un topic ceva mai vechi initiat de mine
http://www.daciaclub.ro/Politia-Rutiera-pa...144597-s0.html# Postul 30 in care, printre altele, blamam timpii de raspuns ai serviciului de ambulanta.... Probabil ca argon la asta facea referire .. Repet.. Se pare ca de atunci (de la acel topic) pana acum acesti timpi de reactie au fost redusi.... Sau poate ca serviciul de ambulanta din Constanta are timpi mai buni.... This post has been edited by nairam: 10 Aug 2009, 12:42 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
S-o stapanesti sanatos, e masina teapana, mie imi place chiar mai mult decat asta noua...chiar daca arata batraneste, cum zic unii...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
nairam |
![]()
|
Au aparut si micile chestii soferesti inerente.... M-a enervat un gard de ala montat de Negoita cu care imprejmuieste spatiile verzi
![]() Inca o chestie ... da de aici nu au ramas urme pe masina mea... Nevasta a incercat sa iasa dintr-o parcare si s-a cam "urcat" cu oglinda pe portbagajul unui chevrolet aveo producandu-i o dunga destul de neplacuta..... De asemenea i-a tras respectivului niste scrijelituri pe usa si pe aripa spate.... I-am dat omului asigurarea sa "se repare" ... Ideea este ca nenea avea scrijeliturile destul de nasoale dar totusi la mine nu se vede nimic.... Poate pentru ca nu o mai spalasem de vreo 3 saptamani si era prafu destul de gros .... ![]() ![]() Asta ca sa nu ma dau mare cat de buna e vopseaua japoneza .... ![]() This post has been edited by nairam: 21 Aug 2009, 14:32 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
unde e fabricata japoneza asta a ta?????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
nairam |
![]()
|
Cica prin Anglia.... Dar nu sunt sigur.
This post has been edited by nairam: 21 Aug 2009, 14:35 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai nu ai dvi la ea??????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
nairam |
![]()
|
E luata in leasing ... si ca atare nu am vazut decat factura de la societatea de leasing ...
This post has been edited by nairam: 21 Aug 2009, 14:49 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Avensisul se face in Anglia - versiunea pt Europa.
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
MrPain |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 24 September 04 From: Constanta ![]() |
Tip: folositi bicicleta, e mai sanatos. Si aveti dreptate, la cati bani platim ar trebui sa avem fiecare ambulanta lui.
This post has been edited by MrPain: 27 Aug 2009, 22:59 |
--------------------
Renault
Clio
2005 Extreme
|
|
nairam |
![]()
|
Revin cu noutati... Ieri in parcare la Realul din Vitan am primit prima cheie..... Prima cheie trasa de jur imprejurul masinii .... Chestia este ca pe partea dreapta nu a apasat suficient de tare si a reusit sa zgarie doar stratul de jeg proetctor.... deh norocul meu ca nu am mai spalat-o de 2 saptamani...
dar pe partea stanga pe usa soferului cred ca s-a ambitionat si a apasat ceva mai tare ... asa ca a reusit sa o zgarie destul de bine..... Precizez ca masina era parcata perfect si nu incurca pe nimeni. Astept sa se mai adune zgarieturi inca vreo 6 luni (mai ales ca acu acu vine si iarna) si abia apoi o sa merg la vopsit. Nu pot sa-mi dau seama de ce au facut chestia asta si cam ce au in cap respectivii.... probabil ca nimic si o fac asa pentru ca se plictiseste neuronul ala singuratic.... In rest toate bune ... am facut 27.500 kilometri si estimez ca in o luna si jumatate va trebui sa merg la revizia de 30.000. This post has been edited by nairam: 28 Sep 2009, 10:00 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
O fi un idiot care ti-a confundat masina cu a altuia.
Sau ![]() Eu am patit chestia asta prin 2005 cand imi venise S60-ul. Mi-o facea unu praf cu cheia. O vopseam, dupa 2-3 saptamani din nou. Dupa un an de distractie nu stiu cum il prinde politia pe asta in mijlocul faptei. Politistul mi-a zis dupa aia ca cica o zgaria de invidie. Asa ca o poti lua ca un compliment ![]() Nu vreau sa fiu rau, ci doar poate te inveselesc ![]() |
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
hamzteru |
![]()
|
![]() un simplu membru Group: Members Posts: 315 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 28 Jul 2009, 23:50) Felicitari pentru masina....cat despre poveste...nota 3 .... puteai sa zici direct mi-am laut avensis sau imi cumpar avensis nu ca ai vrut logan ... si pana la urma hai sa cumpar avensis... de parca era diferenta de 1000 euro..... Esti gelos ca si-a cumparat o Toyota ?? Cam asa pare |
--------------------
renault
clio symbol / megane estate
---- 2003 1.5 dci 65/2007 1.5 dci 86 privilege
|
|
b06fcn |
![]()
|
QUOTE(nairam @ 28 Sep 2009, 09:43) Revin cu noutati... Ieri in parcare la Realul din Vitan am primit prima cheie..... Totusi, a durat ceva, pe Avensisul alor mei am primit asa ceva dupa vreo doua luni, in fata casei...si eu cred ca tot invidia si-a spus cuvantul...am mai primit si biletele in geam ca ocupa masina prea mult loc in parcare si nu mai incap si altele etc...tarani needucati, nemancati si invidiosi... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
murea lumea de ciuda cu masini mici
![]() legat de spart capu ![]() ![]() A si sa stii ca o sai raman semn in frunte ![]() This post has been edited by C@talin: 29 Sep 2009, 15:29 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:42 |