cursuri dans, muzica populara
![]() ![]() ![]() |
cursuri dans, muzica populara
fizzo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
esti perfectionist rau
![]() pai te tii cu aia de mina si dai din picioare ca ei ..... Ar trebui sa fie la Scolile Populare de Arta Daca esti din Buc vezi aici: http://www.spab.go.ro/ |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Daca vrei sa dansezi populara la o nunta, exerseaza inainte cu o partenera care stie. Atat. Simplu si eficient.
|
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ce naiba ? Chiar asa trebuie sa dai bani la nebunii aia sa te invete sa dai din picioare ?
Mai greu cu Brasoveanca , dar nici aia nu e chiar grea . ps : Daca nu iti place sa dansezi hore nu trebuie sa dansezi ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa mai dezgropam un topic. Trebuie musai sa invat sa dansez; mireasa zice ca baga divort daca la nunta noastra o sa stau cu posteriorul infipt in scaun. Am studiat site-uri de scoli de dans pe net, insa astia cer o gramada de bani pe salsa, merengue si alte abstractiuni din astea. Pai eu nu vreau sa ma duc la dans sportiv, trebuie sa invat o hora, un slow, sa nu calc partenerul pe picioare; nici macar vals sau tango nu-mi trebuie. La nunta o sa fie multi tineri si n-o s-o tin in dansuri de societate. Ce optiuni am:
- ma duc la o scoala de dans si invat cuantica si moleculara din asta, da' o sa dansez numai eu toata noaptea; - stau frumos acasa si bag gugal si dc pana gasesc ceva si invat de pe filme. Ce ma intereseaza, a reusit cineva sa invete sa danseze de pe filme? Adica chiar merge? Sau exista instructori de dans care sa te invete chestii mai basic? |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Daca mireasa stie sa danseze , de ce nu te invata ea ?!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
simplu,.mergeti impreuna la nunti,..in timp util pana la marele eveniment,..
la inceput...improvizezi,..dar dupa cateva nunti...la care dansezi....capeti experienta ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ct-03-tvy: 29 Jul 2009, 15:30 |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
cel mai bine inveti cu partener, de fapt asta e secretul. unii sunt "grei" la dans, altii zburda... Cel mai bine inveti cu cea cu care te insori
![]() Horele si sarbele sunt usor de invatat, (cu exceptie sarbei studentilor, unde tre sa dai rapid din picioare ![]() pe iutub sunt o gramada de filmulete cu dansuri populare, dar nu o sa te prea ajute. "repetitia e mama intelepciunii ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca-ti faci timp de o minivacanta la munte (Petrosani) iti asiugur un curs intensiv (si gratuit) de dansuri populare. Am un amic foarte bun, instructor, se ocupa de trupa de dansuri populare a Casei de cultura a studentilor din Petrosani. Iti asigura si partenera de dans potrivita.
![]() Singura conditie, este, dupa sedinte, sa tii pasul la bere... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 00:46 |