La multi ani celor cu nume de flori!
![]() ![]() ![]() |
La multi ani celor cu nume de flori!
guliver |
![]()
|
||
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cīnd e aproape o loveŗti, cīnd este departe alergi dupć ea!"
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Multam, coane! Multi ani si voua si familiilor voastre!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
CT34FLO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Multumim, don' Guliver, "la multi ani " la toata lumea.
![]() |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
multumesc
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ca tot e vorba despre nume de flori, iar topicul nu pare sa aiba un viitor stralucit, m-am gandit sa intreb aici.
Am niste flori care infloresc seara (pe la 22.00), tin toata noaptea si se inchid dimineata (in jurul orei 10.00). In fiecare zi trebuie sa rup florile ofilite, altfel nu infloresc celelalte. Mai fascinant e modul in care infloresc. Stau seara si le pandesc. Infloresc la 1-2 minute una de alta. Unei flori, de cand e infasurata si pana se deschide complet, ii trebuie maxim 15-30 de secunde!!! dimineata devreme1.jpg ( Size: 136.47k ) Number of downloads: 353 in timpul zilei2.jpg ( Size: 172.25k ) Number of downloads: 374 seara, una cate una incep sa se deschida3.jpg ( Size: 127.59k ) Number of downloads: 353 in timpul noptii 4.jpg ( Size: 80.41k ) Number of downloads: 341 5.jpg ( Size: 73.29k ) Number of downloads: 337 Intrebarea este, cum se numeste floarea asta? O cunoaste cineva? |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Nu stiu, dar imi place hamacu
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nicotiana affinis.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asa am zis si eu (Regina Noptii). Dar nu e. Sunt diferente mari intre ele, plus ca n-are niciun parfum.
This post has been edited by Victoras2001: 14 Jul 2009, 13:27 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam ca pe la noi sunt 3 specii care infloresc noaptea: regina noptii, mixandrul si filodendronul.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nici o floare diabolica ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am si eu in curte:)arata bine dar se vor inmultii mai ceva ca soarecii:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Auzi ba Pictoras, vezi dracu' cum tembeti si te apuca kkrea p'in curte, poate-ti creste vreo d-aia-n cur.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Am gasit-o.
![]() E Luminita de seara (Oenothera biennis) si se pare ca e mai "desteapta" decat credeam io. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Marty |
![]()
|
Auzi ba, da' paianjenu' ala de m-a atacat pe mine anu' trecut, ai gasit cum ii zice? Aia de pe forumu' cu gindaci si paienjeni m-au tratat cu superioritate, neraspunzindu-mi nimic. Mai ales ca le-am explicat cu lux de amanunte cum am chinuit diabolica arahnida cu jprei de gindaci.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba cretinule, pajanjenu' ala a avut o moarte placuta pe langa africanu' la care-ai iesit cu maceta-n toiul noptii.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Marty |
![]()
|
Stai ca ieri nici nu m-am prezentat bine ca eram deja la cutite cu unu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 15:18 |