Problema rezervor, zgomote in rezervor
![]() ![]() ![]() |
Problema rezervor, zgomote in rezervor
YR-ZBG |
![]()
|
||
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
Sa traiesti nea Vijelie...evident problema rezervorului plin este de genul "asa face toate"....
Problema rezervorului aproape gol ma ingrijoreaza, pt. ca am avut-o la slz unde se pare ca de vina era supapa antirasturnare, si pt. ca din sapaturile facute n-am dat inca de nimeni cu aceiasi problema. Deci mai are cineva problema ?...sau macar stie cineva cam de unde ar proveni zgomotul? Bafta! This post has been edited by YR-ZBG: 14 Apr 2010, 09:28 |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu as banui plutitorul
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
Salutare.
De curiozitate ai citit si postul #2 ??? Ca sincer eu nu gasesc nici o deosebire...si mai mult nici o legatura cu zgomotul de bila cand rezervorul este aproape gol. Bafta si mai astept pareri... |
--------------------
Dacia
Sandero
|
|
Iorgovan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 30 March 10 ![]() |
Fratilor, masina e o orchestra de zomote. Nu va mai necajiti!
De bulbucat bulbuca si face zgomot chiar si vasul de spalator parbriz, daca stati sa ascultati. ..si destul de tare! ce sa mai zic rezervorul de combustibil. La cite imi zornaie pe masina si imi bat de noua (caseta, arcurile), astea nici nu le mai bag in seama Fii linistit asa face si la mine. Toate zgomotele sunt la un Laureat cu pret de 9.200 Euro. salutare. This post has been edited by Iorgovan: 16 Apr 2010, 10:39 |
--------------------
dacia
sandero
2009
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
oarecum offtopic: yep yep ! am scapat de un membru al orchestrei. am lipit cu picatura doua garnituri de oberteiner pe suportii placii aceleia care se ridica cu hayonul si astfel nu mai clampane la sarituri. in rest orchestra (bine numita!) este activa !
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 02:57 |