Campanie Maggi 1000E, ce parere aveti?!
![]() ![]() ![]() |
Campanie Maggi 1000E, ce parere aveti?!
Radduu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|||
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
au aratat la stiri acum ca nu exista nici un castig maggi!!!!!!!! astea sunt doar reclame! atat! nu castigi nimic
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu am pus-o dar ce publicitate au!
daca o gasesc o pun in geamulde la garaj |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
cand vad mughii pe unele geamuri am impresia ca scrie "II MARE FOAMEA"
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Fiti atenti la aia care au inimi in geam ce numere au...daca sunt cu NRO ii de inteles! ( NRO = Nestle )
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
Dany |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu mai spun nimic (sorry, stiu ca nu e voie link, dar totusi):
http://www.antimaggi.home.ro/ LOL! Dany |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX "Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ai maaaa Dany! Las' ca am vazut noi ca ti-ai pus inima de la Maggi pe toate geamurile de la Megane!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba radeti voi da e foarte trist ce se intampla aici..asta e psihologia romanului...mai usor la MANA INTINSA decat la MUNCA...
Datorita unor imprejurari experimentate anul asta mi s-a schimbat total sentimentul de "compatimire".... eu cred ca nu exista ROMAN SARAC!!!Exista doar ROMAN LENES si punct! This post has been edited by Lexy: 23 Mar 2005, 10:06 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
da.. acum am vazut ca cineva postase un link cu asta.. sorry
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
1. Nota 10 pentru cine a gandit campania de marketing. Super gherila, pe bani putini, efect maxim.
2. Nota 3 cu indulgenta pentru bizonul roman care s-a grabit sa-si puna nu una, nu doua, ci noua abtibilduri in geam, urlandu-si prin toate ferestrele saracia lucie din creier, si lacomia lupeasca din stomac (si sa nu-mi vindeti mie brasoave ca "uite ce face saracia din om", ca nu numai apartamentele cu saraci si-au lipit de-astea in geam, ci o sumedenie de lume!). 3. Nu a inventat romanul apa calda si roata de la bicicleta: astfel de campanii se fac cu succes in Occident, de prin anii de cand s-a inventat abtibildul. Va mai aduceti aminte de faptul ca unii aveau "Mana Pif" in geamul de la masina? Era o idiotenie a romanului, caci mana aia Pif iti aducea premii doar in .... Franta ![]() ![]() Campanii din astea au avut loc, cacalau, si la EI. Dar ma indoiesc profund ca ar mai avea loc si acum, cel putin din astea cu lipitul la geamul locuintei. Pe masini, poate. Sau in mod cert. 4. Cel mai schizoid comportament mi se pare cel al locatarilor cu geamuri spre ghena blocului/ curti interioare / stradute dubioase si laturalnice. Prin anumite cartiere ai astfel o priveliste sublima a unor magaoaie de blocuri ceausiste cenusii, holbandu-se la tine care stai in parcare, prin sute de inimioare rosii cu galben, si ragandu-ti de pe toate sticlele: Ma...giii, Ma...giii, Ma.... giii... Romaggia anilor 2005.... ![]() ps. si nu, nu mi-as pune o de-aia in geam, nici daca mi-ar promite ca premiul cel mare ar consta intr-o imigrare cu catel cu purcel in Insulele Baleare! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mda. Multumim din suflet celor de la Nestle care ne-au dat posibilitatea sa cunoastem TOTALITATEA TARANILOR COCLITI (fara mari posibilitati financiare) care coabiteaza cu noi, altii decit cei care umbla cu pungi pe scaunele de la Logan (mult mai potenti d.p.d.v. financiar)!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
lasati naibii Maggie ca incepe campania "yellow pages" puse in luneta
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Auzi, da campania " Cu carnetul de garantie Logan in torpedou " cand incepe?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
QUOTE(maddan @ 23 Mar 2005, 21:31) 2. Nota 3 cu indulgenta pentru bizonul roman care s-a grabit sa-si puna nu una, nu doua, ci noua abtibilduri in geam, urlandu-si prin toate ferestrele saracia lucie din creier, si lacomia lupeasca din stomac (si sa nu-mi vindeti mie brasoave ca "uite ce face saracia din om", ca nu numai apartamentele cu saraci si-au lipit de-astea in geam, ci o sumedenie de lume!). man fi mai atent... De ex. prin Iancu de Hunedoara...mai exact la victoriei sunt inimi in geam la blocuri cu portar, la apartamente cu termopane si aer conditionat....si culmea este ca aia castiga la aceasta campanie. |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
Cei de la zdup au voie sa-si puna pe geamul de la celula?
![]() ![]() Si vine caravana Maggi plina si pleaca goala, si fara caravana, fara camile, fara masini, fara Maggi... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
@litza
Oare chiar exista sediul asta? Sau e facut in photoshop, ca daca e real......e jale ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Nu stiu daca exista. Eu l-am primit pe mail.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am fost sapt trecuta de la bucuresti la baia mare si inapoi si in fiecare oras comuna sat asezare omeneasca etc era cel putin o casa cu inima aia in geam
![]() ![]() am raspuns nu am pus si nici nu o sa pun ![]() This post has been edited by SOR: 24 Mar 2005, 16:51 |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
Zilele astea am vazut o multime de inimi cu alt text prin Romana, zona Amzei. Are cineva vreo poza cu ele?
Contin textu' U.E. ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
Tare poza. Este pe Bucuresti - Urziceni?
Tind sa cred ca este o masina de Nestle!! Totusi n-am vazut nici o poza cu inimile anti - maggi in afara de cele de pe site-ul 2020.ro ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
Dany |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX "Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
je are un avatar nou
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
Tres beau. J'aime ton avatar.
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dany @ 5 Apr 2005, 14:31) Cam tremurata imaginea aia... Adicatelea copacii treceau cam repede pe linga aparatul foto. Ce viteza sa aveai oare? LOL! Iar ala / aia cu BMW-ul, mai stii, poate l-o fi cistigat tot la vro promotie, poate la Gallina Blanca! ![]() Din pacate nu pot sa-mi asum meritul pentru poza, am primit-o pe mail ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
offtopic:
GeorgeB lucrezi la Nestle? ![]() ![]() This post has been edited by cristyyy2003: 5 Apr 2005, 14:39 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nu, dar vreau 1000 de euro si mi-am pus sigla in fereastra (window!!!) asa ca astept caravana
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:34 |