[CUMPAR], Capac plastic care acopera intrarea la far M2.2
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR], Capac plastic care acopera intrarea la far M2.2
Alex11 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 20 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2007/Expression
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Cu ocazia schimbarii becului de faza scursa ars, am constatat ca nu am capacele originale. Fostul proprietar a decupat dintr-un cauciuc la dimensiune si le-a prins cu 2 autofiletante. Nici nu mi-am dat seama ca nu sunt cele originale pana n-a trebuit sa umblu (asta ca si hint
![]() This post has been edited by clr: 6 Aug 2009, 12:51 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Alex11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 20 October 07 ![]() |
O sa dau o tura pe la dezmembrari poate gasesc pe acolo. Daca nu banda adeziva neagra pentru plecare, pana incerc o solutie de genul
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2007/Expression
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am plasticul respectiv de 1 an de zile..si am mers asa..si vara si iarna..si pe ploaie...nu se intampla nimic.Trust me
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:06 |