monocorp mai bun
![]() ![]() ![]() |
monocorp mai bun
DACIA(the romanian dream) |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 9 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310
1986
- DJ 29 MKC
|
|||
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
Sa incep asa:Galerie de papuc de 1.6 ca mere pe motorul de 1.4 sigur,carburator tot de pe papuc(daca vrei putere mai mare iti recomand si chiuloasa de pe papuc ca are compresia mai buna din cate stiu eu) Si gata ai dublucorp sau galeria de papuc +un weber sau un carb de r12
|
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Chiulasa de papuc o sa decomprime motorul, are camera de ardere mai mare. Mai bine pune supape de admisie de 1.6 si iese mai bine.
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu mai ziceti:chiulasa de papuc ,galerie de papuc:))
pe autoutiliatara-1304 s-au montat motoare de:1,3 1,4 1,6 1,9 d. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Stiu asta, dar trebuie sa inteleaga omul, ce vreau sa ii zic
![]() |
--------------------
Honda
Integra TypeR
|
|
margarit2001 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 July 04 ![]() |
orice carb in mintile lui si "jetat" pt capacitatea motorului "will do the trick" (asta ca sa nu mai auzim iar cliseul - luat carb de pe motor mai mare decat cel de dacie, pus pe dacie si surpriza: nu merge bine ,consuma mult etc -> si concluzia trasa - nu e bun carbul) in rest: apa (pt stropitori) benzina (in rezervor) si talpa ![]() bafta PS chiulasa 1600 doar daca intentionezi sa faci upgrade la 1600 si in interior; supape de 1.6 pe 1.4 "not a deal" (testat pe pielea mea) mai bine....mult mai bine camere de ardere mai mici ![]() |
-------------------- 1.4 8V, 1.6 8V, 1.8 20VT, 2.8 for fun; 1.5 for city
|
|
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
QUOTE(margarit2001 @ 2 Aug 2009, 21:23) orice carb in mintile lui si "jetat" pt capacitatea motorului "will do the trick" (asta ca sa nu mai auzim iar cliseul - luat carb de pe motor mai mare decat cel de dacie, pus pe dacie si surpriza: nu merge bine ,consuma mult etc -> si concluzia trasa - nu e bun carbul) in rest: apa (pt stropitori) benzina (in rezervor) si talpa ![]() bafta PS chiulasa 1600 doar daca intentionezi sa faci upgrade la 1600 si in interior; supape de 1.6 pe 1.4 "not a deal" (testat pe pielea mea) mai bine....mult mai bine camere de ardere mai mici ![]() Are ceva daca pe motorul de 1.6 pui chiulasa de 1.4.....? Stiu ca pe 1.4 merge de 1.3 dar nu stiu de 1.6 |
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
O sa fie mai comprimat, undeva la 10:1 raport de comprimare, dar trebuie sa schimbi supapele de admisie, sa le pui pe cele de 1.6.
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
|
|
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
SGM.MIKE....multumesc de raspuns...
margarit2001 si tie iti multumesc de raspunsul de pe PM |
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:27 |