Ce fast-food-uri frecventați?, +meniul favorit desigur
![]() ![]() ![]() |
Ce fast-food-uri frecventați?, +meniul favorit desigur
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io cat am stat in Bucale ma duceam saptamanal cu colegii la KFC!
Aripioare & sos usturoi & bericica = LOVE ![]() Astia aici au KFC-uri prin mall, da' nu are nici o treaba cu ce e pe la noi! Aripioarele au un gust naspa, nu au auzit de sos de usturoi (poti adauga doar mustar sau/si checiap) ![]() Am mancat doar o singura data, mi-am zis in gand kcă10n ea si asta a fost! Mai bag cate un Σουβλάκι din cand in cand. Bun si asta! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Kfc este aglomerat mai mereu, prin toate locatiile. Trebuie sa stai la coada cel putin 20-30 minute pana ajungi "la casa". Apropos, ati mancat de la Chop Sticks? Au magazin in afi si in vitan mall parca... mult mai sanatos si bun decat kfc si mec. Mancare gatita, nu junk food.
![]() This post has been edited by Maskatu: 13 Oct 2010, 08:33 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Pasunez o data la 5-6 luni cate o saorma. In rest nimic din junk food.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca maninc repede la mine in bucatarie, tot fast food se cheama?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar dacă îmi cumpăr o shaorma și o mănânc foarte încet este tot fast-food?
|
-------------------- |
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Schimbati extensia fisierului in pps
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
TU vrei sa-i pui in conflict cu consoartele? Astia se duc acasa si le pun sa gateasca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Aproape zilnic pe la 11 bag o saorma. Intr-o perioada mergeam la kfc saptamanal, da' acum am mai rarit-o, iar pe la pizza hut ajung o data pe luna. Sa dea dracu' ca nu reusesc sa ma ingras! Am 1.77 m si 76 kg.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
corbex |
![]()
|
Cu cartofi prajiti ai incercat?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Din cand in cand bag si cate o portie zdravana de cartofi prajiti scufundati in mujdei de usturoi. Daca nu am timp de mujdei incropesc rapid o salata de rosii cu multa ceapa, iar peste cartofi pun cascaval ras, imediat ce i-am scos din tigaie, incat cascavalul sa se topeasca pe ei.
|
--------------------
0.00
%
|
|
corbex |
![]()
|
PAi vezi? Usturoi, rosii...Asa n-o sa reusesti. Renunta la ele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
Parca ai fi nevasta-mea. Nu vrei sa renunt si la cartofi?
|
--------------------
0.00
%
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(yonutz84 @ 31 Jul 2009, 12:00) Hai ca ma bag si eu in seama! Recunosc ca frecventez kkturile astea... in pauza de masa mai trag cate o fuga in mall. In special KFC, milkshake de la mac, saorma, sau salate de la mac. 25 ani 1.89 m si 83 kg. Dar nu mananc zilnic prostiile sa zic o medie 1 data la 1 sapt jumatate cam asta e media. parca is eu. 1,90 m, 26 ani, 83 kg. ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
De-aia nu s-a ingrasat becali. Ca mai punea si cate o rosie pe langa branza.
|
--------------------
0.00
%
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Richelieu |
![]()
|
Daca ii mai apuca.
![]() ![]() This post has been edited by Richelieu: 13 Oct 2010, 15:45 |
--------------------
0.00
%
|
|
zanzie |
![]()
|
Tre' sa-i apuce el de undeva. Da' la alta categorie.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
SHAORMA TATA !
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
fast-food ?? ce e ala?? nu stiu am ales doar sa votez pentru a vedea rezultatele...deobicei mananc doar salate..
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 13 Oct 2010, 17:32) fast-food ?? ce e ala?? nu stiu am ales doar sa votez pentru a vedea rezultatele...deobicei mananc doar salate.. Trebuia sa pui Nu consum produse de tip fast-food (a.k.a. i hate junk food) ![]() Vrei sa imi spui ca nu ai mancat niciodata o shaorma, un cartof de la mec, un burger? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cate o shaorma mare la 2-3 saptamani. Foarte buna, insa dupa ce o mananc imi dau seama ca nu ma simt foarte bine, stiu ca nu e sanatoasa dar incerc sa nu mananc des.
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
ba da am mancat ..tot liceul mancam cheesburger.hamburger.pui grill.shaworma si ajunsesem undeva la 105 kg:)) deh..si am inceput cu alergatu cu mancatu de legume/fierte etc paine mai putina si am ajuns la 90 ...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
Chiar vrei sa nu te mai...?
|
--------------------
0.00
%
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
KFC rules!
Si mi se rupe de pozele cu viermi care au circulat pe net. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
zanzie |
![]()
|
QUOTE(Marius97fer @ 13 Oct 2010, 18:12) Tot cam aia e. Doar ca unu e marinar iar celalat e marinat. La partea cu greutatea si eu eram convins acu' zece ani ca voi ramane la 75kg. This post has been edited by zanzie: 13 Oct 2010, 19:19 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 10:51 |