Semnificatie inscriptii jante, ???
![]() ![]() ![]() |
Semnificatie inscriptii jante, ???
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Lasa ca faci tu si mai mult de atat
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Tare l-ai ajutat.
KBA este autoritatea auto germana (Kraftfahrzeugbundesamt - asa zice aici), iar ala e un fel de numar de omologare. Nu stiu unde poti gasi corespondentele. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Muttley |
![]()
|
Mda... in carbible n-am gasit nimic care sa semene.
Apropo de autoritatea aia germana, e curios... jantele-s facute-n Italia si echipeaza un renault ![]() Cred ca ramane sa-i trimit proprietarei un mic indrumar de masurare cu ruleta si echerul. Sau s-o trimit pe persoana care ignora PM-urile sa faca masuratorile ![]() Mersic! This post has been edited by Muttley: 16 Jul 2009, 17:14 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
pune o poza cu jantele...or mai fi printre noi care detin acelasi tip pe masina...incearca
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Muttley |
![]()
|
Slabe sanse... Cred c-ar fi aceleasi cu astea.
Un user de pe forum care are pe Logan un model asemanator imi spune ca jantele astea se fac uneori pe comanda, cu offseturi diferite, d-aia n-as crede orbeste in ce scrie in link. Pe de alta parte, vanzatoarea spune ca jantele-s luate de pe un Renault. Un posibil indiciu deci in a crede ce scrie acolo. Pun si o poza cu rotile reale. Mie, din ochi, imi cam par la fel... ![]() 03.jpg ( Size: 94.95k ) Number of downloads: 795 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce vrei ba. Dupa ce am plecat de la job, pe caldura asta, vin acasa molesit iti citesc PM-ul, ma spariu de gandurile tale negre de am inchis instant tab-ul.
Alt fraier nu ti-ai gasit? Numa' pe mine sa cutreier juma de judet cu o ruleta in mana? Vezi ca la beteleu ai numa 3 s(h)oroafe, nu 4. Sau..... ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 16 Jul 2009, 19:05 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
Tuingo Cap
![]() Pana una-alta i-am explicat femeii ce sa masoare. DSC03091.JPG ( Size: 16.56k ) Number of downloads: 863 Daca imi da raspuns ca a masurat 17km/h, iti dai seama ca te duci ![]() This post has been edited by Muttley: 16 Jul 2009, 19:10 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
astea sunt jante speedline corse, sunt usoare si in general astia fac jante ptr competitie...si de multe ori..custom.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
Muttley |
![]()
|
Or fi. Nu le mai iau, topic closed in ce ma priveste.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:00 |