Nu am idee de unde sa cumpar un telefon Nokia 6310i, Nou, garantie, factura, seriozitate
![]() ![]() ![]() |
Nu am idee de unde sa cumpar un telefon Nokia 6310i, Nou, garantie, factura, seriozitate
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hai Profesore, cui se supara ii taiem nasul.
![]() Si nevasta-mea e traducator autorizat, dar a fugit de invatamant ca dracu de tamaie... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 1 Aug 2009, 20:31) Sa inteleg ca daca avem niscaiva venituri, trebuie sa platim in plus? Daca iti amintesti, eu te-am intrebat cu ce sa ma rasplatesc pentru efortul tau, am insistat, mai mult de atat nu pot face! Eu zic sa lasam dulceata deoparte, voi veni eu la Svinita la voi pe la sfarsitul lui august, am un prieten sarb la Moldova Noua si am sa-l vizitez... Mersi oricum de intelegere... |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nu mai știi de glumă?
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
Radem, glumim, dar la preturi nu umblam...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(radian @ 1 Aug 2009, 20:33) Hai Profesore, cui se supara ii taiem nasul. ![]() Si nevasta-mea e traducator autorizat, dar a fugit de invatamant ca dracu de tamaie... De proiecte Socrates pentru invatamant / profesori ai auzit? Daca nu, trage cu coada ochiului acilea : http://www.anpcdefp.ro/ Se castiga frumos si din acestea... Daca stam numai cu nasul in carti si prin biblioteci, nu am castigat nimic ca profesori... 1 Aug 2009, 20:42: QUOTE(Lostboy @ 1 Aug 2009, 20:38) QUOTE(radian @ 1 Aug 2009, 20:40) ![]() 1 Aug 2009, 20:46: Gata! M-am enervat si am si o foame de lup! ![]() 1 Aug 2009, 20:49: QUOTE(driverx @ 1 Aug 2009, 20:35) QUOTE(Lostboy @ 1 Aug 2009, 20:38) QUOTE(radian @ 1 Aug 2009, 20:40) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 1 Aug 2009, 19:49 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Daca nu e cu banat... poti spune motivul pentru care vrei musai acel telefon? Daca nu, asta e...
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
dragoselu |
![]()
|
Nu e cu banat.. In primul rand, de ce imi trebuie un telefon? Pentru ca am ramas fara telefon, mi-a fost furat intr-un butic, luam o franzela si era inghesuiala, cativa muncitori care plecau la serviciu, unul din ei a profitat de moment si m-a lasat fara tel.
![]() De ce Nokia 6310i? In primul rand pentru ca e un telefon care a fost si este bun, semnalul e bun, se aude bine, clar (nu inseamna ca sunt surd, insa nu sunt multumit de cum se aude conversatia la multe telefoane), e robust, e un telefon barbatesc care sta bine in mana unui barbat, TINE MULT BATERIA, aproape 2 saptamani in asteptare... Daca aveti alte idei / propuneri care sa se apropie de ceea ce vreau eu mai sus (stiu ca bateria de la telefoanele Motorola tine destul de mult, dar meniul merge mai lent), atunci recomandati-mi altceva, nu ma supar... ![]() Va multumesc, D. <span class='edit'>1 Aug 2009, 23:25:</span> QUOTE(C@talin @ 1 Aug 2009, 18:29) Nu va legati de Marty deoarece m-a scos din incurcatura.. Nu e frumos... Tu de ce ai nevoie, studentule de la Bucuresti? Ti-am zis, cunostinta cu o fetisoara iti fac, dar in ideea de a dezvolta o relatie serioasa. Apropo la ce facultate esti ? <span class='edit'>1 Aug 2009, 23:29:</span> QUOTE(Micutzu_BH @ 1 Aug 2009, 18:14) Nu se mai fabrica de ani buni asa ca foarte slabe sanse sa mai gasesti nou. Spune-mi de cati bani dispui pentru un mobil si-o sa-ti recomand eu un telefon adevarat. Ca sa iau un telefon la liber, nu-mi renteaza, te rog sa-mi recomanzi ceva robust, fara gadget-uri, camera sau radio pe el, sa tina bateria cat mai mult, sa se auda bine, semnal bun.. <span class='edit'>1 Aug 2009, 23:49:</span> QUOTE(argon @ 1 Aug 2009, 20:22) atunci iei degeaba aia 1200 ron, care oricum nu-s atat, ca si femeia de servici in invatamant ia mai mult. Asa-i ca le dai note mici daca nu-ti vin la meditatii? tule' mama lor de boraci. Dar de odrasle care nu-si fac temele deloc, nici nu deschid cartea sa citeasca macar o data lectia pe a doua zi, nu se aude? Noi profii, hai sa-i trecem pe toti, sa-i lasam sa intre in Bac, iar ei sa ne scuipe pe strada si sa ne injure de fraieri... Ce zici de asta? Eu nu pun note mici ca sa vina la pregatire, dar nu suport sa ma trag de sireturi cu orice mucos, baiat de bani gata ca e fiul nu stiu cui, ca are hainute de firma si bani si masina sau sa-l las sa se urce in cap: nota mica, pedepse scolaresti, mustrat in consiliul profesoral, preavizat si in ultimul caz afara! Niciodata nu am lasat corigent un copil care a stat cuminte si a ascultat comentariile de la lectiile mele, nu si-a facut tema, dar a incercat sa o rezolve, asta e cu totul altceva.. Or copilul da vina pe profesorii care pun note mici, ca e nevinovat... Iata de ce TREBUIE sa vina la pregatire, scoala nu e o trambulina pe care sari ca sa ajungi la facultate, ci e o rampa, mai blanda sau mai abrupta, depinde de tine, ca elev, cum o faci, asa o ai... Nu am niciun drept sa acuz pe cineva, aici, dar cati parinti (printre care sunt deja si eu si ma gandesc de pe acum ce va fi cu copilasul meu la scoala, cum se va descurca, cum il vor motiva inspre studiu sau nu, notele??) verifica temele copiilor lor, macar sa va povesteasca in 20 -30 de fraze continutul lectiilor, cati parinti iau legatura cu dirigintele si de ce nu cu toti profesorii copilului lor? Poate ca daca s-ar proceda astfel, s-ar creea un surplus de siguranta, motivatie, placere in si de a invata... S-ar reda mai mult echilibru in societate, in comportamentul societatii, al oamenilor de unde va lua viata si o lume mai buna... Facand comparatie intre gesturile copiilor de la o scoala din Franta si una din Romania : cei din Franta mi s-au parut mai echilibrati comportamental, sufleteste, cei din Romania dezorientati, turbulenti, stridenti, tipa in recreatii, de unde rezida acest comportament? RASPUNS: DE LA NOI, EDUCATORII, FIE EI PARINTI, FIE EI PROFESORI! Progresul lumii nu il face doar banul, ci si educatia, orice maimuta poate fi imbracata cu haine de lux si in buzunar pot zornai banii, dar ramane tot maimuta! Cu stima, D. This post has been edited by dragoselu: 1 Aug 2009, 22:54 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 1 Aug 2009, 23:16) ..... te rog sa-mi recomanzi ceva robust, fara gadget-uri, camera sau radio pe el, sa tina bateria cat mai mult, sa se auda bine, semnal bun... Nokia E51 camera free ... e exact ceea ce cauti. Se spune ca e echivalentul modern a ceea ce a fost o data 6310i-ul. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(driverx @ 1 Aug 2009, 17:56) Nokia 6310i a fost si este un telefon exceptional... stie sa faca ce ar trebuii sa faca orice telefon... sa vorbesti la el si sa nu te lase... exceleaza la capitolu' asta... sa nu mai zic ca la unu nou te tine bateria 2 saptamani ![]() un telefon in adevaratul sens al cuvantului... nu cu 100 de mii de gadgeturi pe care oricum nu le folosesti... sau le folosesti sa te dai mare si atat (adica frectie) |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
driverx |
![]()
|
SSilent
Nu imi zice ce stiu deja. Uite, deasupra ta, Liviu a dat un raspuns perfect. Trebuie sa fii supor i***t sa visezi ca dupa atatia ani, un super atuu al lui 6310i sa mai fie valabil, si anume bateria. Si exista solutii mai noi, chiar ieftine care raspund la aceleasi nevoi. E drept, is departe rau de clasa business, dar noah, poate profesoru' nostru nu inghite orice telefon.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
poti sa cauti unul pe aici...dar nu nou.Colegii de mai sus te invata bine,un telefon scos de atata timp din productie,are slabe sanse de a mai fi gasit nou la magazin.
http://www.okazii.ro/cautare/6310i.html?pe...ew_type=simple& |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@dragoselu: Vezi ca are Philips niste telefoane cu autonomie mare, seria Xenium.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
N-o sa inteleg niciodata la ce foloseste o baterie care tine doua saptamani.
Domn' profesor, te-au repartizat la Viisoara si cobori in oras la doua saptamani? Altfel nu pricep. N-aveti prize pe unde misunati? Daca va tine bateria patru zile, ce are? De ce trebuie sa tina doua saptamani? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 2 Aug 2009, 10:57) Am vazut, dar am mai inteles ca meniul merge cam greoi la telefoanele Philips... <span class='edit'>2 Aug 2009, 12:36:</span> QUOTE(Liviu @ 2 Aug 2009, 04:45) Nokia E51 camera free ... e exact ceea ce cauti. Se spune ca e echivalentul modern a ceea ce a fost o data 6310i-ul. Nokia E51 : l-am vazut, mi-a placut, ce ramane de facut? ![]() This post has been edited by dragoselu: 2 Aug 2009, 11:37 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
... sau un nokia 1208. Il tine bateria mult timp, e simplu fara camera, etc. Ce imi place mie e ca are lanterna puternica, de doua ori mai puternica decat 5140i, defapt e un fel de lanterna cu telefon. Eu asta l-as cumpara.
http://www.nokia.ro/produse/cautare-si-com...ficatii-tehnice This post has been edited by kog: 2 Aug 2009, 11:51 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 2 Aug 2009, 11:29) N-o sa inteleg niciodata la ce foloseste o baterie care tine doua saptamani. Domn' profesor, te-au repartizat la Viisoara si cobori in oras la doua saptamani? Altfel nu pricep. N-aveti prize pe unde misunati? Daca va tine bateria patru zile, ce are? De ce trebuie sa tina doua saptamani? ![]() Ma pregatesc sa fiu supravietuitor in munti ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 2 Aug 2009, 11:32) Nokia E51 : l-am vazut, mi-a placut, ce ramane de facut? ![]() Nu vezi mare chestie ca GPS, are ecranul prea mic, are Mrs. si m-am jucat cu GPS-ul pe el, in rest nota 10, bateria tine cam 5 zile, e metalic, ma rog, carcasa spate + ceva prin fata, usor, etc. Cam mare "saltul" de la 6310i la E51 dar merita. BTW, vezi ca pt GPS iti trebuie receptor separat pe BT, E51 n-are receptor inclus. @koldun: am postat simultan! ![]() This post has been edited by Garett: 2 Aug 2009, 11:51 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(kog @ 2 Aug 2009, 11:43) ... sau un nokia 1208. Il tine bateria mult timp, e simplu fara camera, etc. Ce imi place mie e ca are lanterna puternica, de doua ori mai puternica decat 5140i, defapt e un fel de lanterna cu telefon. Eu asta l-as cumpara. http://www.nokia.ro/produse/cautare-si-com...ficatii-tehnice telefonul perfect pt mine. Multam, si asa un nokia e pe duca |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
koldun |
![]()
|
@Garett
Las' ca asa se uita mai bine la specificatii sa caute GPSu! ![]() Eu, citind cam la ce vrea dragoselu sa il foloseasca, tot la cel indicat de kog m-as orienta (sau pe acolo). Daca oricum nu folosesti tot ce iti ofera telefonul, na-re rost sa dai banii pe chestii in plus. Succese! |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(kog @ 2 Aug 2009, 12:43) ... sau un nokia 1208. Il tine bateria mult timp, e simplu fara camera, etc. Ce imi place mie e ca are lanterna puternica, de doua ori mai puternica decat 5140i, defapt e un fel de lanterna cu telefon. Eu asta l-as cumpara. http://www.nokia.ro/produse/cautare-si-com...ficatii-tehnice Se aude bine cand vorbesti la el?? Ca sa facem o comparatie pentru cum se aude, am avut un Nokia 3510i, la ala auzeam BINE! De ultimul, un Nokia 3310, nu prea am fost multumit, se auzea slabut... Inca ceva: unde e fabricat? Gurile rele spun ca e MADE IN ROMANIA! This post has been edited by dragoselu: 2 Aug 2009, 12:12 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
da, normal ca se aude bine(cel putin mie mi se pare ok). Bateria tine peste o saptamana, semnalul e ok si e destul de robust. Cu cat e mai simplu, cu atat se strica mai greu. Daca s-ar intampla ceva cu 5140i-ul meu unul de asta as cumpara. Pretul cred ca se invarte in jurul 140-150 ron. Si da, e made in Romania
This post has been edited by kog: 2 Aug 2009, 12:15 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dragoselu |
![]()
|
Am gasit telefonul Philips X500 (3600 ore in asteptare, 16 ore vorbit!), la asta chiar ca tine prea mult bateria
![]() Dar cum o fi meniul ? |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
philips-xenium-x830-1.jpg
philips-xenium-x830-2.jpg Sper ca la asta sa-ti placa cat tine bateria in standby la Philips X830. ![]() Si totusi, daca e sa-ti recomand un telefon bun cauta un Nokia 1112. Eu am un astfel de TELEFON si bateria ma tine 4-5 zile, dar vorbesc foarte mult la el, aproxiomativ juma` de ora pe zi. Ce abonament vrei sa-ti faci la Cosmote? This post has been edited by Micutzu_BH: 2 Aug 2009, 14:30 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 1 Aug 2009, 23:16) QUOTE(dragoselu @ 2 Aug 2009, 12:32) Daca tot are multe chestii pe el, poate fi folosit si ca GPS, daca il iau, macar un iepure in plus sa mai vanez... ![]() ![]() ![]() Noaptea e un sfetnic bun. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 2 Aug 2009, 15:42 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Micutzu_BH @ 2 Aug 2009, 15:28) philips-xenium-x830-1.jpg philips-xenium-x830-2.jpg Sper ca la asta sa-ti placa cat tine bateria in standby la Philips X830. ![]() Si totusi, daca e sa-ti recomand un telefon bun cauta un Nokia 1112. Eu am un astfel de TELEFON si bateria ma tine 4-5 zile, dar vorbesc foarte mult la el, aproxiomativ juma` de ora pe zi. Ce abonament vrei sa-ti faci la Cosmote? Mersi de sfaturi, omule! Ce mai faci? ![]() ![]() ![]() In legatura cu abonamentul, ori unul de 3 Euro, ori de 5, vad la fata locului ce si cum, eu nu prea vorbesc asa mult la tel, mai mult nevasta-mea, dar prefer un telefon care sa tina mai mult, ce ma fac daca plec de nebun intr-o zi pe Dunare cu barca la peste si uit de incarcator? ![]() This post has been edited by dragoselu: 2 Aug 2009, 16:10 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:24 |