DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Prima condamnare pentru piraterie muzicala, Iauzi ia

nh1980ro
post 9 Aug 2009, 23:28
Post #31

Membru

Group: Members
From: Togo-Togo.

QUOTE(ArtVandelay @ 4 Aug 2009, 02:24)
Hmm.. dc++? programul cu care arati de buna voie ce ai in calculator? 04.gif
*

QUOTE(daciafan @ 4 Aug 2009, 02:26)
nh1980ro
amendatul folosea DC++ astfel nu i-a fost violat nimic
*

Pai eu poate imi tin pe calculator copii ale CD-urilor originale (ale mele) si din greseala le am "share-uite". Asta nu inseamna ca cineva are dreptul sa-mi copieze muzica respectiva fara sa-mi ceara acordul.

Un exemplu ar fi faptul ca-mi parchez masina in fata blocului. Asta nu inseamna ca daca toata lumea poate vedea unde imi parchez masina (spatiu public), ei pot sa o si foloseasca fara acordul meu.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bygy007
post 9 Aug 2009, 23:38
Post #32

Membru autentic

From: BUCURESTI

are cineva dreptul?

Attached File(s)
Attached File  AVIZ_PT._ORICINE_DORESTE_ACCESUL_LA_ACEST_COMPUTER.rtf ( 10.62k ) Number of downloads: 71

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
papa_mulo
post 9 Aug 2009, 23:41
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(nh1980ro @ 10 Aug 2009, 00:28)
Pai eu poate imi tin pe calculator copii ale CD-urilor originale (ale mele) si din greseala le am "share-uite". Asta nu inseamna ca cineva are dreptul sa-mi copieze muzica respectiva fara sa-mi ceara acordul.

Greseala se plateste. Are dreptul sa le copieze fara sa iti ceara voie pt. ca sunt share-uite, daca nu ii dadeai voie nu le share-uiai!

Ma rog...daca ma intrebati pe mine e un mare fake povestea asta.

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
DrK
post 10 Aug 2009, 08:41
Post #34

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Si mie imi pare fake toata treaba. Dar totusi a fost indeajuns de promovata incat sa sperie multi oameni. Ca urmare a crescut numarul utilizatorilor de torente laugh.gif

offtopic: pentru a avea punct de pronire la aflarea adresei utilizatorului se foloseste http://www.ripe.net

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
GIC
post 10 Aug 2009, 09:47
Post #35

Doar membru

From: Oradea

Cand am citit titlul mi-am aus aminte de:
"Cred că le-am căzut cu tronc, că încă din prima seară a intrat la mine Costel de la celula 18. Cu un pachet de margarină în mîna dreaptă, mi-a zis că vrea să-mi spargă pufarina și să-mi împingă lutul la deal, că el e condamnat la 25 ani pentru dublu asasinat. Că să-mi dau curul la vorbitor să-mi planteze un brad în el. În a doua seară și-a anunțat vizita Ticu de la 41. Fără margarină și nebărbierit. Bădăran. M-a împins pe pat, manifestîndu-și sincer dorința de a-mi sonda marmelada cu guzanul. Guzan pe care mai întîi trebuia să-l caut la gingii. Că pentru el viața nu mai înseamnă nimic, că are de stat 8 ani, pentru tîlhărie cu viol. Vă dați seama că i-am servit-o și lui tot pe aia cu asasinatul triplu, cu sadism, 35 ani de pîrnaie. Și guzanul lui Ticu s-a transformat imediat într-un hamster bleg. Mi-am permis chiar să-l refuz cînd m-a rugat insistent să-i fac un tușeu cu pixul. Și, încet, încet, lumea a aflat de fiorosul criminal de lîngă budă și toți mă salutau lung și respectuos. Vă dați în schimb seama că, dacă le ziceam adevărul, că sînt băgat pe șase luni fiindcă am downloadat două episoade din Lassie, ajungeam curva penitenciarului și, vorba lor, mi se lărgea gura la borcan de nu mai puteam ține gemul."
Asa ca, bagati de seama !!! 243.gif

--------------------
Dacia Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L - 2002
Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
+
Lostboy
post 12 Aug 2009, 14:00
Post #36

Finding my way!

Îmi permit să postez link-ul către un forum unde s-a discutat problema asta cu speranța că se vor clarifica lucrurile:
http://www.aimr.ro/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=19

--------------------
. . .
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th June 2025 - 21:24
Forum Renault