Prima condamnare pentru piraterie muzicala, Iauzi ia
![]() ![]() ![]() |
Prima condamnare pentru piraterie muzicala, Iauzi ia
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
are cineva dreptul?
Attached File(s) ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 10 Aug 2009, 00:28) Pai eu poate imi tin pe calculator copii ale CD-urilor originale (ale mele) si din greseala le am "share-uite". Asta nu inseamna ca cineva are dreptul sa-mi copieze muzica respectiva fara sa-mi ceara acordul. Greseala se plateste. Are dreptul sa le copieze fara sa iti ceara voie pt. ca sunt share-uite, daca nu ii dadeai voie nu le share-uiai! Ma rog...daca ma intrebati pe mine e un mare fake povestea asta. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Si mie imi pare fake toata treaba. Dar totusi a fost indeajuns de promovata incat sa sperie multi oameni. Ca urmare a crescut numarul utilizatorilor de torente
![]() offtopic: pentru a avea punct de pronire la aflarea adresei utilizatorului se foloseste http://www.ripe.net |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Cand am citit titlul mi-am aus aminte de:
"Cred că le-am căzut cu tronc, că încă din prima seară a intrat la mine Costel de la celula 18. Cu un pachet de margarină în mîna dreaptă, mi-a zis că vrea să-mi spargă pufarina și să-mi împingă lutul la deal, că el e condamnat la 25 ani pentru dublu asasinat. Că să-mi dau curul la vorbitor să-mi planteze un brad în el. În a doua seară și-a anunțat vizita Ticu de la 41. Fără margarină și nebărbierit. Bădăran. M-a împins pe pat, manifestîndu-și sincer dorința de a-mi sonda marmelada cu guzanul. Guzan pe care mai întîi trebuia să-l caut la gingii. Că pentru el viața nu mai înseamnă nimic, că are de stat 8 ani, pentru tîlhărie cu viol. Vă dați seama că i-am servit-o și lui tot pe aia cu asasinatul triplu, cu sadism, 35 ani de pîrnaie. Și guzanul lui Ticu s-a transformat imediat într-un hamster bleg. Mi-am permis chiar să-l refuz cînd m-a rugat insistent să-i fac un tușeu cu pixul. Și, încet, încet, lumea a aflat de fiorosul criminal de lîngă budă și toți mă salutau lung și respectuos. Vă dați în schimb seama că, dacă le ziceam adevărul, că sînt băgat pe șase luni fiindcă am downloadat două episoade din Lassie, ajungeam curva penitenciarului și, vorba lor, mi se lărgea gura la borcan de nu mai puteam ține gemul." Asa ca, bagati de seama !!! ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Îmi permit să postez link-ul către un forum unde s-a discutat problema asta cu speranța că se vor clarifica lucrurile:
http://www.aimr.ro/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=19 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 21:24 |