DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Eforie Nord 2009

the teacher
post 26 Jul 2011, 09:35
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: p l o i e s t i

in eforie nord plec si eu peste cateva zile...m-am cazat la vila patricia, sper sa fie bine. voi reveni cu detalii saptamana viitoare!

--------------------
renault symbol 2007 expression - 1,5dci70hp!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
the teacher
post 6 Aug 2011, 10:31
Post #32

Membru incepator

Group: Members
From: p l o i e s t i

m-am intors... si statiunea nu m-a dat pe spate deloc anul acesta. am remarcat si eu ca parcarile erau foarte aglomerate si ca sa parchezi trebuia sa platesti 10 lei pe zi, cu toate ca nu-ti ofereau nimic in schimb (ma refer la paza, spre exemplu!). in mamaia, spre exemplu, parcarea pe bulevard e gratuita. un amic s-a cazat intr-un complex chiar langa hotelul belona, si a platit si el parcarea pentru 5 zile, cat a stat! peste tot, toata lumea incearca sa te jecmaneasca, curatenia e doar pe alocuri, iar pe plaje este destul de ok. sezlongul-15 lei pe zi, negustori ambulanti peste tot, plaja belona supra-aglomerata, de aceea am preferat-o pe cea de la steaua de mare, mai libera, iar parcarea acolo este gratuita.(britania, meduza, steaua de mare sunt inchise, deci se pot folosi parcarile de acolo, lucru foarte bun, fiind chiar langa plaja si gratis!)
plajele de la debarcader si de la acapulco, erau bine amenajate, unele avand chiar si muzica buna. per ansamblu, a fost ok.
cum spuneam, eu am avut cazare la vila patricia, care este destul de departe de plaja, cam 20 minute pe jos, insa dupa cateva drumuri am luat masina si m-am dus la steaua de mare (cam 3-4 minute!). am avut conditii foarte bune, la 100 de lei cazarea pe noapte(baie in camera, tv, un pat mare, apa calda, aer conditionat de care insa nu am avut nevoie.) facand un calcul, la hotel mirage, chiar langa complexul steaua de mare, o camera era 220 ron cu mic dejun inclus, iar la alte hoteluri apropiate de plaja, nu scadea sub 200 roni pe zi. amicul meu a dat 330 ron pe un apartament in complexul apollonia parca, situat chiar langa hotelul belona. deci, cu cat te apropiai de plaja, preturile erau mai mari. eu am preferat mai departe si sa iau masina, dar...totul depinde de buget!

--------------------
renault symbol 2007 expression - 1,5dci70hp!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 10:58
Forum Renault