Noua achizitie de 1000 de euro
![]() ![]() ![]() |
Noua achizitie de 1000 de euro
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Incercati sa nu transformati si acest topic intr-unul gen "limuzina mea de 2000 de euro". Toate topicurile trebuie sa fie legate acum de espero si daewoo si de comparatie, de parca in lume nu ar fii decat 2 tipuri de masini, daewoo si restul.
Pentru initiator. M-am saturat de cate topicuri sunt legate de SUPER NOVA, despre probleme ei, despre neajunsurile ei, despre avantajele ei , s.a.m.d. Pune mana si citeste pe forum. La fiecare 2 zile apare cate unu cu "vreau dsn, se merita?" , " se merita dsn?", " ce ziceti? sa imi iau dsn sau 1310?". hai frate... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sper ca te refereai la Merced, si eu m-am saturat sa se aduca vorba, am un topic pt asta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Păi merced a început să te pomenească. Nu trebuie să transformăm fiecare topic într-unul de "katerinka". Sunt oameni care chiar fac eforturi financiare, și în loc de 3 iaurturi pe zi își cumpără 1 iaurt, ca să aibă bani să se ducă pe X ale lunii să dea bani lu tanti de la ghisei că deh... e greu să strângi câteva zeci de milioane dintr-un salariu de cacao. Poate că pentru unii de pe aici, ăștia sunt bani de buzunar. Încercați totuși să fiți mai cumpătați și mai maturi și să nu mai luați totul în derâdere.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
argon |
![]()
|
io zic sa-i dam ban
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu, ca de obicei glumeam, nu va aprindeti degeaba. M-a amuzat interventia ta surpriza intr-un topic mort de o luna, ca sa subliniezi ca masina are probleme in public cand puteai sa-i spui in privat.
![]() Nici nu ma asteptam sa fie masina boboc la banii aia. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Ce aveti bre , Mariile-Voastre, cu omu'?
![]() Doar e la "Cafenea" si fiecare caz are particularitatile sale! ![]() Parca erati "moderatori"! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa faca o cheta si sa ma baneze.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Nu poate toata lumea sa faca topic record ca argon si limuzina sa.
A spus omu' ce a avut de spus, cand isi aduce aminte ne mai spune, oricum la 40 de milioane inca-s fraieri care cumpara Dacii pe carburatie din 1995 si nici alea perfect intretinute, deci pretul per total mi se pare ok. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
bre, nu a zis nimeni ca-i OK sau nu, ca merita sau nu, faceam referire la afirmatia din primul post cum ca tabla e buna, dar dupa s-a dovedit a nu fi chiar asa, si nu cred ca asta ar fi vreun secret.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(argon @ 5 Aug 2009, 18:59) de la 'clima' ai ajuns la 'europa'? eu cand ti-am zis sa o iei mi-ai zis ca-i cu aer....asa..nustiu ce sa zic, 4200 ron..nu mai pare asa avantajos, e pretul pietei daun M3 525 pela cat senvarte? 20qr2v.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca s-ar crea o lege pentru cocalari, adica sa le ia permisu pe motiv de cocalarism, ar fii mai libere soselele patriei... probabil ca daca intrebi posesorul de super nova de mai sus, de ce si-a lipit chestiile alea, o sa zica "imi place mie", si daca il mai intrebi ce inseamna defapt "M-ul" de la bmw, aici s-a taiat filmul. De apreciat stopurile vopsite cu bidineaua si tribalele de pe laterale care cresc puterea motorului cu 0,04 cai.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Tare masina , dar pana la urma ce e ? , vad ca pe dreapta scrie M3 iar pe stanga 525i
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
ie hibrid.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Incredibil, las topicul sa moara tocmai pentru ca nu avea nici un sens sa evolueze mai departe si imediat apare unul care stie mai bine ca mine ce probleme are masina mea.
Da, avea putina rugina la oale, rezolvata desi nu era necesar, mai avea si la aripile stangi 2 gaurici asa ca am pus 2 petice ca sa nu pun chit si mai are un burduf de planetara rupt. In rest ar trebui vopsita. Arcuri rupte n-are, nu se dezamorseaza pompa de benzina cand ramane cu 20 de l in rezervor deocamdata. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
argon |
![]()
|
7 litri coane, 7 litri, atunci se dezamorseaza daca o ajuti parcand pe o bordura. Arcuri rupe cine o avut? le am pe alea vechi sa le vezi oricand.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Nu urca supernova pe bordura, ca nu se mai inchid usile
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
ai zis tu...
la bani aia e o masina ok..depinde si de starea ei..nu ar strica niste poze. si de ce spui ca trebuie vopsita..nu a mai fost odata? |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
trebuie vopsita pentru ca in timp vopseaua originala s-a matuit si parca i-ar sta bine pe o nuanta metalizata.
argon, sunt incantat ca tu ai in permanenta 7 litri de benzina care no poti folosi. Cred ca aia de la daewoo s-or gandit ca daca ramai undeva in pana de benzina, sa ai de unde sa scoti ca sa-i dai foc. Putem lasa topicul asta sa moara ? |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
E pacat sa moara ca de abia s-a nascut... nici botezul nu l-a facut
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(Mr_Devil83 @ 7 Sep 2009, 11:17) a fost un test sa vad daca se aprinde becul de atentionare, in mod normal circul cu rezervorul plin, nu bag de 20 ron la benzinarie. Si in rest nu cred ca exista p'aici distante de 700 de km intre benzinarii, adica cat ma tin 43 de litri. Nu uita sa-i schimbi gumele, dar stai, am uitat ca nu bagi bani in ea ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.700 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
benzina e pt stifturi ca dsn..sexpero foloseste kerosen amestecat cu tiner si combustibil pt mersul pe jos. dar de ce nu bagi de 20 de ron..ti-e rusinica?
nu vad nimic nimic penibil sau rusinos in a baga de 20 de ron. nu lasam topicul sa moara..poate o sa ajunga hit. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 01:53 |