As vrea sa-mi cumpar Logan, dar m-au speriat zvonurile
![]() ![]() ![]() |
As vrea sa-mi cumpar Logan, dar m-au speriat zvonurile
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
Ala vechi, da! Dar noul Symbol este mult mai reusit. Clar mai frumos decat Dacia, fie ea logan sau sandero... Iar Clio... deja joaca in alta liga de design.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(vic24 @ 19 Aug 2009, 12:58) Clar mai frumos decat Dacia, fie ea logan sau sandero Asta e doar parerea ta. Mie personal nu-mi place noul Symbol (cum nu-mi placea nici vechiul). Or fi ceva diferente intre Clio si Simbol, dar la design nu poti spune ca sunt foarte mult diferite: new_1.jpg ( Size: 160.42k ) Number of downloads: 638 This post has been edited by Amedeus: 19 Aug 2009, 12:35 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.454 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Frumos e, dar n-are atata loc in el.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
HSBP
![]() QUOTE Specialiștii auto consultați de publicația Automotive News Europe au selectat Dacia Logan și alte nouă modele, printre care Mercedes SLS și Maybach, ca mașini de top ale ultimilor zece ani, una dintre acestea urmând să primească distincția "legenda pe roți" a deceniului. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Recomand!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Legenda pe roti e corbex!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
vulpea cand nu poa sa ajunga la TDI zice ca s acrii....
|
-------------------- fan VAG!
|
|
corbex |
![]()
|
Ei mi-am pus o sigla cu TDi luta de la un VW mai capabil. E din crom, o curat la fiecare doua zile.
Nu-si dau seama aia care sparg seminte intre blocuri ca n-am si motorul, nu-i las sa se uite sub capota. Cita vreme se oftica ei, e ca si cum l-as avea. This post has been edited by corbex: 28 Apr 2011, 12:34 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Recunoaste ca sigla cu pricina e la loc de cinste pe un mileu un mijlocul bibliotecii, si curatatul odata la doua zile e doar motiv sa-o mai pipai putin.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Probabil e nostalgic cand purta in tinerete "W" cu lant la gat.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
corbex |
![]()
|
Asta fiindca nu l-ati vazut pe Bion.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
bion e himera pe roti! Mai era unu', dsops, ala-i antrenor de zei pe roti!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 28 Apr 2011, 14:34) Ei mi-am pus o sigla cu TDi luta de la un VW mai capabil. E din crom, o curat la fiecare doua zile. Nu-si dau seama aia care sparg seminte intre blocuri ca n-am si motorul, nu-i las sa se uite sub capota. Cita vreme se oftica ei, e ca si cum l-as avea. vezi ca e mai multe feluri de sigle TDI... ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
Nu ne fraieresti asa usor! Se vede de la o posta ca nu e turbo.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
T-ul ala vine de la aspirat?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
Transpirazion Duesenpumpe Injeczion
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 15:40 |