Rampa pt masina
![]() ![]() ![]() |
Rampa pt masina
uscatu83 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|||
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
uleiul poti sa-l schimbi si fara rampa
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Am patratul ala la buson stricat. M-am chinuit doua ore sa il desfac pe cric si am stricat si o cheie. Asa pe rampa pot sa improvizez ceva si sa il scot. Am un patent cu manerele mai groase si intra putin un maner in locasul ala dar trebuie batut cu un ciocan in el sa intre fortat si sa pot desface busonul si evident sa pun altul bun.
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
nu te complica cu patent si cionane daca nu ai cheie de schimb ulei . ia o clanta de la oricare usa din casa si se potriveste perfect . acel patrat intra perfect acolo , noroc
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
clanta plus o teava pentru a face parghie si sa ai forta de a desface acel buson. Cheile din comert nu sunt tratate ... eu am facut-o cheia respectiva dintr-o bucata de fier pentru constructi si l-am calit la autogen. Nu am probleme.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
uscatu83 |
![]()
|
Pai sa cam dus patratul ala, mai degraba este o gaura cilindrica decat patrata.
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Este o rampa la Patriarhie,in curtea din spate-intrarea se face prin strada''11 iunie''.Poti ruga pe cineva sa-ti dea voie,spui ca ai o problema urgenta la masina.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
uscatu83 |
![]()
|
OK. Merci mult, o sa incerc acolo.
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
faza cu clanta nu merge tot timpul....eu am rupt 2 clante incercand sa desfac..pur si simplu se rupeau sau se stricau canturile acelea...cel mai bine iei o cheie de ulei de la o dacie berlina(e plina lumea de ele) si o pilesti pana intra acolo...asa am facut eu si a dat rezultate extraordinare..bafta
|
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
bine k daca ai bagat clanta de aia de tabla tu stii... hehe . asta e cea mai simpla solutie in caz ca nu are cheie . asa poate sa se duca sasi ia cheie pt schimb ulei . .. sau sa ia una putin mai mare prin casa si sa o polizeze . nah cum vrea omu .
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
ce tot vb mai aici de clante si nu stiu ce cand o cheie de desfacut este undeva la 6, 7 lei.
doamne!!! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
sonnic53 |
![]()
|
READ " Am patratul ala la buson stricat. M-am chinuit doua ore sa il desfac pe cric si am stricat si o cheie. Asa pe rampa pot sa improvizez ceva si sa il scot. Am un patent cu manerele mai groase si intra putin un maner in locasul ala dar trebuie batut cu un ciocan in el sa intre fortat si sa pot desface busonul si evident sa pun altul bun." sti tu ......... omu a zis cu ce vrea sa incerce ...deci rezulta ca nu are sau nusi ia cheie l... si i sa dat o idee mai simplaa.... "doamne!!!"
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
Da am vazut aia, acuma ca mi-ai zis , scuze!!!
Daca vrea o idee mai simpla ia cheia merge la primul mag de piese auto cu cheia in mana si cere mai multe tipuri de chei si vede care este cu un pic mai mare ca a lui ca sa intre fortat acolo, insa cheia aia cred ca nu va mai fi refolosibil sau cine stie, zic si eu! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
sonnic53 |
![]()
|
hehehe silention ... miam dat doar cu parerea . e buna si ideea ta . sper sasi rezolve treaba
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
hai camai vin si eu cu o idee am facuto prima data cand nu stiam nimik de ulei si cum se schimba , am luatun imbus de 10 si lam luatla polizor pana l-am facut sa intre acolo ... treaba e ca am desfcut busonu de la cutie nu de la baie ....
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
alta idee
eu am patit la fel ca initiatorul topicului, patratul ala deja era deformat, si nu am reusit cu nici o cheie sa il desfac..asa ca am sudat o piulita (de la prezoane de la dacia 1310 ![]() ![]() e o idee ,in caz ca nu ii da de cap ![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
uscatu83 |
![]()
|
La sn busonul ala este din aluminiu si nu cred ca pot suda fier cu aluminiu
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
o sa fac poza sa te convingi
![]() ![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
lasa sa se raceasca uleiu in motor si apoi incerci sa desfaci , v a merge mult mai usor, asa am patit si eu .
Bafta ! |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
uscatu83 |
![]()
|
La mine este sigur din aluminiu si am luat azi unul din vitan si este din fier.
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
ca tot veni vb de rampa..eu intentionez sa confectionez 2 buc de 1 - 1,20 m lungime si 25 cm inaltime. le fac pt 2 roti..urc fata..lucrez..o cobor si urc spatele, etc. vrerau sa le fac mici ca sa le pot transporta. am facut un calcul si intra undeva la 3 bare de rectangular de 20 x 20 x 1,5 mm, bara avand 6m. calculul e facut la gata cu tot cu intarituri. restul manopera, electrozi, aparat..de la mandea putere. cred ca saptamana viitoare ma apuc de mesterit.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Esti afacerist de criza, nu? Numai din inchiriere poti scoate cava bani.Glumeam, of corse. E buna ideea, dar nu-mi dau seama cat de mici vrei sa le faci ca sa le poti si transporta. Succesuri.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
eu am patit la fel ca tine.dar nu am avut rampa,ci doar un cric hidraulic,de camion.si dalta si ciocan.am datscutul jos,si am dat cu dalta in surub sa se desfaca,si am pus alt surub
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
uscatu83 |
![]()
|
Am reusit sa scot si eu busonul ieri seara pe rampa la tara cu ciocanul si o clanta mai rezistenta de usa si l-am inlocuit.
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
makeme |
![]()
|
![]() Pibabum S.A. Group: Members Posts: 93 Joined: 25 July 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(titiDSN @ 8 Aug 2009, 08:11) ca tot veni vb de rampa..eu intentionez sa confectionez 2 buc de 1 - 1,20 m lungime si 25 cm inaltime. le fac pt 2 roti..urc fata..lucrez..o cobor si urc spatele, etc. vrerau sa le fac mici ca sa le pot transporta. am facut un calcul si intra undeva la 3 bare de rectangular de 20 x 20 x 1,5 mm, bara avand 6m. calculul e facut la gata cu tot cu intarituri. restul manopera, electrozi, aparat..de la mandea putere. cred ca saptamana viitoare ma apuc de mesterit. Daca inca te mai intereseaza exista o Rampa in sector 1, Damaroaia pe Elocintei la inceputul strazi.. este si o statuie acolo [capatul 331, 24 ca reper..] Daca vrei mai mult informati dami PM si te indrum.. este acolo un Nene care mestereste la masini orice fel , acolo mi-am facut schimbul si mai tot de fiecare data! multa bafta. This post has been edited by makeme: 12 Aug 2009, 00:41 |
--------------------
FORD/FIAT
FIESTA/SCUDO
2007/2008 WatchMoviesTime.com
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
si la mine in berceni este o rampa langa scoala generala 36 ..... cred ca nu se supara nimeni
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
uscatu83 |
![]()
|
Ok merci mult, dar acum am rezolvat-o.
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
fiderzen |
![]()
|
tiesto, stai in berceni sau in militari,ca iti vad foarte des masina parcata la 2 blocuri de mine
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 07:10 |