CUTREMUR, Acum 1min a fost cutremur in ct...
![]() ![]() ![]() |
CUTREMUR, Acum 1min a fost cutremur in ct...
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
maricel chiar
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
maricel ca maricel dar mi-sa parut foarte lung... bine inteles ca la 30secunde dupa cutremur vodafoneul a decedat...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
care era pagina tipului unde puteai sa vezi online cat de mare a fost cutremurul?
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
la 3 metri sub pamant nu s-a simtit nimic (bucuresti)
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
sonykel |
![]()
|
http://www.fotonsas.ro/ asta? e decedata
<span class='edit'>5 Aug 2009, 09:59:</span> dati pe realitatea tv , cutremuru a avut epicentrul in marea neagra si a avut 5.8grade richter eu stau la 100m de mare , gata ma mut , mi-a pus capaca cutremuru asta... This post has been edited by sonykel: 5 Aug 2009, 10:00 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
aici se vede seismograful de la muntele rosu
http://mobotix.infp.ro/cgi-bin/guestimage.html cica in marea neagra a avut loc.... |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
S-a simtit binisor, probabil si din cauza ca a durat ceva...
Nu stiu cum s-a simtit la etajele superioare. Eu de la etajul 1 nu l-am simtit asa incat sa ma panichez. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
sonykel |
![]()
|
eu stau la 3 pe mine ma panicat faptul ca a fost foartee lung , adica eram pe scaun la birou , am simtit , am dat repede mass pe mess , am luat telefonu , m-am dus in toc si atunci am vazut usa de la dormitor cum se balangane si se loveste... la alte cutremure realizam dabia dupa ca a fost cutremur dar sa apuca sa ma uit in casa la usa cum se zguduie...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dat repede si de mancare la pisica.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
bine ca stau in celalalt capat de tara. Da, aici sunt cutremure la 5 minute de la tiruri
This post has been edited by kog: 5 Aug 2009, 10:29 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
In Pitesti nu s-a resimtit. Am primit un mesaj pe mess de la un prieten ca a fost cutremur, am dat pe Realitatea si am constatat ca fusese de vreo 20 de minute.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
iaca aici se vede unde a fost , cica 4,7 grade , s-a simtit ca a fost de suprafata , daca era mai adinc nu se simtea asa tare in zona , eu nu prea am simtit nimic am am fost la calculator , poate ca stau prea aproape de sol , et 2
![]() This post has been edited by bygy007: 5 Aug 2009, 10:53 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
tsunami pe cand?
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si acum de ce nu mai esti pe plaja? a..prea cald..nu e recomandat copiilor si batranilor
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmmm, tu vrei sa ma prinda tunami?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu stau la etajul 8 si m-am nimerit acasa in momentul respectiv.
Mie nu mi s-a parut ca a durat foarte mult, am simtit doar o smucitura si maxim 10 secunde de leganat. Am o jucarie chinezeasca cu tevi de-alea atarnate de ea pe care am agatat-o de grinda in camera si am auzit-o. Stau tot pe malu' marii, mai bine zis al portului. Nu ma mai panichez de mult la chestii de-astea. Daca e sa cada, cade oricum, nu o s-o rup la fuga pe scari urland ca nebunul. This post has been edited by cristio_79: 5 Aug 2009, 12:27 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
pai de la etajul 8 oricum n-ai shanse
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eram pe strada in Bucuresti (pieton) si la cat de ametit si smucit sunt NU am simtit nimic... Abia cand am ajuns la birou (et. 9) m-a luat nevasta "ai simtit cutremurul ?" iar eu: "Care cutremur?"... Cica le-a zdruncinat binisor. Una din fete se albise la fata...
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
La noi la parter s-a simtit putin(asta la birou) bine ca nu am fost acasa ca am bloc cu bulina cred ca se simtea mai tare un pic la et 5
![]() This post has been edited by ceribros: 5 Aug 2009, 12:50 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
eram in masina nu am simtit nimic doar cand am ajuns la birou si le-am vazut pe maimutele astea panicate am aflat de cutremur
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Eu eram in brasov. Stateam pe buda. Prima data am crezut ca e de la fasole. Apoi m-am linisit. Era de la fasole
Duma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
hahaha....tare asta cu fasolea...eram la birou in momentul acela si s-a simtit destul de puternic...mai ales ca firma la care lucrez are un sediu destul de nou, are foarte multe echipamente in el si este foarte instabila cladirea, atat de instabila incat vor sa ii puna bulina...nashpa senzatia...
chestia si mai nashpa este ca intr-o zi a avut apanova lucrari chiar in fata firmei si a venit cu un utilaj destul de mare care a faramt asfaltul....ghici ce? cand sapa in asfalt toata firma credea ca este cutremur....vibra ca la un cutremur de 3 grade asa ca o sa ramaneti multi fara net...doamne fereste! |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
N-am simtit nici pe dracu. Eram la plaja
![]() ![]() PS: faza cu fasolea.... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 5 Aug 2009, 21:44 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:11 |