ce masina sa-mi iau?
![]() ![]() ![]() |
ce masina sa-mi iau?
fitza |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
pufishor |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
-------------------- |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru un necunoscator in domeniul auto, intr-adevar, o japomneza e o galbejita.
Ce conteaza fiabilitatea, ce conteaza vanzarile.... |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt mai aproape de Toyota. Stiu ca masinile acestea sunt extrem de fiabile, dar hai ca trecem off-topic.
Dilema poate fi rezolvata prin urmarirea unor comparatii. Am eu un numar Autoexpert care compara masini in acest "price-range". Pe de alta parte, componenta psihologica atesta ca omul isi va lua masina care ii place mai mult, nu neaparat care este cea mai buna. Ce pot sa va spun este ca 307 este o masina fiabila, dar cam iesita din trend. Gandeste-te ca o Skoda Octavia 2 are un design clasic pe care il vom putea poate accepta si peste cativa ani fara sa ni se para nasol. 307 e mai avantgardist. In fine, orice alegere ai face sa nu ai nici o grija cu ea si sa o stapanesti sanatos. This post has been edited by Sir_Alex: 12 Apr 2005, 07:06 |
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
- B-XX-TDI
2003/2007 Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu degeaba e reclama aia: Today,Tomorrow,Toyota iar la 3 ani intretinere gratuita pls ce mai vrei?!Oricum intradevar dupa cum zicea si Mada la 1,4 e cam mica mica motorizarea....
Mazda 3 taxe mult prea mari ca sa justifice achizitionarea unei variante golase de optiuni care in timp isi vor face simtite lipsa;).Da arata super la exterior dar tu trebuie sa te simti rege la volan! 307? Cred ca e un pic cam supra-....orice aceasta masinuta...calitatea este mult sub Toyota si Mazda....si da cuplul e beton dar nu le poti avea pe toate! Alege cu mintea! Ca stii vb aia tot calul bun ajunge gloaba ![]() Bafta oricum!S-a stapanesti sanatos orice iti iei!Sa ne spui decizia finala! |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
db |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 June 03 ![]() |
Omul a hotarat deja vedeti postul lui din pagina 1. Castgatorul este un 307.
Relativ la jopneze, eu am avut o Corolla de 1.4. Masina e OK nu te astepta la ceva sa rupa ca nu o face, cuplul si puterea le are undeva la 4500rpm. Ca sa scoti ceva de la ea trebuie sa o turezi si atunci te penalizeaza la consum. A urca la munte inseamna a merge cu ea turata la 4000 sa nu simti ca lesina sub tine. Pe a mea am dat-o dupa ce am facut 600km fara sa o las sub 160km/h. Cand am ajuns la destinatie se cam ofilise si suna a diesel. Confortul e decent si dpdv materiale folosite se putea mai bine. A avut ceva greieri prin bord cand a rulat prin Romania. Scut sub motor nu exista. Noroc ca au pus carligul de remorcare sa am ce lovi inainte de a sparge baia. Am avut pe mana si un 307, dar motor de 2.0HDI. Masina e putin zgomotoasa pentru mine, dar trage bine. Interiorul, nu exceleaza in materiale, si pentru ca a mers numai pe drumuri bune nu a scartait nimic in ea. Este o idee cam rigida pe spate. Pentru cei care spun ca marca japoneza este echivalent cu marca fiabila ii rog sa se duca la showroom Honda, sa ridice capota de la Jazz si de la Civic si sa vada diferentele, apoi la Mazda sa compare 2 cu 6. Sa vedeti dieferente de finisaje. Jazz si 6 vin din Japonia celelalte sunt facute in Europa sub aceeasi marca. |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(db @ 12 Apr 2005, 09:31) Pentru cei care spun ca marca japoneza este echivalent cu marca fiabila ii rog sa se duca la showroom Honda, sa ridice capota de la Jazz si de la Civic si sa vada diferentele, apoi la Mazda sa compare 2 cu 6. Sa vedeti dieferente de finisaje. Jazz si 6 vin din Japonia celelalte sunt facute in Europa sub aceeasi marca. Hai sa nu comparam ca pret si ca clasa Mazda 2 si Mazda 6 i pe urma Jazz-ul si Civicul...omul vb de calitate la pretul de 16 000 euro!(aproximativ) Si normal ca la 1,4 Corolla ti s-a parut lenesa te cerd si eu!Dar dc mergeai pe un 1,6 sau 1,8 se schimba treaba...eu am mers pe un hatcback 1,6 si era ok!Si oricum motorul e de turatie mare asa ca degeaba te astepti la forta mare la 3000ture;) |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
db |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 June 03 ![]() |
Nu am comparat nici pretul si nici clasa intre japoneze, ci numai finisajul, cum sunt asezate firele si cata atentie s-a depus la detalii. Asta ar trebui sa fie la fel la toata gama, si nu este!
Apropo de corolla, la 30kkm de la vibratii suruburile care prind manerul usii din spate s-au desfacut. A ramas doamna muta cand s-a trezit cu manerul in mana. Masina facuta in Anglia... Edit: maner This post has been edited by db: 12 Apr 2005, 09:53 |
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:50 |