Betie la volan :D, ati condus vreodata beti ?
![]() ![]() ![]() |
Betie la volan :D, ati condus vreodata beti ?
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Baut da. de vreo 2 ori acu vreo 6-7 ani, cand inca legislatia nu era atat de stricta. Adica era inca contraventie, nu infractiune. O data bausem 2-3 beri, iar odata ceva vin, nu mai stiu cat.
Beat... n-o sa se intample. Nici baut, n-o sa se intample. Nu merita. Am deja suficiente exemple in jurul meu de ce nu merita... 1. Acu ani buni, taica-miu o scos masina de pe niste coclauri si mai conducea pana la iesirea din saliste, unde urma sa treaca maica-mea la volan. Cum-necum, i-a rasarit o vaca (insotita) in drum. Intr-adevar a rasarit, n-o zic in gluma. Acolo trotuarul e cu aproape un metru sub nivelul soselei. Si vaca aia s-o miscat de parca ea inventase expresia "in doi timpi si trei miscari". O ocoleste taica-miu, si da sa revina pe banda. Testul elanului, ce mai... problema o fost ca in timp ce se replia pe banda, a rasarit a doua vaca. E, pe aia n-o mai putut s-o rateze. Vina era clar a insotitorului animalelor. Cum mama ei de treaba, la 10 seara, iti muti dihaniile fara lumini, fara nimic. Dar taica-miu bause. asa ca... Cine o fi platit animalu' ala de bun? 2. Anul trecut, de sf Ion, un bun prieten de-al meu o iesit in oras, si l-o mancat undeva sa bea trei cocktail-uri. Din cauza ca bordul lui se aprinde cand pui contactu, nu cand aprinzi becurile, n-o bagat de seama ca n-o aprins faza scurta. Filtru, actele va rugam, fiola, 0.42 in aer , hai la spital, 0,84 in sange. Daca era sub 0.8 era contraventie, trei luni, amenda, etc. Asa... Permisul suspendat fara drept de circulatie. La proces, nu si-a negat vinovatia, dar a incercat sa nu ramana fara carnet pe motive conexe (copil nou nascut, etc, etc). A castigat primul proces, la recurs avocatul s-a gandit sa nu apara, asa ca a pierdut procesul, dupa care la apel a pierdut iarasi. 1 an cu suspendare. O sa poata incepe cat de curand scoala de soferi, ca sa dea iar examen. Nice, huh? Si nu-s singurele exemple pe care le am. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Beat niciodata.... Baut .... O singura data cu 1 (una) bere ...... Si nu am mers "crispat" sau extrem de legal... Am mers cum merg de obicei ... cam cu 10% viteza in plus peste limita legala din acea zona. Dar avand in vedere factorul psihologic ce-l baga producatorii de autoturisme in kilometrajele noastre plus ca pana in 10 km / h depasire limita de viteza (parca) nu se pedepseste plus ca la 1 (una)bere nu cred ca iese prea mare alcoolemia rezulta ca am mers legal .....
![]() LE: Aaaahhhh mai sunt ocazii cand conduce nevasta pentru ca eu sunt "afumat" si cand ajunge in parcare nu prea poate sa parcheze ... si atunci parchez eu .... Da cred ca nu se pune .... Sau se pune? ca daca se pune atunci DA AM CONDUS SI BEAT.... in total cam 2-3 metri aproape de fiecare data cand .... hmmmm conduce nevasta ... ![]() Da am observat ca Eu beat parchez mai bine decat nevasta "treaza".... Deci totusi cred ca NU se pune..... This post has been edited by nairam: 10 Aug 2009, 12:57 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
De mai multe ori.
Culmea e ca merg foarte frumos cand sunt baut: centura, maxim 50, nu trec pe rosu, opresc la stop, etc... |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
beat niciodata, baut si mahmur de cateva ori
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curios daca serpuielile sunt mai uniforme cand conduci beat decat cand esti treaz.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
pe o ploaie torentiala acum vreo 2 luni, dupa vreo 6 doze de bere serpuiam cu o raza constanta a semiundei serpuite de 6,42m. Viteza indicata pe bord era de 32km/h iar volanul il tineam perfect drept. Cred ca s-au inmuiat capetii de bara si mi-au permis sa merg asa frumos ondulat.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
de cand am permisul in oras o singura data am plecat cu o bere la bord, in schimb la tara unde nu e politie de la bar si pana la mine acasa sunt 5 km acolo am mers si rupt de beat da pana a doua zi dimineata nu vine nici politia daca ai facut accident. mahmur de ex am baut pana la 5 si la 8 am plecat cu masina .
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
baietii cu serpuiala sunt rugati sa mute discutia aici: http://www.daciaclub.ro/Condusul-serpuit-p...92793-s360.html
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Bine spus, aici e vorba de serpuiala relativa, adica pentru sofer deplasarea se efectueaza in linie dreapta.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Am condus si mahmur. Dar nu-mi prea place.
Mai ales ca daca dorm putin nu ma trezesc mahmur, ci doar biat. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
biat?
![]() ce "fani" ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu conduc numai beat, ca altfel n-am curaj sa ma urc la volan fara permis.
|
--------------------
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Ma simteam atat de singur...
![]() This post has been edited by D-FENS: 11 Aug 2009, 12:51 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Io cand vad de departe ca gaboru imi face semn sa opresc,mai trag o dusca din sticla de wisky si nu opresc .Imi fac curaj pentru urmarire
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Baieti, da' nu-i mai simplu sa bagati o iahnie de fasole inainte sa va suiti la volan? Ca n-o sa stie cum sa va dea actele inapoi mai iute si sa va ureze drum bun.
Se va duce viata sociala naibii ca va paraseste prietena, cainele, etc dar astea sunt sacrificii mici in favoarea "marelui bine" |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 06:07 |