servo cu probleme
![]() ![]() ![]() |
servo cu probleme
livacana |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 27 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
break
1993
|
|||
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
schimbi servofrana cu totul. Nu ai ce sa mai repari la ea pentru ca garniturile care le gasesti in comert te tin 100 de km. O servofrana e cam 1 milion.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
Poate de asam la 1 milion
![]() |
--------------------
X
Y
Z
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu am inlocuit garniturile si merge fara probleme si m-a costat doar 5 lei toata afacerea... de ce sa te legi la cap daca nu te doare?
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
poate cineva sa faca cineva un tutorial bun cu schimbarea garniturilor la o pompa de frana? nu am vazut niciodata una desfacuta si tare as vrea sa o desfac sa o pun la punct...imi prinde spatele mai intai si nu e normal.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
neajiji |
![]()
|
QUOTE(Neagu Ionut @ 9 Aug 2009, 18:00) Eu am inlocuit garniturile si merge fara probleme si m-a costat doar 5 lei toata afacerea... de ce sa te legi la cap daca nu te doare? Sa vezi ce o sa te doara daca trebuie sa pui o frana brusca si se duc garniturile de 5 lei. Paca vezi ca nu e din pompa ca iti franeaza tie spatele mai mult, regleaza cum trebuie repartitorul, verifica cilindrii receptori si abia apoi desfa pompa de frana This post has been edited by neajiji: 9 Aug 2009, 18:31 |
--------------------
X
Y
Z
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
am inteles...am lasat repartitorul liber adica spatele nu-mi frana deloc si trebuia sa apas foarte tare pe pedala ca sa patineze fata.etrierii sunt noi si de accea m-am gandit ca poate fi din pompa.limitatorul e nou insa cilindrii receptori n-au fost schimbati de cand am masina dar cred ca lucreaza corespunzator.maine schimb sabotii pe spate cu tot cu tambur ca asamurile actuale ma chinuie de cand le-am cumparat...iar apoi am sa verific spatele,merci
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE Sa vezi ce o sa te doara daca trebuie sa pui o frana brusca si se duc garniturile de 5 lei. Aia frontala oricum era uzata destul de mult si rasufla bine de tot pe acolo; am mai schimbat-o pe cea mare care era aproape ok. Le-am schimbat de ceva timp si nu mi-au facut probleme pana acum si nici nu cred ca au de ce sa faca... |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
@ nea jiji:a fost buna servo?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
neajiji |
![]()
|
Momentan da, am kilometrat-o bine de tot zilele astea si merge bine, hai ca nu vreau sa te mai laud ca ti se urca la cap
![]() |
--------------------
X
Y
Z
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 03:46 |