Ai vrea o altă revoluție în România?, Spune-ți părerea...
![]() ![]() ![]() |
Ai vrea o altă revoluție în România?, Spune-ți părerea...
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
...evident, acesta fiind si mecanismul, sa zicem de un exemplu, al Revolutiei franceze. Care, nu-i asa, doar a inlocuit un rege cu altul, n-a umblat deloc la "parghii" si "mecanisme"...
This post has been edited by xcss: 11 Aug 2009, 13:11 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de 'Transilvania, pamant austriac' nu am auzit..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@xcss: De Danton, Marat sau Robespierre ce zici, n-au fost niste "regisori"?
@argon: Pai a cam fost, si a avut influenta mare. Imperiul, adica. This post has been edited by Garett: 11 Aug 2009, 13:14 |
--------------------
No
Reno
|
|
xcss |
![]()
|
Vorbesc de rezultatele pe termen lung. Din cate stiu, orium regisorii aia n-au murit nici ei de moarte buna...
|
--------------------
-
-
|
|
Garett |
![]()
|
Ok, mai aproape: cu ce a diferit absolutismul tarului de cel a lui Stalin?
|
--------------------
No
Reno
|
|
xcss |
![]()
|
Prin mecanism...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Garett |
![]()
|
Prin numarul de morti.
|
--------------------
No
Reno
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
De bomba aia se mai aude ceva?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 11 Aug 2009, 14:09) eu sunt pentru sa ne preia ungurii Nu te obliga nimeni sa nu te muti in Ungaria. De fapt putem sa te ajutam cu avant. Vorba aia, orice sut in fund este un pas inainte. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
QUOTE(driverx @ 11 Aug 2009, 09:06) Dar eu iti garantez ca o sa calci stramb: - esti tanar, n-ai multe conceptii despre viata si ce e cu adevarat important. Unii ajung la dublul varstei tale si tot la acelasi nivel sunt.... - nu ai educatia potrivita. No offence. Si nu o zic cu superioritate sau mai stiu eu ce ti-ar trece prin cap. - n-ai bani. Iar tentatiile o sa apara. 1.Oare??? anu asta am terminat sanitara;am iesit asistent medical si in 3 ani de practica care i-am facut daca luam toti banii care m-i s-au dat spaga cred ca mai imi luam o dacie.pot sa iti zic ca NU am luat 1 LEU!!!!!! 2.Educatie .....ce ar insema pentru tine educatie potrivita si de unde stii ca nu o am??? tind sa cred ca cei din 89 au murit degeaba pentru unii ca driverx care gandeste ca"las-o ba ca merge asa..!",ca oricum nu putem sa schimbam nimic; Daca nu incerci n-ai cum sa reusesti;ati vazut voi vreo masina data foc in fata guvernului in semn de protest pentru taxa de inmatriculare This post has been edited by baranga: 11 Aug 2009, 14:00 |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(baranga @ 11 Aug 2009, 15:00) .... tind sa cred ca cei din 89 au murit degeaba pentru unii ca driverx care gandeste ca"las-o ba ca merge asa..!",ca oricum nu putem sa schimbam nimic; Daca nu incerci n-ai cum sa reusesti;ati vazut voi vreo masina data foc in fata guvernului in semn de protest pentru taxa de inmatriculare ![]() ![]() ![]() ![]() Tare aia cu masina. O sa ii si doara pe aia de la guvernare. Nu o sa mai poata. Sa incerc ce? Cine nu invata din istorie e condamnat sa o repete. Te dai mare revolutionar, dar habar nu ai cate implicatii are o revolutie, mai ales internationale, mai ales acuma ca suntem ditamai membri UE. Sa vedem investitorii straini cum s-ar mai inghesui sa vina (nu ca acuma ar face-o prea tare) cand vede ca in petecu asta de pamant la putere e tarnacopu' si masina incendiata. La aspecte de genu asta nu te-ai mai gandit, nu-i asa? Da, eu nu m-as mai baga intr-o revolutie fara sa ma gandesc inainte CARE ar fi alternativele. Si eu fix asta v-am intrebat. Da' o zi intreaga n-ati facut altceva decat sa va dati revolutionari si sa enumerati chestii care va dor la buzunar. Dar nu aveti raspuns la intrebare. Dar noah, sa fie revolutia aia care vo doriti atat de mult, sa vedeti cum va repetati propria voastra istorie. Asta daca aveti o varsta la care macar copilaria sau adolescenta sa fi prins "rebolutia" din 89...... Altfel....stiu, is faine cartile de istorie si ce o povestit vecinu' Pilif cum o fo el la rebolutie si a luptat pentru LIBERTATE..... Sunteti ca o ceata de tarani deja frustrati de atata robie si dupa 3 pahare de tuica v-ati prins dintr-o data ca voi nu mai suportati asa ceva. Ca trebuie sa luati masuri. Ca trebuie sa luati furca in mana. Si cu atata ati ramas. Plan de bataie ioc, solutii alternative cu ce sa inlocuim acel ceva ce vrem sa il dam la parte...ioc. Da' vrem rebolutie. This post has been edited by driverx: 11 Aug 2009, 15:37 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(baranga @ 11 Aug 2009, 22:00) anu asta am terminat sanitara;am iesit asistent medical si in 3 ani de practica care i-am facut daca luam toti banii care m-i s-au dat spaga cred ca mai imi luam o dacie.pot sa iti zic ca NU am luat 1 LEU!!!!!! Lasa prostiile cu revolutia si alte d-astea, Australia are nevoie crunta de cadre medicale, hai incoace. Nu merita sa pierzi vremea cu chestii inutile, viata e prea scurta.Parerea mea |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.074 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Si cam care ar fi alternativele alea?
Si esti sigur ca implicatiile alea internationale ar fi alea care le crezi tu? Cat despre partea cu tuica, robia si pusul mainii pe furci imi aduce aminte de rascoalele taranilor din Ardeal, ca s-au luptat ceva si impotriva robiei si impotriva stapanirii imperiului, cand colo unul dintre urmasii lui Avram Iancu ar vrea sub stapanire ungureasca iar altul ar vrea sub jug, ca-i relativ bine si nu isca "conflicte internationale". Frumos, n-am ce zice. Cat despre Decembrie '89, unii l-au trait in mijlocul evenimentelor, adica in ailalta parte a tarii, chiar daca erau mai mititei. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
deci...cum s-a stabilit? cand incepem revolutia? dupa aia iesim la o bere, ca oricum, nici mama revolutiei nu ne scapa de problemele specifice tarii...
![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
baranga, nu-ti stiu varsta, dar as pune pariu ca nu erai mai mult de un mormoloc la revolutie.
Situatia de azi nu se aseamana in niciun fel cu cea de acum 20 ani! Citeste istorie, priveste documentare si intreaba oameni mai in varsta. Ai sa intelegi de ce acum 20 ani o revolutie a fost justificata, si vei intege de ce azi e caraghios si sa vorbesti despre asta. Si, da, a fost o revolutie, pt. ca oamenii au iesit in strada nesiliti de nimeni si au murit de bunavoie pt. viitorul copiilor lor. Iar copiilor lor sa le fie rusine ca au transformat tara asta intr-o satra de manelisti mancatori de gratare care nu mai stiu decat sa se planga de munca si sa caute de furat! Nu e "clasa politica" de vina, pt. ca noi i-am creat pe ei. Cu prostia noastra si lipsa de respect fata de valorile morale, lege si educatie. N-ai pe cine darama cu o revolutie! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
as vrea o schimbare care sa-l aduca pe sir driverx in functia de conducator suprem
|
--------------------
/
/
/
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
driverx presedinte! Sa imparta in stanga si dreapta cu relanti-uri, sa dea cate unul la fiecare ca sa s-ajunga la toata lumea!
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io zic ca sa mai citim o data "O noapte furtunoasa" !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Am avut o revolutie si un conducator care imediat s-a erijat in seful revolutiei.Despre domnul Iliescu este vorba.Ca sa zic asa avea un dosar curat si nu prea avea cu sa fie santajat.De ce a preferat sa nu intre in istoria Romaniei ca un personaj pozitv cu adevarat revolutionar in vorba si fapta?De ce oare a preferat sa se bata cu pumnul in piept ca e sarac si cinstit si sa lase toti trepadusii din jurul lui sa faca jaf national?E clar ca foloase materiale de la trepadusi nu a primit decat cel mult l-au sprijinit sa fie presedinte de 3 ori.Si ca sa o scurtam ce il impiedica pe un presedinte ales si pe un prim ministru numit sa isi ia rolurile in serios si sa faca ordine in tara asta?
|
--------------------
a
b
c
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Ce mai vreti sa salvati din tara asta declarata "muribunda", chiar de catre conducatorul ei?
![]() |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Nu conteaza ca e muribunda trebuie pus .
si luat totul de la capat! Slovenia este un exemplu viu despre ce inseamna sa vrei sa te debarasezi de tot si sa iei totul de la capat. |
--------------------
a
b
c
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(daciafan @ 11 Aug 2009, 17:56) Altceva mai destept nu puteai sa scoti? Voi chiar nu realizati ca visati la o ... linie moarta? Nu ajungeti nicaieri. Singuru aspect pozitiv cu toata prostia asta este ca va impresia ca va pasa si ca faceti ceva, nu stati cu mainile in san. Dar e doar o impresie. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
daciafan |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 11 Aug 2009, 21:44) Altceva mai destept nu puteai sa scoti? Voi chiar nu realizati ca visati la o ... linie moarta? Nu ajungeti nicaieri. Singuru aspect pozitiv cu toata prostia asta este ca va impresia ca va pasa si ca faceti ceva, nu stati cu mainile in san. Dar e doar o impresie. citind aceste randuri opinia mea s-a consolidat |
--------------------
/
/
/
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Drivere stai calm ca unii sunt prea cruzi(necopti) ca sa inteleaga ceva.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
QUOTE(driverx @ 11 Aug 2009, 22:44) Altceva mai destept nu puteai sa scoti? Voi chiar nu realizati ca visati la o ... linie moarta? Nu ajungeti nicaieri. Singuru aspect pozitiv cu toata prostia asta este ca va impresia ca va pasa si ca faceti ceva, nu stati cu mainile in san. Dar e doar o impresie. Mai drivere, daca am face-o pe bune, nu crezi ca ne-ar face base placintute? Ca am fi numai o manuta, ca restul nu s-ar sinchisi! |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
daciafan |
![]()
|
|
--------------------
/
/
/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 11:40 |