DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VAND] Canon HV20 HD Camcorder + accesorii, Video Flash Light + Wide-Converter + Baterie extin

AlexC
post 4 Aug 2009, 10:01
Post #1

Vrum Vruuum

Group: Members
From: Bucuresti

Camera video este cumparata in Februarie 2008 pentru nasterea bebelusului meu, insa dupa cateva luni mi-am dat seama ca nu o folosesc atat de des si ca imi e mai usor cu o camera foto de buzunar, in detrimentul calitatii de cristal.

Camera video vine cu cele mai bune si potrivite accesorii disponibile pe piata, si am folosit numai casete de calitate inalta (Sony HD). Inca de la inceput, camera a stat in husa speciala, are folie pentru ecranul LCD (evita zgarieturile, degetele, etc), si nu a fost folosita intens - maxim 4 casete (asta e si motivul vanzarii).

Camera video a fost cumparata din SUA, si am factura si actele originale. Pachetul (alaturi de preturile curente din Romania) pe care il am de vanzare contine:
Canon HV20 camcorder – 3800 RON
• BP-2L13 Battery Pack – 1200MAh
• CA-570 Power Adapter
• WL-D87 – Wireless Controller (Telecomanda)
• CD + cabluri + orice a mai venit in pachet
Video Flash Light VFL-1 – 550 RON - are si mod special pentru functia foto, ceea ce il face un produs ideal pentru aceasat camera.
Wide-Converter WD-43 – 750 RON - Cea mai mare problema la camerele video este faptul ca au unghi ingust de filmare. Au ele 10-20x, insa de aproape nu prind in imagine tot. Pentru spatiile inguste sau pentru imagini panoramice, acest convertor 0.7x este ideal, aduce cu 60% mai multa informatie pe film, fara sa distorsioneze imaginea.
BP-2L14 Battery Pack – 1450Mah – 300 RON. Bateria standard tine ~1-1,5 ore de filmare, bateria extinsa tine pana la 3,5 ore.
Cablu Firewire – 50 RON
Caseta Sony HD – 50 RON
Husa camera video
Memorie SD 512MB

Link catre site-ul producatorului - http://www.canon-europe.com/For_Home/Produ.../HV20/index.asp

Sunt constient ca aceste preturi in RON sunt exagerate, insa sunt cele mai bune preturi din Romania pentru aceste produse. Pretul pe care care il cer eu pe tot pachetul este 3500 RON.

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexC
post 9 Aug 2009, 21:50
Post #2

Vrum Vruuum

Group: Members
From: Bucuresti

Anunt valabil, camera e impecabila!

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 08:32
Forum Renault