Zgomot la franare
![]() ![]() ![]() |
Zgomot la franare
Cireasa |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 , 1.5dci
- CT-90-CIR
|
|||
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Ai ABS?
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai cumva mașină dotată cu ABS?
![]() PS: citește regulamentul! Nu e permisă scrierea IRC (sh, tz, k etc). |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Si de cand ai masina ?
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mda, a considerat că nu mai e necesar să răspundă...
Zgomotul descris este asemănător celui făcut de valvele ce variază presiunea în circuitul de frânare... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
claudino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 4 February 07 ![]() |
[quote=Cireasa,4 Mar 2007, 21:47]
Am si eu o nelamurire cu frana la logan,cand franez brusc la o viteza de peste 30km/h ,simt la pedala cum ar atinge ceva si face un zgomot (caraie)si nu stiu de ce? ![]() ABS-ul face. Si asa face la orice masina daca nu mai rau depinde de frecventa de valvelor care repartizeaza presiunea in circuitul de franare |
--------------------
Dacia
Logan
2005: Ambition
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca aici 'trebuie' sa postez, dar sint atitea topicuri ce descriu zgomote la frinare...
Problema (la masina din semnatura): Cind merg cu spatele cu viteza mica (manevre de parcare...) si frinez mai brusc (dupa ce se opreste masina) se aude (din fata cred...) un zgomot de bataie. Zgomotul as putea sa-l descriu ca si cum as avea legata cu elastic o greutate de masina si dupa ce se opreste masina "vine" si aia din urma lovind ceva. Bataia nu se aude de fiecare data (se aude cam la 70% din frinari). Placutele de frina nu le-am schimbat (cica sint inca OK), masina are ABS. Idei? ![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
poe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
E un zgomot normal, poate fi de la repartitor sau placutele de frana care ce "muta inapoi" in etrier, face doar la prima franare dupa ce schimbi sensul de mers.
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:02 |