DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vi se pare normal? (despre becuri) #1

Watchful snake
post 24 Jul 2003, 13:08
Post #1

Membru

Group: Members
From: București

Bancuri simpatice, conversatie...
Dar sa va explic, fratilor, ce am patit eu...
Acum trei saptamini, chiar inainte sa plec la mare, mi se arde un bec de ceata la Solenza mea cea noua, in garantie etc. Chiar in dimineata plecarii, pe drumul de iesire din Bucuresti, cu bagajele si familia in masina, opresc la service-ul Dacia din Pantelimon. Arat unui electrician de acolo care-i problema mea, asta urca masina pe rampa, scoate becul ars, mergem impreuna in magazin la piese de schimb, unde vinzatorul ne spune ca inca n-a primit becuri din astea, dar o sa comande, sa plec linistit in vacanta ca pina la intoarcere poate aduc si becuri. Am plecat la mare. M-am intors. Am avut treaba din nou prin zona (imi fac aprovizionarea la Selgros) si am trecut sa-i intreb. N-au adus becuri. Acum trei zile, am avut treaba prin Berceni si ce mi-am zis? Ia sa ma duc la Meridian, ca de la ei am cumparat masina, poate au acolo becuri. Am fost, am aratat unui electrician "buba", iar asta imi zice la fel, ca inca nu au becuri dintr-astea, ca mai bine ma duc sa-mi cumpar din tirg, de la Vitan Birzesti, ca acolo "s-au bagat". Vi se pare normal? Mie mi se pare de-a dreptul de kkt. Cum este posibil ca unitatea la care ai masina in service in garantie sa nu aiba piese, dar piesele sa se gaseasca in tirg? Ba mai mult, recomandarea de a cumpara piese din tirg, sa ti-o faca unul care ar trebui sa-ti asigure servire civilizata...

--------------------
Dacia Solenza Clima 2003
Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MARIUS_C
post 24 Jul 2003, 13:41
Post #2

Membru incepator

icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif

--------------------
+
Varu
post 1 Aug 2003, 08:51
Post #3

Membru incepator

From: Bucuresti

treaba asta cu piese care nu se gasesc la MAGAZINUL DACIA dar se gasesc in tirg cite vrei e o adevarata rusine. eu am cautat de luni pina vineri ax volan inferior la trei serviceuri (mari) si la magazinul dacia si toti s-au uitat la mine de parca le ceream luna de pe cer. simbata dimineata mi-am cumparat mult rivnitul ax din tirgul vitan, in cinci minute.

--------------------
Renault Megane 2 2005, 1,5 dci 82 cp
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 22:46
Forum Renault