K1, Ghita Campion Tokio 2009
![]() ![]() ![]() |
K1, Ghita Campion Tokio 2009
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 27 Sep 2009, 08:27) Mi s-a parut ca din a doua repriza n-a mai putut sa tina ritmul si d-aia a-nceput gigantu sa-l toace asa. Daca-l tinea p-ala la respect ca in prima repriza nu se mai ajungea la 2 ko-uri. Schilt nu mi s-a parut nici el in forma care l-a consacrat, da poate nu s-o fi fortat. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu poate fi decat un KO intr-un singur meci
![]() Si-s de acord, turnul nu mai e in forma de odinioara... This post has been edited by vis-a-vis: 27 Sep 2009, 14:52 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da maaaa, stiu si eu da mi-era lene sa scriu!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
KD?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
pastrama |
![]()
|
Eram din somn si nu mi-a venit.
![]() Morosanu a declarat ceva pe undeva dupa meci? Ca vreau sa ma rad de explicatiile lui. This post has been edited by pastrama: 27 Sep 2009, 15:00 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Câștigătorul a fost decis "la fotografie"?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
27 Sep 2009, 16:07: 27 Sep 2009, 16:08: This post has been edited by vis-a-vis: 27 Sep 2009, 15:08 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ii e cam frica lu' Morosanu de Mighty Mo
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
A cam castigat
![]() LK... Toti trei romanii au batut ![]() This post has been edited by sorin1983: 24 Oct 2009, 22:58 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ce KO si-a luat americanu' de la Ignasov...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Daaa foarte tare... ce relaxat lupta Ignasov... nici nu se uita
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
La cata vodca o sa-si ia din onorariu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Pai parca au si zic ca avea probleme cu bautura
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Frumos si genunchiul lu' Kemayo...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
pastrama |
![]()
|
Cum dracu` a castigat Morosanu? Asa slab a fost Mighty Mo?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ideea e ca i-a fost frica de Mighty Mo si nu s-a aruncat cu capul inainte, asa ca si-a conservat energia pe tot parcursul meciului, era fresh chiar si la sfarsit. Samoanul insa, fiind ditamai balena, prin repriza a doua era deja obosit. Cred ca a venit doar sa se plimbe prin Romania, se certa cu arbitrii ca el a semnat contract doar pt 3 reprize si aia l-au bagat in repriza suplimentara...
Deh, vedeta... Chiar daca-s anti-Morosanu si chiar daca nu s-a vazut clar ca la batut, a avut totusi un plus de agresivitate si tonus peste Mighty Mo si cam asta se puncteaza... Io-te! http://www.kombat.ro/video/huiduit-dar-inv...-comentezi.html KO-ul lu' Ignasov http://www.kombat.ro/video/ignashov-e-senz...ndial-arad.html Si mi-au mai placut colosii astia http://www.kombat.ro/video/n-are-mila-de-e...de-secunde.html This post has been edited by vis-a-vis: 25 Oct 2009, 10:39 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
pastrama |
![]()
|
Hai ca pan` la urma mi-e mila de Morosanu. El a castigat, publicu` il huiduia, cred ca n-a mai inteles nimic. Oricum, mare performanta pentru el! Io ma asteptam sa-nceapa iar cu stilu` ala de salbatic si credeam ca-l electrocuteaza Mo fara probleme. Uite ca si frica-i buna la ceva!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Sandu de Oradea rules!
![]() ![]() This post has been edited by koldun: 26 Oct 2009, 12:24 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 25 Oct 2009, 09:47) Chiar daca-s anti-Morosanu si chiar daca nu s-a vazut clar ca la batut, a avut totusi un plus de agresivitate si tonus peste Mighty Mo si cam asta se puncteaza... QUOTE(pastrama @ 25 Oct 2009, 13:49) Hai ca pan` la urma mi-e mila de Morosanu. El a castigat, publicu` il huiduia, cred ca n-a mai inteles nimic. Parerea mea: Blat! Samoanul nu a luptat cum lupta deobicei. S-a vazut ca a facut putin pentru ochiul publicului, si apoi gata. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Incepe Finala Local Kombat Praga pe Sport.ro. Avem patru baieti acolo.
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Finala K1 2009, acum pe Eurosport
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Haidi bre, ca e a3-a reluare.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Si?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Pe cat e eurosportu ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
23
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Azi de la 19:30 la RomExpo si in direct pe protv de la 22:30, K1 World GP 2010 București.
http://www.prosport.ro/alte-sporturi/video...i-lungu-6128540 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Pe Zmarandescu si Iftimoaie i-a ajuns criza la buzunare,se duc sa-si sparga fata pt niste malai.
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:00 |