Peugeot 306 Break 1,4 I, Merita?
![]() ![]() ![]() |
Peugeot 306 Break 1,4 I, Merita?
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
off topic
iata ca in sfirsit pot sa postez si in sectiunea de diverse ! ![]() AND, imi place masinuta pe care ai gasit-o. am cautat si eu pe autovit in ultima vreme, tot cu o limita de 5000 de euro, si sint citeva variante atragatoare. in privinta exemplului tau, nu pot sa zic decit ca daca e adevarat ce spune acolo, e ok. daca insa cel care o vinde e al nspelea proprietar, kilometrii aia declarati nu sint reali, atunci nu prea mai e atit de atragatoare varianta. dar asta e o dilema cu orice sh... |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Eu zic ca e cam mic motorul de 1.4 pt break-ul ala. In rest trebuie vazut masina ca in poze arata bine.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
1.Daca mi-as lua un SH nu l-as lua din Romania, cu atat mai mult din Vitan. Mai bine te duci tu si il aduci cu manuta ta de afara. Toti cunoscutii mei care si-au luat SH asa au procedat, si nu au avut probleme majore cu masinile.
Un SH din romania ori a fost junghinit pe drumurile noastre minunate, si nu cred ca iti doresti asa ceva ( vad ca esti adanc atasat de expresia asta, "e masina dom'le" - o fi ea masina, dar trebuie sa mergi si pe DRUM cu ea, nu sa sari din groapa in groapa ) , ori a fost adus de un samsar de afara si atunci ii platesti smenu' aluia, nu calitatea masini. 2. Ma mir ca nu te orientezi spre un Citroen ceva, avand Olcit. 3.Ar trebui sa constientizezi clar faptul ca o masina din 1996 face 9 ani de la nascare. Cat de "MASINA" o fi ea, toate piesele ei au o durata de viata limitata. Nu exista proprietar de SH mai batran de 3-4 care sa nu fie nevoit sa bage bani in masina la un moment dat. Poate ai noroc, dar financiar trebuie sa fi pregatit si pentru cazul in care ai ghinion. 4. Intereseaza-te de costurile CASCO. Nu stiu cum e la masinile vechi, dar daca nu iti reduc aia suma asigurata si iau pretul de catalog al masinii, ai festelit-o . This post has been edited by cosmin_m: 30 Mar 2005, 23:50 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:23 |