nu pot sa intru pe forum mereu, site-ul este plin
![]() ![]() ![]() |
nu pot sa intru pe forum mereu, site-ul este plin
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
0.3 s ....
Pai si care sa fie problema ? Alte siteuri merg f bine , doar cu DC am probleme ... Am net de la RDS ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Între 0.03 și 0.4 secunde în medie, atât pe RDS cât și pe Vodafone. Eu zic că merge bine acum, nu mai e ca mai devreme.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Din cate stiu eu conexiunea la internet este asigurata de euroweb. Poti lua WinMTR de la http://winmtr.sourceforge.net/ bagi www.daciaclub.ro , il lasi sa ruleze putin sa se adune pachete si pe urma posteza rezultatul (export to TXT).
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Sper sa ajunga si sa te ajute
![]() Daca nu , il fac iar si-l las mai mult timp ! ![]() Attached File(s) ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 06:13 |