Cu talpile verzi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cu talpile verzi
verde57 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
|
||
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() This post has been edited by Lostboy: 20 Aug 2009, 19:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
a doua este un "clasic "
mai erau niste barfitori, mancatori de kk care radeau ca prostii la reportajele ale vechi cu inceputurile hh-ului in RO, cu oameni ca astia din videoclipurile astea am iesit din bezna. This post has been edited by verde57: 20 Aug 2009, 19:23 |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ragga muffin'
This post has been edited by Lostboy: 20 Aug 2009, 19:26 |
--------------------
.
.
.
|
|
verde57 |
![]()
|
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Bai frate, n-am mai vazut demult atatea mizerii pe metru patrat laolalta.
Nu zic nu, sunt genul care nu se baga peste gusturile altora, dar eu vad majoritatea din clipurile de mai sus ca pe niste mizerii. Manelele sunt mult peste, macar indeamna la veselie, nu la taiat venele. De asta, pana la albumul Parazitii - Irefutabil, imi venea sa vomit cand auzeam de hip-hop la fel cum le vine multora sa vomite cand aud de manele. Nici nu-i de mirare ca, de atunci, din 2002, Parazitii au luat-o in sus, in timp ce restul au palit. Se saturare lumea probabil de mesaje negative. Probabil acum locul hip-hop-ului de alta data a fost luat de stirile Pro-TV. Inainte, in clipuri se vorbea de hoti de buzunare, de ghetou, de mizerie, dat in cap, smecheri si parai si alte tampenii, acum auzi la teveu de criza, de saracie, creste pretul benzinei, stirile de la ora 5 si altele. Voua chiar va place asa ceva? Vad aici destula lume educata, care n-a mancat din tomberon, asa ca nu cred ca se regasea cineva in versurile respectivelor trupe. This post has been edited by Laurentziu83: 20 Aug 2009, 23:27 |
--------------------
.
.
.
|
|
verde57 |
![]()
|
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 20 Aug 2009, 22:23) Bai frate, n-am mai vazut demult atatea mizerii pe metru patrat laolalta. Nu zic nu, sunt genul care nu se baga peste gusturile altora, dar eu vad majoritatea din clipurile de mai sus ca pe niste mizerii. Manelele sunt mult peste, macar indeamna la veselie, nu la taiat venele. De asta, pana la albumul Parazitii - Irefutabil, imi venea sa vomit cand auzeam de hip-hop la fel cum le vine multora sa vomite cand aud de manele. Nici nu-i de mirare ca, de atunci, din 2002, Parazitii au luat-o in sus, in timp ce restul au palit. Se saturare lumea probabil de mesaje negative. Probabil acum locul hip-hop-ului de alta data a fost luat de stirile Pro-TV. Inainte, in clipuri se vorbea de hoti de buzunare, de ghetou, de mizerie, dat in cap, smecheri si parai si alte tampenii, acum auzi la teveu de criza, de saracie, creste pretul benzinei, stirile de la ora 5 si altele. Voua chiar va place asa ceva? Vad aici destula lume educata, care n-a mancat din tomberon, asa ca nu cred ca se regasea cineva in versurile respectivelor trupe. nota 10 pt post..... si eu consider albumele parazitii de dupa 2002 cele mai bune, se vede ca s-au maturizat in mesaj, si ce imi place cel mai mult ca multe piese dupa ce le ascult ma fac sa fiu cu zambetul pe buze, pt ca au un umor dement in mesaj...... LE: si mi se pare ca sunt singuri care si=au adaptat mesajul la vremurile in care traim, nu mai exista bagabonti de cartier, nu mai e lumea pe care o descria mafia in 97, acum smenurile sa fec la nivel inalt, nu=ti mai da nimeni in cap pe strada, se fura direct de la casa de schimb, insa baietii astia de cartier au ramas in lumea lor, si sunt penibili This post has been edited by dogy_10: 21 Aug 2009, 13:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
verde57 |
![]()
|
QUOTE(dogy_10 @ 21 Aug 2009, 14:38) nu mai exista bagabonti de cartier, nu mai e lumea pe care o descria mafia in 97, acum smenurile sa fec la nivel inalt, nu=ti mai da nimeni in cap pe strada, se fura direct de la casa de schimb, insa baietii astia de cartier au ramas in lumea lor, si sunt penibili vorbesti din povesti dac-ai sti tu sigur mai ziceam da barfe d-astea pot spune toti necunoscatorii, barfitorii... e destul de clar da tre sa te duca si capu... http://www.versuri.ro/versuri/kmddh_bug+ma...ti+borfasi.html atata timp cat vor exista ghetourile(cartierele cu blocuri) vor fi si baieti de cartier... si fac cam asa: This post has been edited by verde57: 21 Aug 2009, 17:12 |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Toata ingramadeala asta de mesaje subliminale ale BUG Mafia sau Parazitii (de astia din urma cu al lor "umor" mi-e greata rau) nu ajunge la mine. Cred ca-s imun la mesajele hiphap
![]() In schimb imi plac melodiile care suna bine (comercial, na). Si alea clar nu-s romanesti. Mai putin asta: ![]() This post has been edited by Muttley: 21 Aug 2009, 19:49 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
daca nu se bagau hauzerii manelisti pe aici, era bine
![]() oricum, clipul asta de la bug mafia (ca de ei vorbeam) e o mizerie... m-a lovit in ochi costumatia guristei si cu aurolacii aia handicapati... in rest, am ascultat melodia de vo 10 ori, nu mi-a zis nimic. pacat, cel mai prost moment de pana acu. si-i ascult de la primele albume. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pana una-alta, numa' de mafioti, de golanie, si de smecherie n-avea nevoie tara asta cu ceva ani in urma. C@c@tu' asta de hip-hap' fix asta a promovat. Si a avut un succes fantastic.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
oriunde are
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
la unii exista totusi o limita... la noi...ce sa zic.. IN EEEEEEEEEEEEEEST........ NU E CA IN VEST... FRATEEE!
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
din videoclip in videoclip, uite ce am descoperit. atentie, limbaj licentios
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
uzzy-bug-mafia.jpg
"vorbesti din povesti dac-ai sti tu sigur mai ziceam da barfe d-astea pot spune toti necunoscatorii, barfitorii..." ![]() Voi pe astia ii luati ma drept model in viata? Pe uzzy asta l-am vazut intr-o benzinarie acu ceva timp, ii scuipi seminte in cap, are vreo 1.60m inaltime, ziceai ca-l ia vantul in hainele alea lalai de pe el. Ce fel de om la 30 de ani, sanatos la cap, face ce face asta? "Dupa blocuri suntem noi, sa ne-ntelegi mai bine. Dupa blocuri suntem noi care te facem pe tine. Fraierii sa taca scriem zi de zi pe foaie, fiindca totul in cartier se bazeaza pe ******. Multi ar vrea sa iasa, sa scape de dupa blocuri, sa traiasca linistiti undeva in alte locuri. Aici e ca la noi si doar noi putem sa stim(cum e?) asa cum simtim, asa cum traim.Cum **** mea sa fie altfel cand te doare-asa? De cand sunt eu aici nimic nu s-a schimbat. Aceleasi blocuri gri si dupa ele faci de toate, dintre noi toti multi,scapa cine poate.Poate ca guvernul te vede c**** frate' din banii care-i faci, la ei ajung jumate'.Si atunci ce sa faci, sa supravietuiesti? Te gandesti sa tepuiesti, te gandesti sa jefuiesti. Sa te combini si tu la ceva sa iasa in plus, sa faci bani, sa traiesti, sa fii un pic mai sus. Nu stiu ce crezi tu, poate nu este ca mine, dar cu banii-n buzunar te simti mult mai bine! Asa vrem noi sa fie,ca asa e, ca sa e bine.Totul intre noi si nici o treaba cu nimeni.Stam pregatiti pt.orice,oricum,oricand, ia mai dai in **** mea pe toti care nu sunt.Care vor sa faca parte si ei din *****, care vorbesc despre fapte fiindca asa e adevarat. Dupa blocuri suntem noi sa ne intelegi mai bine, dupa blocuri suntem noi care te facem pe tine. Ne facem loc ca sa ne fie noua bine, e normal. Peste lege, peste mila, peste patul de spital. Sunt zile bune sau rele, ramane totul aici, si-atata timp cat ai cazier nu prea conteaza ce zici. Asa ca tot ce-a ramas de facut, aia facem, traim cum stim, producem bani si tacem. Iti luam si femeia sa ne *, dupa blocuri suntem noi care te ***** ïn gura" Iete aicea versuri de "cunoscatori". N-am inteles nimic din ele, doar ca ei stau dupa blocuri, dau tepe si *** femeile altora. Asta da mesaj. De-asta se duce dracu tara asta. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
verde57 |
![]()
|
si pe mine ma enerveaza tocilarii, taranii si comunisti dar imi vad de treaba.
This post has been edited by verde57: 27 Aug 2009, 20:15 |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Off:
"Am ajuns sa merg pe apa" Am inundatie in casa... ![]() Status de mess...acol...l-am zarit, deci nu-mi apartine... This post has been edited by dan22y: 30 Sep 2009, 10:38 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th May 2025 - 23:11 |