Detalii itp.
![]() ![]() ![]() |
Detalii itp.
rikydzee |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 21 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5 dci 2006
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Nu te poti duce cu masina. Trebuie sa te duci langa masina (adica s-o duci pe remorca). Nu ai voie sa circuli fara ITP. Daca o faci si ai o problema in trafic... vai de capul tau.
Asemenea si daca circuli fara asigurare. Lovesti pe careva sau se intampla orice... te da in judecata... platesti... puscarie daca nu ai bani... etc. This post has been edited by roland: 21 Aug 2009, 15:24 |
--------------------
.
.
.
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Din cate stiu eu dupa ce a expirat ITP-ul mai poti circula cel mult o luna de zile,asta o stiu de la un nene care lucreaza in domeniu
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Si la RCA scria parca ca nu te despagubeste daca ITP nu e valabil. Concluzia o tragi tu...
|
--------------------
.
.
.
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
nu e adevarat ce zice jelly, nici faza cu 30 de zile dupa ce ai fost la itp si mai ai ceva de reparat nu mai e valabila daca nu mai ai itp valabil, de aceea se recomanda a se face itpul mai din timp, ca sa poti sa circuli cu ea si o o poti duce de la un service la altul fara batii de cap.
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:56 |