Ce vi s-a furat cel mai des din masina?, ...cand v-au spart-o?..
![]() ![]() ![]() |
Ce vi s-a furat cel mai des din masina?, ...cand v-au spart-o?..
paul_p |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
||
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|||
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
de asta e bataia, e sfanta! ce politie pana se misca aia vine sfasitu lumii si nu asta din decembrie.
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Si daca nimeresti un hot de doua ori cat tine, sau un grup de hoti, ce mai faci? Cum mai aplici treaba cu bataia care e sfanta?
This post has been edited by paul_p: 22 Nov 2012, 23:01 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
dandee |
![]()
|
nu singur evindet, ci mai multi! nu am incredere in politie si nu ca nu ar fi competenti ci din alte motive...
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
daredan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 9 March 10 ![]() |
Desi nu am incredere ca-mi voi recupera prejudiciul, am decis totusi sa chem politia pentru urmatorul fapt: odata ce se stie ca zona este frecventata de hoti poate o sa trimita mai des politia sa patruleze prin zona. Comisarul care a venit sa cerceteze mi-a dat exemplu ca saptamana trecuta au fost prezentati in fata judecatorului de catre procuratura un grup de hoti de oglinzi. Judecatorul a decis ca acestia pot fi judecati in stare de libertate pentru ca nu prezinta pericol social.
De legi bune avem nevoie, nu de Robocop!! Si mai ales si de o atitudine mai morala din parte noastra. Asa cum am mai zis, daca nu s-ar cumpara aceste furaciuni, nu s-ar mai fura. Dar cata vreme exista parliti care nu-si permit sa intretina o masina dar vor cu toata fiinta lor sa demonstreze ca au o valoare afisandu-se la volanul unei masini de fite, si care apeleaza la "magazine cu circuit inchis"... Recurgem la metode clasice de protectie: in cazul meu lant cu lacat la capota ![]() |
--------------------
dacia
1304
1996 pick-up
- b-43-mla
|
|
dandee |
![]()
|
bun, cred ca se pot face campanii publice pentru schimbarea legii (tot sunt acum alegeri) ca si imputitii aia de jduecatori nu fac ce vor ei, trebuie sa dea macar o aparenta legalitate hotararilor. sa se precizeze clar faptele pentru care pot fi arestati preventiv si nu evaziv pericol social, pai pentru mine unu de asta e pericoil social, dar pt un judecator...
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Pana acum mi s-au sustras doar capacelele de ventil.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
alinworm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 844 Joined: 27 December 09 From: Bucuresti/Buzau ![]() |
mie mi au furat radiatorul fiindca era din Cu! L am schimbat cu unul tot din Cu dar intre timp mi am pus si alarma cu inchidere centr
|
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
daredan |
![]()
|
Si eu aveam alarma dar odata ce au deschis capota au si smuls cablurile. Puneti un limitator ca la usa si la capota si portbagaj (conectate in paralel cu cele de la usi) ca sa sune cand se deschide capota si neaparat lant. Eu am tot vrut sa pun limitatorul dar am taraganat si... acum ma zgarii pe ochi ca nu am facut asta.
Banuiesc ca se descurajeaza orice hot daca atunci cand deschide capota incepe sa sune alarma si nici nu reuseste sa aiba acces la baterie... |
--------------------
dacia
1304
1996 pick-up
- b-43-mla
|
|
alinworm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 844 Joined: 27 December 09 From: Bucuresti/Buzau ![]() |
corect! cand o las intr o zona mai ciudata pun si lant de bicla! ledul de la alarma ii mai descurajeaza!
|
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
razvan1985 |
![]()
|
![]() membru...unic Group: Members Posts: 2.046 Joined: 18 May 11 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(paul_p @ 23 Nov 2012, 00:00) Si daca nimeresti un hot de doua ori cat tine, sau un grup de hoti, ce mai faci? Cum mai aplici treaba cu bataia care e sfanta? se aplica invers,apropos,acum 2 saptamani am ramas fara baterie,fiind cea de-a doua furata,dupa cea din toamna anului trecut,cu toate ca noaptea o demontam de pe masina,mi-a fost furata dimineata la 9-30,pe o strada intens circulata(unde nimeni n-a vazut nimic) ![]() |
--------------------
Dacia/Delta
1410/1310/L/MLS
1996/1988
- B 91 RZN/B 191 RZN decat una proasta,mai bine mai multe bune...(masina)
|
|
alinworm |
![]()
|
lant la capota! sau un sistem cu lacat ceva
|
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
paul_p |
![]()
|
In seara asta am avut noroc, ca zic asa...
Desi au incercat vreo 20 de minute, azi nu au reusit sa-mi fure oglinzile. E a 5-a oara cand incearca. De 4 ori insa au reusit ![]() Am pierdut si 2 ore la politie cu reclamatia. [attachmentid=1627855004] [attachmentid=1627855005] |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Erai acasa cand au incercat? Vai de capul meu, ce-i scoteam dintii cum scoate el oglinzile. Mai si ranjeste bulangiul.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
paul_p |
![]()
|
Acasa eram. Am iesit la vreo 10 minute dupa ce au plecat aia, si am vazut ca oglinzile nu mai erau pliate. Pana m-am uitat pe inregistrari aia disparusera.
Trebuie musai sa-mi pun un senzor de perimetru. This post has been edited by paul_p: 3 Dec 2012, 21:55 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mie mi-au furat boxele cu tot cu placa de sub ele, casu, adidasii, deodarantul, masina de barbierit, prezervativele durex cu tepi rosii, da am votat cu stingatorul, ca nu sta deloc bine in sondaj.
This post has been edited by Victoras2001: 3 Dec 2012, 22:00 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Esti om serios, la casa lui. Mai regulezi in masina?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady23 |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 586 Joined: 29 December 10 From: Tara Minunilor ![]() |
masina personala tinuta in parcarea blocului,timp de 2 ani(de cand locuiesc acolo) nu s'au atins de ea,am primit o masina de serviciu si prima seara parcata langa cea personala au luat tot ce au putut lua,oglinda interioara,difuzoare,ceva maruntisuri din torpedou parfumuri...probabil ala a fost botezul masinii.
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- ....
|
|
paul_p |
![]()
|
Sa traiasca politia romana si sa doarma-n continuare pe banii nostri.
Tocmai am vazut ca aceeasi nenorocoiti care au incercat pe 3 decembrie sa-mi fure oglinzile si nu au reusit, au revenit in seara asta. De data asta mi-au spart una din oglinzi. Nu au reusit sa o fure, dar au spart-o. [attachmentid=1627858675] O mare parte din vina o are minunata noastra politie. In data de 3 decembrie le-am dat poze cu nenorocitii, aveau tot timpul din lume sa-i prinda daca si-ar fi dat interesul. Ma intreb din nou la ce bun mai platim atatea taxe cand politia doarme-n front, iar daca ai ghinionul sa te imbolnavesti iti platesti toate medicamentele si toate materialele, invatamantul a ajuns sa scoata analfabeti pe banda rulanta, samd. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
O cautau pe Elodia politaii, asa ca o oglinda era nesemnificativa si le lua prea putin timp ca sa-i retina pe micii delicventi.
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' aia actioneaza la ora 18?
De fapt nici nu stiu de ce ma mira, ca pentru asa ceva nu le face mare lucru nici daca-i prinde. Doar sa-i pandesti tu si sa le rupi picioarele ar fi o solutie, politia n-are stres de asa ceva. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
paul_p, nu te supara, dar tu stai si te uiti la ei cum fura? nu faci chiar nimic ? iesi si tu cu un topor ceva la ei sa se sperie ... isi vor dda seama la un moment dat ca e ceva in neregula de imediat cum sta cineva langa acea masina tu iesi cu toporu la ei si pe viitor se vor feri de ea.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Este evident faptul că aia e o înregistrare, proprietarul a căutat imaginile după ce a văzut paguba.
Este la fel de evident că mașinile țintă sunt doar anumite mărci. N-o să fure nimeni oglinzi de Honda. ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pentru ca sunt rare masinile, nu de alta.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
paul_p |
![]()
|
Mi-e o sila teribila.
Vin de la politie. Mi-au furat oglinzile. Iar. Luna asta de 3 ori au incercat: pe 3 decemmbrie, pe 24 si azi pe 28. Aceeasi. Am reusit sa pun mana pe una din ciori. Ca evident ciori erau. Are insa doar 12 ani. L-am urecheat un pic, dar e obisnuit. Mai nene, le-am dat politailor pozele cu ciorile inca din 3 decembrie. Aveau tot timpul din lume sa-i prinda daca le-ar fi pasat. Dar nu le pasa. Leafa merge, ei cu drag o freaca. Evident ca asta de l-am prins era binecunoscut de politie. Discutie intre domnii politai in noaptea asta: -Ce facem cu asta? -Pai ce sa facem, ca are 12 ani, nu pot sa-l interoghez decat in prezenta parintilor. -Aaa, atunci ii dam drumul, nu mai stam sa chemam pe nimeni. Pai cum sa nu furi cand se procedeaza asa? A recunoscut furtul, dar stie ca nu o sa-i faca nimeni nimic. M-a uimit insa stapanirea de sine a aluia de mi-a scapat. Nici n-a clipit. Am pus mana pe ala de langa el, asta n-a schitat niciun gest, nu a zis nimic, nici macar nu a intors capul. Nu a luat-o la fuga, a continuat sa mearga normal, de parca nimic nu s-a intamplat. Din pacate eram singur si nu am avut cum sa pun mana pe amandoi. Poate doar de-l pocneam pe asta de-l lasam lat. This post has been edited by paul_p: 28 Dec 2012, 03:08 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(paul_p @ 28 Dec 2012, 04:06) Aici ai gresit. Apoi il prindeai frumos si pe al doilea. Ii bateai. Si ii intrebai daca vor sa mearga la politie. Sau poate te-a lasat moale varsta frageda la care au inceput cariera de criminali. Peste 10 ani astia au sa-ti intre in casa si au sa iti dea in cap fara nici un regret. This post has been edited by 4x4: 28 Dec 2012, 03:23 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
paul_p |
![]()
|
Nu pe nenorocitii aia de hoti imi venea sa-i bat, ci pe putorile de politai care iau leafa de pomana si nu-si fac treaba. Nici cand li se da totul mura-n gura, cu poze si filmari, nu-s in stare sa faca nimic.
Nu e treaba mea sa bat pe nimeni. Platesc taxe pentru ca politia sa-si faca treaba, nu ca sa ma apuc eu sa-mi fac dreptate singur. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
daredan |
![]()
|
Acum doua saptamani au spart un Logan de langa mine. Au fortat usa de la pasager si apoi au furat din portbagaj roata de rezerva...
Acum doi ani un amic a prins hotul care incerca sa-i fure oglinda de la Q7. L-a intrebat politicos ce prefera: Sa-l duca la politie sau a-l bata! Ala a zis ca prefera bataia... Si si-a luat-o. I-a dat amicul meu de i-a spart toate oglinzile care le avea in geaca... Si apoi l-a dus si la politie! Insa a fost pus pe liber dar a ramas cu bataia. Ce sa mai zic... |
--------------------
dacia
1304
1996 pick-up
- b-43-mla
|
|
barbus |
![]()
|
![]() barbus Group: Members Posts: 161 Joined: 16 May 10 ![]() |
In 2012, o singura noapte au ramas sculele in masina,dar nu la vedere,ci in portbagaj.Dimineata am gasit portbagajul doar "proptit" de masina,,,adica neinchis si lipsea trusa cu scule de servici si o roata de rezerva cu cauciuc de iarna nou nout.de roata veche de rezerva nu s-au atins.Cred ca cineva m-a pandit ca in decurs de 3 ani de cand am masina nu s-a atins nimeni de ea.Acum in fiecare seara iau trusa in casa.
Mi-a venit deja acasa instiintarea cum ca nu s-au gasit faptasii si cazul s-a inchis. |
--------------------
ex Reno
clio bicorp 1999//-
Ford Focus 2 ,2011
- MM 11 EPV
|
|
ericj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 20 February 13 ![]() |
Mie mi s-au furat capacele. Doar de pe o parte.
Bineinteles ca am avut niste prieteni binevoitori care i-au facut 2 capace....dar alt mode. Asa ca pe stanga am de-un fel, pe drapta altfel ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:06 |