la cat se invarte pretul unei dsn ?
![]() ![]() ![]() |
la cat se invarte pretul unei dsn ?
sadraz87 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 14 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
confort 2001
- CJ-09-KOY
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pai cu banii astia iei una "full"... aer, jenti, tetiere, turometru, etc. Intr-adevar slabe sanse sa fie super intretinuta dar mai tarziu o sa iti para rau ca nu ai ac, eleron, jenti, tetiere spate, etc.
Ia uite ce este cald acum pe forum Clima, 34.000 km, 2002 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...0&hl=super+nova Si mai este si asta Clima, 77000 km, 2002 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...4&hl=super+nova |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
x_dadu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 April 08 From: Pecineaga (CT) ![]() |
mda, masini sunt intradevar, doar ca departe de mine...par comod deja, stiu. Cea de care zic are eleron, turometru, senzor apa, lipsa de baza e ac-ul. Am sunat omul, zice ca nu are rugina nimic, o sa o duca si la targ duminica. Ma mai gandesc, daca nu fac vreo prostie pana duminica
![]() dar de cei 106.000 km ce parere aveti.. aia are tot ce vreau si are si aspect foarte bun. Cred ca undeva tot va trebui sa fac compromis, nu voi gasi una sa indeplineasca toti indicatorii de calitate. Si unde sa fac compromisu ar trebui sa stiu numai eu, care se presupune ca stiu ce vreau si ce voi face cu masina ![]() This post has been edited by x_dadu: 14 Aug 2009, 16:54 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021 Confort
|
|
alexx830 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 26 June 09 ![]() |
pret maxim pe o supernova in stare buna, ingrijita, etc si cu ac pe ea cred ca maxim 1800 E , dar incearca sa alegi totusi o solenza , are tabla mai buna , are servo directie, si poate airbag sau geamuri electrice , te vei simti mult mai bine intr-o solenza , are ceva confort in comparatie cu supernova , cauta aici pe forum un pdf cu solenza si dotari , motorizari , optionale , etc
eu iti recomand sa alegi o solenza cu AC si airbag si servo directie , si ca pret o vad in jurul a 2500 E This post has been edited by alexx830: 15 Aug 2009, 21:05 |
--------------------
reno
megane
2001/1.6 16v
|
|
x_dadu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 April 08 From: Pecineaga (CT) ![]() |
am fost in targ, slaba oferta si masini care nu meritau. Ajuns in Mangalia am fost sa vad dsn-ul de 107.000km impreuna cu un amic. Nu am gasit defecte, rugina, troncanituri. Am batut palma, 83mil, am demarat si inmatriculatu, marti cica se reszolva absolut tot . Deocamdata slabiciunea masinii sunt eu
![]() ![]() 2up45c0.jpg This post has been edited by x_dadu: 16 Aug 2009, 15:51 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021 Confort
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
seamana cu a mea
![]() felicitari!!! si sa o stapanesti fara incidente! ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
"Full option". Bravos. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. Ai luat-o bine.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos si fara incidente rutiere..din ce an este?
16 Aug 2009, 22:59: P.S. pune si tu mai multe poze cu ea ![]() This post has been edited by sergiu-iulian: 16 Aug 2009, 21:59 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Bine ai venit printre noi si sa o stapanesti sanatos.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ X_DADU,sa o stapanesti sanatos,o sa te inveti repede cu ea.
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
sa o conduci cu placere oriunde ai merge! bun venit in dsn club!
vezi ca dsn este o adevarata masina de pesti..imediat sar pitipoancele pe ea! ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
x_dadu |
![]()
|
multumesc frumos
![]() ![]() Pai la dotari ce sa zic...masina e 2002 versiunea clima, AC, jenti, CD MP3 JVC. Are uce si chei schimbate recent, cheile arata perfect, ambele cu buton. Kilometrii sunt multisori la 107K deasta am mai cautat si altceva, dar pana la urma asta se prezenta cel mai bine, cea mai ingrijita. Era condusa de o fata, nu se fuma in ea (si nici nu se va fuma). La lipsuri ar fi plasticu rosu (stopul) de la lumina de pe eleron. E acolo un cablaj lung cu leduri, care se vad, acel plastic lipseste.nu stiu daca gasesc separat acel stop. Mai e dedesubt o conducta neagra groasa ceva de pe la benzina parca zicea amicu meu, care avea o crapatura, desi nu erau urme de nici o scurgere, va necesita schimbata. ITP trebuie sa fac in noiembrie, deci voi trece prin toate curand ![]() This post has been edited by x_dadu: 17 Aug 2009, 06:47 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021 Confort
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 14 Aug 2009, 12:31) Sa stii ca nu am uitat! ![]() S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. M-am uitat si eu atent vineri la masina si mi-a placut cum arata. PS: distributia este schimbata? Daca nu, la 120 000 trebuie sa o schimbi. This post has been edited by Iulikk: 17 Aug 2009, 08:31 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BOGHDAN_GNP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 4 August 09 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos !
![]() |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- TL
|
|
mihaimmm |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 178 Joined: 5 October 07 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos! Km multi fara incidente neplacute si fara rugina!
|
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|
x_dadu |
![]()
|
azi am terminat cu actele, in cartea de identitate sunt eu trecut acum proprietar, am dovada provizorie pana la eliberarea talonului nou, care imi va veni prin posta acasa. Cost total 750 lei, care include RCA pe 1 an, inclusiv factura de v-c. Poze inca nu am mai facut, e prafuita
![]() Multumesc tuturor pentru urari, Doamne ajuta ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021 Confort
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
eu luai una cu 1000 de euroi. Bordul n-are turometru, are rugina la oale, saptamana asta mi-a promis un coleg ca le rezolva si la aripa dreapta spate e mancata si putin aripa fata. Iasa perfect cu 2 petice cum se face la audi
![]() Masina are 105k km in bord, e ingrijita, nu troncane, nu bate nimic. Pentru un cotetz euro 2 io zic ca am dat bine. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
tixti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 25 September 07 ![]() |
pe la Braila, preturile se invart in jurul a 7.000 lei. Am vazut si cu 6.500, model rapsodia. Am vazut si cu 8.500 model clima. Sunt totusi scumpe, parerea mea. INtr-un timp se ieftinisera, acum s-au scumpit din nou.
|
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003, 1,4 MPI, alb Boreal
- BR 06 BOG am masina mica neamuleeee...
|
|
theBeginner |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 July 09 From: Pitesti ![]() |
totusi braila e aproape de bucuresti.. daca dai un drum in banii astia iti poti lua solenza
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima =======================================
|
|
Maskatu |
![]()
|
Baga posturi beginner ca sa ii dai pm lu klaus
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
theBeginner |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 July 09 From: Pitesti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima =======================================
|
|
balauru_327 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 27 February 09 ![]() |
@x_dadu
Proasta afacere ai facut...:| aia nu e masina de 83 mil. |
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
emilio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 29 January 07 ![]() |
Am avut la vanzare dsn-ul lui tata vreo cateva luni-Clima,alba,full fara jante.70000km reali,cu carte de service,unic propietar,tata are 64 de ani si e operat pe cord si nu mai are voie sa conduca.Caucioace noi,baterie noua,distributie la 60k si tot functional.Nu a vrut nimeni sa se riste.Acum am preferat sa o tin ca a doua masina a mea-mai am un Cielo.Preturile sunt minime la consumabile.Am facut o revizie de toamna-ulei sintetic,filtru tobe cap-coada.Acum doar benzina si cheie.Luati-va domnilor masini cu numere de Bulgaria cu probleme si cate si mai cate.Are un consum decent,are aer.Te urci in ea si nu ai treaba cu nimeni.Iti faci treaba.Motorul si cutia sunt fenomenale.Motor la care lejer poti schimba bujiile la 100000km.Este o alegere buna.Pe mine in sitiatia de fata nu ma duce mai mult de 500 ron pe an cheltuiala cu ea.Merita tinuta decat data pe nimica.
|
--------------------
DAEWOO
CIELO
2007 STANDARD GPL-AC
- IL75EMY
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
emilio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 29 January 07 ![]() |
Interesanta gluma si ma chunui inca sa rad.La Logan se schimba uleiul la benzinare la 20000km .La dns de ce nu se poate schimba la fel ?Te asigur ca am habar despre intretinerea unei masini-am avut personal pana acum 4 bucati masini-ultima de noua si vreo 10 motociclete din catre 6 in 4 timpi.Deci poti sa crezi ca am un pic de habar.Eu sunt genul care schimba bujiile si filtrele la fiecare revizie.Ma refeream la general.Am un amic cu un Logan si are in 3 ani jumate 120000km si are bujiile noi si te asigur ca merge bine.In rest sa auzim numai e bine.
|
--------------------
DAEWOO
CIELO
2007 STANDARD GPL-AC
- IL75EMY
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ma acum sa nu exageram.mai apare o problema, mai un burduf, mai un filtru de schimbat.intradevar e o masina usor de intretinut si care dupa parerea mea ofera mai mult decat face (ma refer la una full).
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
x_dadu |
![]()
|
nu stiu daca si cat de proasta e afacerea, dar asta nu mai conteaza acum, eu sunt multumit, parerile sunt impartite. Cat despre cei 750 de lei, stiu doar ca 396 a fost asigurarea, 25 factura, stiu ca la rar taxa era de 100 lei, deci ar fi 521 pana aici. In rest nu mai stiu, decat din ce am mai citit pe forum, vreo 2 chitante una de 50 alta 30, posturi mai vechi, nu stiu acum...per total nu cred ca intermediarului iau mai ramas mai mult de 100 lei, oricum am beneficiat de relatiile lui . Acum urmeaza sa fac un schimb de ulei, pe vineri, nu stiu ce ulei sa iau, am inteles ca fostu prop. a bagat Mobil, voi lua aceeasi marca banuiesc. Ca sa nu deschid topic aiurea, o intrebare am si eu :
-intro zi s-a terminat bateria din cheie si am deschis usa cu cheia in butuc. la drum, prin felul in care se auzea semnalizarea, cred ca sigur imi mergea si avaria, cred ca alarma era activa, nefiind deszactivata din cheie. Am aflat din manual ca se dezactiveaza doar din butonul cheii RF sau introducand codul PIN, care nu-l am evident. Cand am ajuns acasa am schimbat bateria din cheie si totu a fost normal, nefiind nimic defect. Dar am ramas cu nedumerirea ca pot merge fortat pe avarie fara sa vreau! sau sunt eu bizon si nu am stiut ce sa fac ! This post has been edited by x_dadu: 16 Sep 2009, 19:41 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021 Confort
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
ce topic.....ce nume.....si ce discutii....
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:59 |