vopsit faruri stopuri
![]() ![]() ![]() |
vopsit faruri stopuri
Asi |
![]()
|
||
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pai folia ma gandeam sa o aplic pe exterior,pe toata suprafata.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
NUM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 10 February 06 ![]() |
Cred ca imi fac si eu .. vopsitu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solentza
2004
- B-87-ZLG Hope you got my point ...
|
|
daciaclub-tudor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 April 03 ![]() |
mai bine le faceti transparente dau o alta fata
|
-------------------- multumesc pentru ajutor
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
si cum sa le facem transparente?daca zici tu ca e mai bine
|
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Transparente nu se pot face din cele normale ! Se paot face transparente direct din fabrica si atunci te mai complici putin si daca bagi si leduri in interior arata belea ! Eu am vopsit stopul de marsalier cu spray rosu transparent si neaprins este la aceeasi nuanta cu restul , aprins da o nuanta de rosu deschis luminii , dar spre roz nici gand de rosu de stop frana !!!
Apropos , cu astfel de spray mi-am facut si pleoape ! ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
dxr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 27 November 05 From: Bucuresti ![]() |
0744536790 e numarul de telefon al unui nene care face stopuri si semnale transparente in Bucuresti (Militari). Preturile sunt de bun simt.
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
cu led-uri ?
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
florinvfd |
![]()
|
![]() florinvfd Group: Members Posts: 163 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi-au placut pt ca nu erau simetrice si le-am facut eu sa fie
![]() Am folosit folie pt geamuri fumurii... De vazut se vad f bine si cand se aprind...si isi pastreaza culoarea. dsc01678ni.th.jpg dsc01525xc.th.jpgimgp8796a9sh.th.jpg imgp97952cy.th.jpg |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2006, Laureate bunul simt e cea mai buna regula de circulatie!
|
|
dxr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 27 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ai voie cu folie sau intunecate ! Am mai vazut si sincer in anumite situatii cu soare nu se vede lumina din ele ...
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
Poate asa ceva vrei tu...
Si apropo sa pui pe faruri ii prostie tati, sau tu vrei sa mergi dupa cu lanterna ? ![]() |
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
Poate asa ceva vrei tu...
Si apropo sa pui pe faruri ii prostie tati, sau tu vrei sa mergi dupa cu lanterna ? ![]() Attached thumbnail(s) 01052006_003_.jpg ( Size: 216.55k ) Number of downloads: 240 01052006_001_.jpg ( Size: 612.3k ) Number of downloads: 287 |
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Offtopic : ca tot veni vorba de vopsea ... ma bate gandul sa-mi vopsesc etrierii si butucii frana spate rosii ... Care a mai facut asa ceva ??? Iese bine ? Ca am vazut azi o Octavia cu jenti dragute , dar prin care se vedeau butucii rosii si mi-a placut la nebunie .
Spray-ul este 180.000 si se pare ca ar tine la temperaturi mari . Ontopic : florinvfd : daca vrei sa lasi folia pentru marsalier , treaba ta , ca si pe mine m-a deranjat f mult asimetria ( poti da drumul si la avarie cand dai cu spatele , pentru ca oricum nu se observa ziua , in trafic lumina de marsalier ) , dar pe semnalizari chiar nu ai de ce sa o lasi , pentru ca arata mult mai bine masina fara , fiind alba ! Incearca cu folie , daca tot ai sa-ti pui pleoape ! ( am facut la un prieten si a fost multumit de rezultat , dar sa nu exagerezi ... doar 1-2 cm vizibili ) |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Iese bine, eu mi le-am facut 1 data toate si de 2 ori tamburii si tb sa refac etrierii dupa 1 an ca s-a cam dus vopseaua, plus ca s-a innegrit bine, oricat as spala prin anumite parti. Esential sa cureti cat mai bine cu o perie de sarma, degresat bine si strat nu prea gros de grund alb/gri sa se vada bine culoarea care vrei sa o dai. Uite pun si niste poze orientative. Faza e ca le-am facut un verde clar fosforescent dar au iesit fix galbene in poze, nu stiu de ce.
Referitor la stopuri, planuiesc sa fac geamurile din plexiglass dar pana m-oi gandi la leduri as vrea sa gasesc niste becuri colorate pt stop pe frana si ceata, sau o metoda de colorare a celor originale. This post has been edited by Daedalus: 12 Jun 2006, 10:28 Attached thumbnail(s) 01062006.jpg ( Size: 107.64k ) Number of downloads: 248 01062006_001_.jpg ( Size: 113.88k ) Number of downloads: 306 01062006_002_.jpg ( Size: 99.64k ) Number of downloads: 313 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Daca vrei sa-ti iasa ceva super , ia becuri Philips ca sunt super ! Altfel , vezi ca se pot colora cu vopsea transparenta orice nuanta doresti , dar ai grija ca politia se uita la orice modificare ... Se gasesc becuri colorate orice culoare ... Ultima treaba pe care am auzit-o : sunt leduri grupate pe suprafata unui bec normal , prinse in dulie ( ca bec normal ) si sunt cam 5-7 leduri in locul fiecarui bec . Consuma mai putin , iar lumina este clara si puternica . Inca nu am mai multe informatii ... Mare grija cu plexiglass-ul sa fie de calitate ca altfel se zgarie si se matuieste de-ti vine sa te impusti !
Offtopic : La tine ... de ce oare nu le-ai facut gri perla - metalizat sau ceva asemanator nu inteleg ... sincer culoarea a iesit bine , dar pusa alaturi de masina si de jante ... aprca e ca nuca in perete . Masina mea e rosu imperial si de asta vreau rosii sa fie si franele . Daca masina este culoare inchisa , franele ar trebui ori culoarea jentilor ori inchise ( ca masina ) . Pe fata nu am de ce sa mai colorez etrierii ca ei sunt deja metalizati , iar pe spate , tamburii sunt cam inchisi la culoare , dar nu ma deranjeaza ... ca rosul acela prinde peste alta culoare . La tine , daca acea prima culoare nu este rezistenta la temperatura , degeaba rezista a doua culoare ca ti se vor coji ... acolo temp sunt f ridicate ... Da-mi si tu detalii te rog despre cum ai izolat ... si cum ai vopsit ... La etrieri te bagi ??? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Bineinteles ca ma bag, dar sunt migaloase pentru ca nu le desfac. Prima oara am avut spray special pt etrieri luat din targ dar era cam scump asa ca prefer sa le fac .. de 2 ori pe an eventual in cel mai rau caz desi ma indoiesc, decat sa dau 400.000 aproape, pe 2 tuburi d-alea mici ca de obicei primu nu ajunge la o a 3-a roata.
Pai nu vad cu ce m-ar fi incantat gri perla. E adevarat ca verdele asta e cam tipator, dar nu mi se pare chiar foaarte tiganesc ![]() ![]() ![]() La tamburi cel putin a ruginit puutin pe anumite portiuni de muchii, dar de sarit vopseaua nu s-a pus problema. La etrieri s-a luat pe portiunile apropiate de placutele de frana, dar curatate bine nu s-ar observa decat de aproape. Insa e bine ca o data pe an sa fie revizuita culoarea pe acestea daca vrei sa arate bine. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Gabriel_82_XXL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 18 February 06 ![]() |
Salutare!
Nu va suparati ca intervin,dar am si eu o intrebare.Nu stiu daca e locul potrivit,dar de curind mi-am procurat un set de proiectoare ceata cu ,,Angel Eyes" de culoare albastra si in mijloc cu lumina normala.Cerculetele albastre sunt legate pe becurile de pozitie si proiectorul ceata pe comutator separat. Intrebarea este daca cerculetele albastre deranjeaza cumva politia?Este interzisa la proietoare lumina albastra?Este posibil sa-mi iau amenda din asa ceva? ![]() Am adaugat si niste poze cu proiectoarele si ziua si noaptea. Pentru becuri de pozitie de culoare albastra mi-am luat o amenda destul de mare si le-am dat jos. Va multumesc anticipat. Attached thumbnail(s) 13062006_004_.jpg ( Size: 106.72k ) Number of downloads: 256 14062006.jpg ( Size: 230.15k ) Number of downloads: 290 |
--------------------
Dacia
Solenza
- VN 82 XXL
|
|
Daedalus |
![]()
|
Bineinteles ca poate sa te ia si pt proiectoare. E aceeasi treaba ca si cu pozitiile. Pentru pozitii iti recomand niste leduri cu lumina alb-neon care se vad super noaptea, au o tenta de albastru, gen "xenon" asa si nu are de ce sa se ia de tine cu alea. Cercurile alea albastre mai bine le faci un buton separat de activare/dezactivare.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Pai proiectoarele nu sunt aprinse , nu ? Cand le aprinzi nu ar trebui sa se mai vada nimic , dar sincer nu prea am inteles cum ai bagat cu ledurile albastre acolo fara sa lasi loc si de mizerie si mai ales fara sa diminuezi lumina pe care ar trebui sa o dea proiectoarele . In rest , impreuna cu pleoapele arada f. diabolica
![]() DAR - pleoapele ti-au luat mult din vizibilitate ( pe centru ) si proiectoarele sunt curios cum mai lumineaza alb acum . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
speed_CsN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 23 June 06 ![]() |
QUOTE(Gabriel_82_XXL @ 14 Jun 2006, 11:08) Salutare! Nu va suparati ca intervin,dar am si eu o intrebare.Nu stiu daca e locul potrivit,dar de curind mi-am procurat un set de proiectoare ceata cu ,,Angel Eyes" de culoare albastra si in mijloc cu lumina normala.Cerculetele albastre sunt legate pe becurile de pozitie si proiectorul ceata pe comutator separat. Intrebarea este daca cerculetele albastre deranjeaza cumva politia?Este interzisa la proietoare lumina albastra?Este posibil sa-mi iau amenda din asa ceva? ![]() Am adaugat si niste poze cu proiectoarele si ziua si noaptea. Pentru becuri de pozitie de culoare albastra mi-am luat o amenda destul de mare si le-am dat jos. Va multumesc anticipat. de unde le-ai cumparat ca imi plac si mie si as vrea saimi cumpar si eu?? Un web-site, nr de tel si un pret ?? ![]() ms |
--------------------
Dacia
Solenza / SuperNova
2003 / 2001
- SB i'm not driving fast, i'm flying low...
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
care e din bucuresti si se pricepe la vopsit stopuri sa ma ajute si pe mine?.....il cinstesc..D:D:D
|
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Ai vopesa te ajut eu daca e sa ai.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
QUOTE(Asi @ 5 Mar 2006, 23:57) vopsea normala de masina umpluta in spray in vitan cu saptej' de mii rosu toreador, sau imperial.. si dai un strat subtire in interioru lor.. lumineaza corect cromatic adica portocaliu/alb cum zicea si marius mai sus.. folia nu ai cum s-o aplici usor pentru ca nu e suprafata plana in interiorul stopului.. e cu dispersor..sau ceva pe acolo cu forma diforma. si 2 daca nu iti place vopseaua se spala foarte simplu cu un pahar de diluant/acetona/daca insisti iese si cu spirt si palinca.. da pacat de palinca. Puneti folie daca doriti sa vedeti cum iese , pe exterior , nu vopsea ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Bine dar folia nu tine la ploaie/spalat si este foarte greu de pus ca are golul ala pe mijloc, eu cel putin am incercat si nu am reusit.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
E , cum sa nu tina la ploaie si spalat ? Eu am avut pleoapele facute din folie si au tinult peste un an , apoi am folie transparenta pusa pe bulina de marsalier de peste 2 ani si totul este ok si acum ! DAR este folie transparenta auto-colanta pentru stopuri si folie netransparenta auto-colanta pentru pleoape .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
TBonu |
![]()
|
AAA eu credeam ca zici de folie de geamuri, folia aia de care vorbesti tu unde o gasesti?
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
transparenta si eu caut ca am multi clienti care vor , cea ne-transparenta gasesti in Brico si alte magazine care au folii auto-colante . Eu am luat ultima data de la Obor .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
TBonu |
![]()
|
Cea opaca stiu si eu unde se gaseste.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
TBonu lasa-mi un msg privat cu nr tau de tel sa vb...poate ma ajuti si pe mine sa imi fac stopurile....plz:D:D:D
|
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:55 |