Are cineva noul font Dacia?, sau stiti cum se numeste?
![]() ![]() ![]() |
Are cineva noul font Dacia?, sau stiti cum se numeste?
solenza_scala |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|||
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
avand in vedere ca lucrez cu autocolante si implicit cu fonturi pot spune ca si vechiul fond era de fapt derivat din alt font asemanator. era modificat fata de standard si a trebuit sa il desenez in corel ca sa iasa la fel. despre asta nou inclin sa spun acelasi lucru..ca e derivat din altul..nu e standard. am vreo 2 mii de fonturi si nu l-am vazut pe nicaieri pe asta nou. ce sa iti spun..mai cauta pe net..diverse site-uri cu logo-uri.
This post has been edited by titiDSN: 14 Aug 2009, 14:39 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
solenza_scala |
![]()
|
L-am gasit dupa nume: NeoTech Alt Light. Dar nu e free... cel putin din ce am gasit eu...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
cu siguranta il vei gasi si AICI doar ca sub alt nume.. deci va trebuis a stai sa cauti...
seamana cu good times... This post has been edited by skija: 14 Aug 2009, 17:04 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Am cautat pe site-ul respectiv si nu e decat la sectiunea de cumparat
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:58 |