drum pina la mare, ce alternative am sa evit coloanele de masini
![]() ![]() ![]() |
drum pina la mare, ce alternative am sa evit coloanele de masini
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
daniM, ai inteles perfect! Nici nu ma mir.
2 zile le pierzi pe drum. Acel copil, dupa umila mea parere, nu merita chinuit nici pe drumul spre mare, nici pe perioada sederii acolo. Ochelarii de cal insa sunt greu de "demontat". Daca tu crezi ca e mai bine pentru nervii tai si sanatatea copilului tau, mergi la hotel Pluto din statiunea Andromeda, Constanta, Romania, si nu cumva sa treci granita spre civilizatie. Concediu placut! 6 Jun 2010, 22:28: PS: motorul n-are mare relevanta aici, dar stiam ca te ataci. ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 6 Jun 2010, 21:28 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Ma atac din cauza unuia care crede ca daca vreau sa fac concediul in tara am "ochelari de cal";adica noi astia care nu ne facem concediile prin Poola sau Nisipurile de Aur suntem mai prosti...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Enumera avantajele pe care le ai daca mergi pe litoralul romanesc vs daca mergi in Croatia.
|
--------------------
-
-
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
du-te in venus la hotel dana. e de 4 stele. mie mi-a placut.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(daniM @ 6 Jun 2010, 21:32) Sa zicem ca doar mai neinformati... Mi-am facut rezervare pentru sfarsitul lunii iulie la Blacik, la hotel 3 stele. Cazare + mic dejun + internet wireless + loc parcare + taxa statiune (doua persoane) = 30 euro / zi, adica mai putin de 50% fata de cat am platit anul trecut pentru servicii similare in Eforie Nord... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sunquest e fostul hotel nora.
conditiile sunt acceptabile spre bune. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
mmmmm.... Nora si Melodia, la intrarea in Venus.... acolo mi-am petrecut copilaria
![]() |
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
In Eforie e jale mare. Singurele doua distractii au fost tocanita de berbec cu mamaliguta, de mai tanjesc si acum dupa ea si faptul ca l-au batut unii o jumatate de ora pe Naomi dupa ce li s-a asezat in brate.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De fro 4-5 ani incoace, de cate ori ajung "la mare", am senzatia ca deranjez.
Ca atare, imi scutesc familia de situatii neplacute. @Dani Copilul merita ceva mai decent, nu are nicio vina. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@daniM: nimeni nu te opreste sa mergi la mare in romania (intentionat cu r). Lumea iti spune insa ca in aceiasi bani (sau poate mai putini) poti avea o vacanta mai buna in alta tara. Iti recomand si eu Croatia. Acum 3 ani am ajuns in Rovinj si e un loc foarte linistit (noi plecaseram "la plesneala", ne-am dus pana n-am mai putut sa conducem).
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Unde dai si unde crapa... Du-ti copchilu' s-o vizioneze pe Naomi!
--------------- Pan' la urma, nici nu-i bine sa se umple (si mai mult) de romani prin statiuni straine... Ca daca se umple, se impute treaba, se inrautatesc conditiile, etc... Plus ca, daca cumva ramane litoralul romanesc fara clienti, se schimba dracu ceva in bine si la noi... Asa ca mergi la Mazare ca-ti pune bariera de pe 15. This post has been edited by C a t a l i n: 6 Jun 2010, 22:07 |
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci eu am ramas cu gura cascata de cate bombe (unii inca le numesc hoteluri 2*) sunt de vanzare anul asta.
This post has been edited by vijelie: 6 Jun 2010, 22:04 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai n-ai vazut ca mobila-i facuta de ei, in fata hotelului? Uita-te la pozele mele.
![]() Si e adevarat, am cam inceput sa avem senzatia ca deranjam. Asa e. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Bine măi monotronic, concediu placut! Poate aflii pe drum ca defapt ai mono-motronic sub capotă.
|
--------------------
-
-
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 6 Jun 2010, 23:02) Unde dai si unde crapa... Du-ti copchilu' s-o vizioneze pe Naomi! --------------- Asa ca mergi la Mazare ca-ti pune bariera de pe 15. De cand au aparut barierele alea eu nu am mai calcat in Mamaia... Si nici nu voi mai calca. E vorba de idee in sine.. sa platesc sa intru intr-o localitate intr-o tara al carei cetatean sunt.. De fapt nu cred ca voi mai calca pe tot litoralul romanesc prea curand. Si asta nu din cauza fumurilor din cap ci datorita faptului ca pe banii mei nu doresc sa sustin incompetenta nimanui. Atata timp cat pe bani mai putini primesc de zece ori mai mult din toate punctele de vedere si in Bulgaria si in Grecia si in Turcia si in Croatia nu voi cheltui un leu pe litoralul nostru. Asta este singura parghie prin care noi, clientii, ii putem obliga pe ei, cei ce conduc o afacere, sa devina competitivi... daniM - nimeni nu te-a sfatuit la misto sa treci granita... |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@daniM eu parca as alege croatia decat litoralul romanesc. ai cam aceiasi distanta de la caransebes pana in croatia sau pana la marea neagra.
cu parere de rau pentru noi romanii o spun dar serviciile oferite la noi pe litoral sunt slabute rau de tot iar atitudinea este mai naspa decat serviciile. eu zic sa te mai gandesti cu dusu la marea neagra. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Mai linistit dute in Eforie Nord.
App ptr cei care stau la mare, au mai scazut preturile la cazari nu? asa am auzit |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daniM @ 6 Jun 2010, 22:32) Nu, dar daca vrei cu insistenta romanica da. Daca pentru tine nu-ti pasa, macar fa ceva bun pentru copil, du-l intr-o tara civilizata pe aceiasi bani....Croatia, Muntenegru, Grecia |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba, sunteti de groaza cu cochilu' vostru. Ce-are, fratilor, cochilu ala de 2 anisori? Credeti voi ca o sa-l deranjeze ca-i fura ospatarul pe ai lui? Sau ca n-are ta-su unde se distra dupa ce sare pe geam, noaptea, din hotel? Pe parinti pica magareata, nu pe copil. El habar n-are unde e si ce face. Tot pemparsul ala-l umple, tot mancarea aia o mananca. Ta-su si cu ma-sa se chinuie, nu piticu'.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@Victoras: sti care-i ideea cu copilul? Ca tre sa se simta cat mai bine chiar daca nu intelege nota de plata. Deci nu poti sa il cari pana in Teneriffe chiar daca iesi in acelasi [pret (chiar asa e)...mancarea nu-i la fel pentru el (Copilul meu e inebunit dupa "tzatziki" de exemplu, nu-mi spune ca-i la fel pe litoral ca te blestem sa vina "balena" peste tine
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Acum doi ani am fost la Hotel Rio in Cap Aurora.
Am facut rezervarea pe net,direct la ei. Camera micuta,dar cu aer conditionat,televizor,wi-fi moca,frigider. Hotel nou,micut,conditii decente,as putea spune comparabile cu cele de afara. Micul dejun inclus,bufet suedez,la care daca te duce burta poti minca pentru toata ziua. Una peste alta,m-am simtit foarte bine acolo. O sa merg la ei si anul asta,cind vin in concediu. Sper ca postul meu sa nu fie luat ca publicitate. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate unii ar trebui sa aiba inainte copii inainte sa dea sfaturi si sa fie experti in problema, am fost cu copilu de la 2 ani anual, si in Dacie 700 de km, ca nu toti s-au nascut in limuzina sau avion, si s-a simtit foarte bine la noi la mare, nu am avut probleme.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Normal ca se simte bine oriunde daca nu-l duci cu 70 C in masina si nu-l tii la ora 15 in soare, cum am vazut io doi bunici in Vama Veche. Urla boracu' sa moara. Dupa ce le-am explicat ca au imbatranit degeaba daca nu s-au prins de ce behaie piticu, le-am explicat si faptul ca in Eforie nici baba nu s-ar fi oripilat dandu-si seama ce-a pierdut o viata intreaga stand langa mos fara cocos, nici mosu' nu s-ar mai fi holbat la gaoaze pana i-a cazut proteza-n nisip.
Orice parinte constient se descurca de minune in ceea ce priveste mancarea si confortul piticului. Poti sa fii oriunde. Mereu te invarti daca ai nitica minte. Asa ca nu mai bagati copilu' la inaintare ca nu tine. Ca sunt cu totul alte preturi si servicii in strainatate, e foarte adevarat si sunt total de acord. Dar asta e valabil pentru parinti. ca ei se chinuie, nu boracu'. N-o sa ma convingeti niciodata ca-n Croatia, boracii vostrii vor avea parte de conditii mai bune decat ai mei in Romania. A, voi da. Dar copilului eu ii creez conditiile, nu hotelierii romani. Si pe urma, la 6 ani, timp de 2 luni, am facut turul tarii cu un peugeot 404. Si nu-mi aduc aminte sa ma fi simtit naspa deloc. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E simplu. Pentru noi e clar mai bine afara. E cu mult mai bine din toate punctele de vedere. Dar pentru copil e la fel.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
![]()
|
ziceau unii de preturi similare, eu intr-un an am facut greseala sa ma duc prin agentie la hotelul lu peste de care ziceam la inceputul topicului, in rest stau an de an in Eforie Nord, la particulari, asta nu inseamna ca stai cu o baba in casa, ci la vile, camera tripla cu baie proprie, frigider/televizor 60-70 ron pe noapte in plin sezon, mancare la autoservire 50 ron/zi la toti, in ce tara civilizata stai 3 persoane cu 100 euro o saptamana in 10 august, ca mi-a scapat oferta...?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 15:13 |